@Erik1956
- 2019
Grote camperplek vlakbij de Oostenrijkse grens. € 38 in het hoogseizoen. Sanitair zeer gedateerd en niet schoon. 1 wc voor heren en 1 voor dames. Douchen 2€. Gelegen aan een drukke weg en spoorlijn. Troosteloze plek met weinig schaduw. Op 300 m goedkoop tanken in Oostenrijk. Bus naar Innichen stopt voor de deur. Er zijn geen andere camperplaatsen in de buurt. Dit maakt deze plek wel geschikt voor wandeltochten in het Drei Zinnen gebied.
Landelijke, zeer rustige camping met aparte ruime camperplaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst en ambiance. Prima en schoon sanitair. Westerbork op fietsafstand met goede voorzieningen. Slager, bakker, Jumbo en Lidl. Prachtige wandel- en fietsomgeving. Kamp Westerbork ook op fietsafstand, evenals Beilen en Assen. Aan de croissants van de broodjes service kan menig Franse bakker nog een puntje aan zuigen! Top deze plek.
Prachtige omgeving, rommelige camping. Vaste en passantenplaatsen door elkaar. Receptie gesloten tussen 13-15 uur. Vriendelijke ontvangst. Camperplaatsen zijn verhard. Als je langer blijft is het raadzaam tevoren inkopen te doen want fietsen naar Bad Schwalbach is een uitdaging. Prachtig wandelen vanaf de camping. Restaurantje is tijdens Coronatijden gesloten. Wel drank te verkrijgen.