@Erik-and-Karen
- 2014
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een prachtige, rustige plek met uitzicht op het meer en een zwemstrand. Een van onze favorieten,
Zeker niet gesloten vandaag 9/8 zoals Campercontact op deze site had aangegeven. 250,00 Skr voor de nacht. Geen elektriciteit, maar wasmachines in het servicehuisje.
Geweldige plek met mooie en schone faciliteiten. Elektriciteit inbegrepen in de prijs van 360,00 Skr. Beste plek voor ons, omdat we niet vooraf hoefden te reserveren, alleen de eerste die binnenkomt en het beste gekleed is. 👍 Het kantoorpersoneel was erg vriendelijk.
Zeer mooie locatie met uitzicht over het water en de oude havengebouwen en boten. 260,00 skr. Inclusief elektriciteit en gratis gebruik van wasmachine en droger.
er was hier niets anders dan rotsen, stenen en onkruid. 7,5 km vanaf de hoofdweg
Mooie schone, rustige plek voor tussenstop met stacaravan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

zo'n mooie plek om te overnachten. zeer vriendelijke en behulpzame man in de kiosk. zicht vanuit Mobil home recht naar beneden tot aan de sluizen.
2023
Vriendelijke nieuwe eigenaren geweldige hamburgers en service. prachtig gelegen aan het meer.