@EricenDorianne
- 2019
Superlocatie voor rust en ontspanning.. ligging en faciliteiten perfect! Als we 6 ⭐️ konden geven deden we dat ook👍. Op 30&31 december was er niet veel open of wat te doen, maar daar kwamen we voor.. we zijn benieuwd hoe het in de zomer hier is, dus we komen nog eens terug😉
mooie rustige nette plek, en zeer vriendelijk ontvangst! Zoals in eerdere reviews gelezen op loopafstand Edeka, electra €4 en staanplek €13! Wij komen zeker een keertje terug😉
Prachtige plek, jammer van de Tauern ‘highway’.. die ligt zo dichtbij en hoor je constant als je op je stoeltje in het zonnetje voor je camper zit.. verpest het voor ons! Wel super leuk zo tussen de boerderijdieren, en wat een uitzicht👍
€30 klopt niet… obv 2 personen incl bel. is €51,- !!
Absoluut prachtige locatie maar we stonden tussen twee grote campers..het zicht was mooi als je alle daken van de onderliggende campers wegdenkt😂.. ontvangst was niet hartelijk! Sorry dat we een beetje negatief overkomen maar we hebben betere en mooiere plekken gehad voor €34 camper 7mtr lang met klein aanhangertje, 2 personen en stroom! ..een paar euro meer en je staat op een camping met douche en meer privacy!
eigenlijk best een fijn plekje, het is er rustig, vlakke ondergrond, dicht bij het centrum waar je heerlijk kunt eten(tip: schnitzel bij bistro Melber), prachtige omgeving om te fietsen(tip:Wolfstal).. stroom tegen betaling, en ach een keertje geen water/wc lozen overleef je ook wel.. kortom het is er gratis dus niets te klagen!
Lozen van grijs water en wc is hier niet meer mogelijk! helaas..
Een combinatie van vaste bewoners en passanten lijkt wel. We hebben er 2 nachten gestaan en er was een gemoedelijke sfeer! Wel een beetje rommelig ondanks voldoende afvalbakken. Geen loosplekken, ook niet in de nabije omgeving! Maar het was gratis dus we hebben niet te klagen..en direct aan het strand, mooi toch🏖️
Geen uitgaansleven binnen een straal van 1km, (op zaterdag 16 dec.), maar wat een rust ‘heerlijk’… €6 hebben we niks van gemerkt! Plek voor 10 campers moet lukken maar dan heb je weinig privacy!
zeer nette CP, fijne warme douches etc.. voor ons iets te onrustig door omgevingsgeluiden(hanen/honden/vrachtwagens), maar je staat veilig achter een hek en vriendelijk ontvangst..
De prijzen zijn inmiddels aangepast, geen €16 maar €25 per nacht! Camping verder oké.. van de omgeving moet je niet teveel verwachten, het heeft hier betere tijden gekend!
Sitecode: 71979
zeer vriendelijk ontvangst..fijne warme douche en rustige plek met mooi uitzicht, de kippetjes scharrelen rondom de camper en de honden blijven je blij in de gaten houden. Wat ons betreft een aanrader
ruime plekken, beschut en schoon sanitair. Hervás is een leuk stadje met heerlijke tapas, het stuwmeer is leuk om naartoe te fietsen. helaas wel s’nachts constant blaffende honden op de achtergrond!
half september dus naseizoen, het was heerlijk rustig, elke ochtend komt de lokale bakker met z’n wagentje met verse broodjes en zoetigheden. eigenaar is relaxed, je mag vooraf zelf je plaats uitzoeken, schoon sanitair en overal warm water. aanrader..en voor de geoefende mountainbiker leuk om een rondje om t meer te gaan, 40km en flink klimmen en dalen😉...succes👍
prachtig gelegen rustige boerderijcamping met ezels rondom je camper. door corona waren de faciliteiten minimaal en in t naseizoen maar hopen dat t restaurant open is. voor rust en een prachtig uitzicht op t grote grasveld zit je daar prima. de omgeving is super om te wandelen, fietsen en kanoën, en met de motor kan je van daaruit mooie routes rijden.
het geklingel van koeiebellen en het geruis van een waterval...prachtig toch! en met een blauwe lucht de zon zien opkomen, wat wil je meer! we stonden met ons campertje met nog 1 andere camper, heerlijk rustig.. aanrader hier👍