@EricvandeVijfeijken
- 2018
Juni 2026
Heerlijk rustige camping, eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam spreek goed engels. bakker en supermarkt op loopafstand. Op de fiets naar Bergerac (15km ) gaat prima. Het toiletgebouw is gewoon super, douche’s zijn groot en alles is netjes schoon.
Wat een heerlijke camping, goed onderhouden net sanitair. Erg vriendelijk ontvangen, zeer mooie fiets mogelijkheden. wij komen zeker nog eens terug.
Een kleine oase veel planten en bomen. sanitair wel iets verouderd maar schoon, douche heerlijk warm. Spaans echtpaar spreekt alleen Spaans maar helpen je super goed. Heerlijk rustig, plaatsen waren ruim genoeg. fijne omgeving om te fietsen. Als je naar de camping rijd tussen de plastic kassen verwacht je deze heerlijk camping echt niet. wij hebben er heerlijk 5 dagen gehad.
2023
Sitecode: 20161
Wij waren enkele dagen op deze camping. Alles is er goedverzorgd, toiletgebouw niet al te modern maar wel erg schoon. Er word alles aan gedaan om jouw een goed verblijf te garanderen. wij stonden heerlijk aan het water. bij de receptie is een bistro waar je heerlijk kunt eten voor een leuk prijsje Eric5
2020
Een heerlijke camping cq camperplaats. Vier nachten op deze camping gestaan, ondanks dat alles nog dicht was word het netjes onderhouden. Hier kun je heerlijk fietsen de camping heeft een mooi fietsbellen met fietsroutes in de omgeving. Vriendelijk mensen die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Komen hier zeker nog eens terug
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een Franse camping die een Nederlandse eigenaar heeft. Het grote deel van de campinggasten zijn dan ook Nederlanders. Maar verder is alles goed geregeld vooral voor kinderen. Brood service op de camping, in het dorpje is een kleine supermarkt. Een nadeel als je met de camper bent en alleen maar fietsen bij je heb want naar beneden gaat prima maar terug heb je met je fiets toch een helling van 10%