@ErikAnneke
Sitecode: 196881
Wat een fantastische plek. Mooi uitzicht. Eigenaar is zeer behulpzaam als je aankomt. Zelf in checken wijst zichzelf. Wc netjes en heerlijk een wasje kunnen draaien.
Vriendelijk ontvangst, parkeren en overnachten 150 nok. Leuk café erbij die heerlijk pizza’s maakt. wc en fles vullen met water behoort tot de mogelijkheden. Prima voor de wandeling en overnachting.
Prima overnachtingsplek, wc is super schoon. Staat zelfs schoonmaakspullen om de wc net zo netjes achter te laten als dat jij het hebt aangetroffen. Betaling geschied via brievenbus die ik zelf onplezierig vind, je kan alles er zo uithalen. Wel mis ik voor deze prijs van 25 euro een loosplek voor het chemisch toilet.
Bij de haven was het helaas al vol, daarom klein stukje terug geparkeerd. Prima plek. Tijd voor een mooie avondwandeling in deze prachtige omgeving. Wc’s zijn super schoon en worden schoongehouden door een vereniging. Daarom recht op een vergoeding die je online kan doen of in het geldkistje kan doen.
In 1 woord fantastisch. We hebben smiddags de blauwe route gewandeld. Heerlijk rustig en schoon, ook mede te danken aan alle mede kampeerders.
Het reserveren ging heel makkelijk en de communicatie verliep prettig en vlot. Omdat we laat met de boot aankwamen dit van te voren toch maar gedaan. Rustige plek.
Prima voorzieningen, restaurant bij het bowlingcentrum. Daar betaal je ook, prima prijs 18,00 euro. Prima plek om de weg naar de boot in Travemünde te vervolgen.
Op een ruim terrein is het prima vertoeven hier. Sanitair is prima in orde. Helaas konden we de cassette van het toilet niet legen, stond nl Wel in de beschrijving. Op de volgende route dan maar. Rust en gemoedelijkheid.
Sitecode: 11992
In onze route langs de kust kwamen we op de camperplaats terecht. Prima schoon sanitair en alle voorzieningen die je nodig kan zijn aanwezig. We komen graag nog eens langs.
Superleuke plek en duidelijke beschrijving waar je alles kan vinden. In ons geval stonden we alleen en een besneeuwd landschap om ons heen. Kachel lekker aan. Eigenaar kwam nog even langs, alles was natuurlijk afgesloten vanwege de vorst. Maar als we iets nodig hadden, konden we hem bellen. Betaling, 20 euro all in, via envelop met drie verschillende manier van betalen, in de brievenbus. Komen graag nog eens terug.
Wat een mooie plek met een prachtig uitzicht. Prijs is 15,00. Gastvrij. Stroom en water zijn te verkrijgen, de rest aan is aan boord en hebben niets gemist. Ruïne is op loopafstand.
Wat een rust en wat een prachtige rendieren te zien. Mooie zelfvoorzienende plek die we niet hadden willen missen.
Een geweldige camping met dito eigenaresse. plaatsen zijn ruim, het ontbreekt je aan niets. Eigenaresse vraagt of je het naar je zin hebt en of je tevreden bent. Leuke hangmatten om in te luieren terwijl de wasmachine zijn werk doet. Of je nu met de tent, caravan of camper bent, maakt niet uit het ontbreekt je aan niets. Komen graag nog eens terug. En de prijs daar blijf je vrolijk bij.