@EricSens
- 2016
- Adria Coral Supreme 670 DL
- 2016
Wij stonden voor een gesloten hek. Camping is definitief dicht. Verwijderen uit CampingContact
2023
Sitecode: 92075
Top camperplek. alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke eigenaar en een slim betalingssysteem en de omgeving is verschrikkelijk mooi. Restaurant in het dorp is prima en redelijk geprijsd. Ik heb er in ieder geval goed gegeten!
Dit is een plek die je een keer bezocht moet hebben! Gastvrijheid, rust & een heleboel oude voertuigen en voorwerpen.
Wat een heerlijk eerlijk bedrijf is dit! Twee dames die in melkveehouder bedrijf runnen en alle inlichtingen geven hoezo bedrijf in elkaar steekt. Niet eerder meegemaakt geweldig je krijgt een inkijk als je ernaar vraagt!
2022
Een voorbeeld CP, netjes, ruime plaatsen. Givet zelf is niet bijzonder, maar voor een nacht prima!
2021
Als je van Fawlty Towers houdt, moet je hier zijn. Iedere vorm van klantvriendelijkheid of gastvrijheid is hier vreemd. Plekken in orde, faciliteiten gedateerd. Een verswater- slang met 3 ducktape reparaties is typerend voor deze vergane glorie.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Ronda. Faciliteiten prima in orde en personeel zeer behulpzaam en vriendelijk.
Hebben hier vorig weekend gestaan. Gastvrije ontvangst en een groot open huis! Voorzieningen prima in orde, let wel dit is een boerderij, geen camping! Wij komen hier zeker terug, uitstekend startpunt voor mooie fietsroutes langs de lek en ook een goede uitvalsbasis voor Kinderdijk, mocht je daar zin in hebben!
2020
Prima CP met uitstekende voorzieningen, op loopafstand van het centrum. Trein geeft nauwelijks overlast.
Volgens mij worden hier twee TCS campings door elkaar gehaald. Deze camping in Agno, heeft het adres van Muzzano. En ik kan het weten, want ik ben op allebei geweest vandaag!