@EricvanHaren
Juli 2026
Gereserveerde plaats was plots niet beschikbaar, iemand wilde daar langer staan dus werden wij verbannen naar een slechte plek. Onvriendelijk personeel, vies sanitair, lawaai, kortom wij komen hier nooit meer
5 nachten hier gestaan met grote camper 7,3 m. ruim opgezet, grote plaatsen, mooie natuur. wandelen langs riviertje, fietsen naar Lac de Vouglans en Orgelet. supervriendelijke eigenaar Thierry met zijn meewerkend gezin. Bar/ restaurant door hen verzorgd is eenvoudig maar gezellig en smakelijk. Vers stokbrood iedere ochtend. Sanitair eenvoudig maar netjes. Camping in de Jura natuur , wij vonden het heerlijk. Aanrader !
2023
mooie camping aan meertje , gelegen in bos , rustig in voorseizoen. prima uitvalsbasis voor bezoek aan Astrid Lindgren Varld en Nora Kvills national park. uitgezette wandelingen vanuit de camping. Aanrader.
leuke ligging met mooie fietspaden : zuidelijk langs het meer naar Vegby en noordelijk naar Ulricehamn met restaurant aan het water en ica supermarkt .
mooie minicamping met vriendelijke eigenaresses Conny en dochter Janine. Gebruik gemaakt van breng-haalservice voor Pieterpad etappe Swalmen-Montfort. Heerlijke pizza’s! NP de Meinweg op korte fietsafstand. ook wij komen graag nog eens terug. Bedankt ! Eric en Marjon.
2022
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

prima doorreis camping nabij A 61 en Mannheim. broodjesservice, Bistro met pizza en kleine kaart. Meertje met ook honden strand. Sanitair mooi. Weinig beplanting en schaduw. Ruime vlakke plaatsen. Om te onthouden.
2020
Mooie nieuwe CP. 4 nachten gestaan in juni. Sanitair juist geopend, schoon en netjes. Vriendelijke beheerder Jan. Op fietsafstand van Dwingeloo met gezellige Brink ( terrasjes en winkeltjes) en prachtige natuur Dwingelderheide. Komen hier zeker weer terug !