@Erik-Heyer
- 2012
Let op! Honden zijn helaas niet toegestaan. Zoiets heb ik nog nooit gezien op een camperplaats. Onbegrijpelijk gezien de locatie, en echt jammer. We waren er graag bij geweest. 😳 Alstublieft! Honden zijn helaas niet toegestaan. Zoiets heb ik nog nooit gezien op een camperplaats. Onbegrijpelijk gezien de locatie, en echt jammer. We waren er graag bij geweest. 😳
Tot nu toe is het prima. Zeer goede voorzieningen, schoon, niet bijzonder lawaaierig, dicht bij de prachtige havenpromenade. Geen elektriciteit, vrij steile, industriële omgeving, geen uitzicht. 210 kr. Het is echter een nogal dubieuze omgeving, met drugsdealers die je proberen te versieren tijdens een wandeling. Ik zou de auto niet langer dan vijf minuten uit het oog verliezen en een paar discussies voor de nacht klaar hebben liggen. Het zou voldoende moeten zijn voor een (waakzame) overnachting.
We reizen al elf jaar en hebben honderden campings gezien, maar nog nooit zo'n plek als deze. Een zeer betaalbare, gloednieuwe camping. Alleen campers, gigantische plaatsen (je kunt er zelfs twee rijtjeshuizen op kwijt). Ongelooflijk, er is elektriciteit, douches en wifi, en (ongelooflijk) een werkelijk fantastisch zwembad speciaal voor campers. Plus, zeer goede toiletten en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes. Meer kun je je gewoon niet wensen. Dankjewel!!!
Plaats zoals beschreven en ok. Men moet het restaurant TimesSquare ernaast vermijden, men wordt door de "gasten" met "Heil Hitler" beledigd genoemd. 🥵
Mooi uitzicht op de jachthaven. Sanitair erg vies, warm water werkt niet. Verwijdering van grijs water voor langere mobiele apparaten nauwelijks toegankelijk. Chemisch toilet alleen weggooien over afvoer van grijs water - het ziet er dus naar uit. Extreem stoffige 2e plaats rij.