@Erik-and-Karen
- 2014
Een prachtige, rustige plek met uitzicht op het meer en een zwemstrand. Een van onze favorieten,
Zeker niet gesloten vandaag 9/8 zoals Campercontact op deze site had aangegeven. 250,00 Skr voor de nacht. Geen elektriciteit, maar wasmachines in het servicehuisje.
Geweldige plek met mooie en schone faciliteiten. Elektriciteit inbegrepen in de prijs van 360,00 Skr. Beste plek voor ons, omdat we niet vooraf hoefden te reserveren, alleen de eerste die binnenkomt en het beste gekleed is. 👍 Het kantoorpersoneel was erg vriendelijk.
Zeer mooie locatie met uitzicht over het water en de oude havengebouwen en boten. 260,00 skr. Inclusief elektriciteit en gratis gebruik van wasmachine en droger.
er was hier niets anders dan rotsen, stenen en onkruid. 7,5 km vanaf de hoofdweg
Mooie schone, rustige plek voor tussenstop met stacaravan.
zo'n mooie plek om te overnachten. zeer vriendelijke en behulpzame man in de kiosk. zicht vanuit Mobil home recht naar beneden tot aan de sluizen.
Vriendelijke nieuwe eigenaren geweldige hamburgers en service. prachtig gelegen aan het meer.
geen standplaatsen voor stacaravans niet meer
geweldige plek, gratis parkeren dicht bij de kerk, betaalde elektriciteit en veel plekken voor stacaravans. aanbevolen 👍
👎🏻 moeilijk te vinden en niet voor ons. ging verder om een andere plaats te vinden
slechts een van de beste plaatsen op onze reis. mooie plek en een geweldige stad met veel plekken om rond te fietsen om te zien. Een must om te bezoeken en uw stacaravan een nacht of twee te plaatsen. 👍
mooie plekken voor campers met heggen rondom elke plek om privacy te geven. prijzen zeer redelijk voor een camping. sommige toiletten zijn niet overdreven schoongemaakt, maar omdat we in een stacaravan zijn, hebben we onze eigen dus geen probleem.
Mooie plek om te verblijven. uitzichten zijn geweldig. Gewoon op gravel en geen voorzieningen maar precies zoals wij het wilden.
Er wordt gewerkt aan een parkeerplaats. Dicht bij bus die u naar Uppsala centrum brengt. Museum en Viking historische site in de buurt.
Geweldig verblijf. Veel grote schepen, extra belangstelling voor het verblijf. Lopen en fietsen langs het kanaal was ook geweldig.