@ErikGNX
2 weken in februari. Zeer aangenaam verblijf, goed restaurant, alle services proper en functionerend. Met de lijnbus is Valencia gemakkelijk te bereiken.
Sitecode: 20180
We waren hier 2 weken. Goed uitgeruste camping. Kraaknet, vriendelijke ontvangst. Heerlijk dat hier geen honden toegelaten zijn, zo moesten er veel meer campings zijn!
Waren hier 15 mei. Er zijn wel degelijk voorzieningen. Zowel cassette als grijs water. Er is ook vers water en vuilbakken. En zo te zien binnenkort ook stroom, de nieuwe installatie staat er al maar werkt nog niet. Het lawaai van de weg en van de blaffende honden hebben we opgelost met oorstopjes. Enorm voordeel van deze plek: op 400m heb roltrappen om helemaal bovenaan de stad te komen.
Begin oktober. Kleine camping, maar alles is aanwezig. Vriendelijke eigenaar, alles clean. Dorpje Rinlo op loopafstand, met zalige visrestaurants.
Een week eind september, begin oktober. Heel goed uitgeruste camping, prachtig nieuw overdekt zwembad en sanitair, restaurant met beperkte keuze maar heel lekker eten. Goede uitvalbasis voor rondrit in de onvergetelijke Picos de Europa. Met ACSI een koopje!
3-4 oktober. Verzorgde camping, zuiver sanitair, vriendelijke ontvangst. wij waen er op een regendag, dus niet kunnen genieten van zwembad. Dorp is moeilijk bereikbaar als je niet goed te been bent, taxi kan uitkomst brengen. Voor de rest: alles wat je van een camping verwacht is er
21 september 2023. Prachtig onderhouden camping, uiterst vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Zicht op de Picos en het strand ligt een wandeling van 2 km ver. Degelijk restaurant. Met ACSI slechts 23€.
We waren begin september op deze camping, samen met 2 andere koppels. We genoten van de rust, de ruime plaatsen en de vriendelijke hulp van de eigenaren. Ideaal voor fietsers en mensen met kinderen, maar ook senioren vinden hier hun gading.
Sitecode: 19268
8-16 mei 22023. De camping ligt in het groen, op enkele km van Apt. Goede uitvalsbasis voor verkenning van de Luberon per auto. Mooi zwemcomplex. Vriendelijk personeel. Zwakke 4G ontvangst, maar goede wifi voor 1€ per dag. Sanitair is zuiver en lekker warme douches. We hadden een ernstig probleem met onze luifel, maar Julien, een van de werknemers, hielp ons spontaan uit de nood, zodat onze vakantie gered was. Nog eens bedankt, Julien!
2/5 -8/5/23. Dit zal wel de beste camping municipale zijn die we op 10 jaar aandeden. Vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, proper sanitair, mooi zwembad en dicht bij het centrum voor inkopen en heerlijke restaurants.
25/4 - 2/5/23. Op 10 minuten wandelen van het veerpontje dat je naar de oude stad brengt. Grote camping, met ruime percelen. Er hadden iets meer toiletten open mogen zijn, want ondanks laagseizoen al veel volk. Opmerkelijk: de douches waren te heet! Restaurant eerder voor liefhebbers van junkfood. Besluit: ideale camping om Avignon uitvoerig te bezoeken.
24/4/23. 1 nacht op doortocht. Rustige plaats, 10 minuten wandelen van het oude centrum.
Sitecode: 20432
22/1/23 tot 2/2. We waren hier al eens, toen noemde het nog Marjal resort. Het is een heel groot complex, met restaurant, pub, Spa, zwembaden, kapper, ... Er overwinteren vooral Britten en Duitsers. Het grote nadeel is de ligging vlak naast de drukke AP7, dus je hebt van 's ochtends tot 's avonds verkeerslawaai. Alle services voorhanden, sanitair heel zuiver. Acsiprijs 23 €, maar de stroom is afzonderlijk te betalen sinds dit jaar.
21/1/23. CP op de ruime parking van een lokaal restaurant, een beetje boven het stadje Montblanc en op een 30-tal km van de 12e eeuwse cistercienzerkloosters van Poblet en Santes Creus. Heel vriendelijke eigenaars en heerlijk eten in het restaurant. Vertrouw blindelings op de suggesties voor het menu! Als je in het restaurant eet moet je enkel de stroom betalen (3€). Anders komt er 10€ bij. Water, afvoer zwart en grijs water inbegrepen.
19 en 20 /1/23. 4e keer hier. Het is een heel groot resort, met veel bungalows. Maar die waren nu slechts schaars bezet. Alles erop en eraan. Goed restaurant, sanitair in orde, supermarktje. Lijnbus naar het centrum van heet stadje. van daar kun je met lijnbus of trein naar Sitges, Barcelona, Taragona.
18/1/23. De CP was gesloten, maar na een telefoontje werd de poort toch geopend. Vriendelijke ontvangst. 15€ voor stroom, water en afvoer grijs en zwart water. Heel goed restaurant op wandelafstand in de kmo-zone.
17/1/23 De CP ligt tussen een grote vijver en het riviertje Beuvron. Het was er heel rustig, slechts 4 campers. In dit seizoen gratis. Enkel vuilbakken, geen andere services. Spijtig dat begin van de week alle restaurants van het stadje gesloten waren. Bakker en supermarkt dichtbij.
Eind februari 2022. Heel grote camping, met veel overwinteraars, die de beste plekjes ingenomen hebben. Voor passanten blijven dan de schaduwplekken tussen de pijnbomen over, wat in de zomer ongetwijfeld een pluspunt is, maar in februari ... De ontvangst was heel vriendelijk en efficiënt, de uitrusting is top, veel sanitair dat goed onderhouden wordt. Het restaurant steekt met kop en schouders boven andere campingrest's uit. Olhao met stadsbusje
Eind februari 2022. Ik kan niet veel toevoegen aan de vorige positieve rewiews. Heel vriendelijke ontvangst, de inrichting is duidelijk gedaan door mensen die zelf met campers gereisd hebben. Ruime plaatsen, overal stroom en water bereikbaar. De plaats voor het lozen van grijs water en chemische cassette is gemakkelijk bereikbaar en heel netjes. Een plek om terug te komen, maar dan gaan we wel vooraf reserveren, want zo'n goeie CP loopt snel vol.
23/9/21. 19 € met stroom. toiletten en 1 douche. Supermarkten vlakbij. Op half uur wandelen van de stad. Goed fietspad tot in het centrum. ook gratis autobus. Langs het meer wandel je ook naar Schwangau, voor een bezoek aan de kastelen. Aanrader: wij namen de telelift naar de Tegelberg: prachtig uitzicht over de Algau en de Alpen.
18/9/2021. 5 nachten gestaan. heel grote camping, maar door goede organisatie en ruime plaatsen vakt dat niet op. 2 sanitaire blokken, heel zuiver, lekker warm water. Restaurant. 10 min gietsen naar het stadje, waar je alles kunt vinden. Goede fietsroutes naar o.a. de Wieskirche. Enige minpuntje: als het fel geregend heeft moet je aorgen dar je je camper niet in het slijk ingraaft.
15/9/2021. 1 nacht. Ideaal dicht bij het stadscentrum (10 min wandelen). Er zijn slechts een 8-tal plaatsen, maar de gewone parkeerplaatsen stonden ook vol campers. Die plekken waren wel erg kort. Bij ons geen kwade Duitser om ons te verjagen, hoor! 😉. Dinkelsbuhl is voor ons het mooiste stadje langs de Romantische Strasse. Veel goede restaurants.
6/9/2021. 6 nachten. Goede organisatie. Restaurant ok. mooie maar inspannende wandelingen en fietstochten.. 4 km van het stadje, waat nogal veel is voor herbevoorrading. Van in Creglingen (zelf niet heel mooi) kun je de Romantische strasse fietsen richting Weikersheim of Rothenburg, beide heel pitoresk.
5 sept 2021. 1 overnachting op doortocht. Vriendelijke en efficiënte ontvangst. Mooie omgeving, met prachtige maar inspannende wandelingen vlakbij. Indisch geïnspireerd restaurant, beter dan wat we op de meeste campings gewoon zijn.
15 maart op de camping, de dag dat alle toeristen uit Spanje wegvluchtten voor de corona-maatregelen. Alle bewondering voor de mensen van de camping! Tot laat in de nacht werden nog kampeerders professioneel opgevangen. 's Morgens wou iedereen vroeg weg om ook Frankrijk te kunnen verlaten. Spijtig dat enkele egocentrische gasten de hulp in deze moeilijke omstandigheden niet op prijs stelden.
We zijn einde oktober 12 dagen op deze camping gebleven ipv de geplande 3. Ondanks einde seizoen nog verwarmd zwembad, smetteloos sanitair, hete (!) douches. De bar en het restaurant waren wel al gesloten. Ruime plaatsen. Wandelen en e-biken vanop de camping. De gigantische zaterdagmarkt in Céret is een must!
hoorden we dat deze camping gesloten was. We hebben dan op de goed uitgeruste camperparking van Beauvoir gestaan. De gratis pendelbus naar de Mont St Michel stopt daar ook.
Puik als laatste tussenstop op de terugreis. Ik sluit me aan bij het vorige commentaar. We fietsten 's avonds naar Gravelines (vesting van Vauban), waar we na lang zoeken een goed restaurantje vonden, al de rest was dicht.
Deze camping is belachelijk goedkoop, zeker met ACSI-korting. De uitrusting is top, er is een gigantisch indoor zwemparadijs, de receptie is vriendelijk en informatief. Op en tiental minuten fietsen ligt het grote natuurreservaat, waar we 100-en lepelaars, wulpen en andere trekvogels konden bekijken vanuit de kijkhutten. Wat zuidelijker heb je het stadje Le Crotoy, aan de baai van de Somme.
We kwamen aan op 29/9/19, de laatste dag van hun seizoen. De percelen lagen er erg modderig bij. Spieen bovenhalen is de boodschap, want de percelen hellen soms nogal. Via de rue Haute wandel je in een kwartiertje tot het centrum.
We stonden hier met slechts 2 campers. Zeer rustige plek. Het toeristenbureau ligt op een kwartiertje wandelen, daar is gratis wifi. Dinan is zeker een bezoekje van een halve dag waard! De bakker om de hoek schijnt definitief gesloten te zijn.
De camping is aan een stevige renovatie toe. Het sanitair is proper maar uitgeleefd. De treden van de trappen tussen de terrassen liggen (soms gevaarlijk) scheef en de leuningen zijn ook niet meer helemaal betrouwbaar. De ontvangst is uiterst vriendelijk en efficiënt. De percelen liggen soms erg schuin, nauwelijks te corrigeren met spieen. Geen ACSI korting, maar goedkoop.
Heel goed uitgeruste C municipal. Modern, zuiver sanitair. Douche mocht iets warmer zijn. Op 15 min van het centrum. Wij blijven 3 nachten.
Prachtig gelegen aan de rivier. Verderop de mooie grot en de Gorges de la Bourne. Wandelen naar Pont-de-Royen. Naar de grot is het pad uitdagend! Vriendelijke ontvangst. Sanitair voor de onderste plaatsen mocht wat groter zijn, maar is kraaknet, met lekker warme douches. Broodservice, snacks. Veel info ter plekke beschikbaar.
Ruime plaatsen. keuze tussen 4 en 6 Amp. Voor sommige plaatsen is verlengkabel nodig. Vriendelijke ontvangst. Camping ziet er netjes onderhouden uit. Het sanitair is wat verouderd, maar zuiver. Buiten het hoogseizoen is het er wel flink koud! Speelruimte nogal basic. Geen mogelijkheid om grijs water te dumpen. Buiten seizoen geen broodjesservice. Ligging op 1.5 km wandelen van het dorp.
25.6.19. Kleine maar fijne camping, alles in orde en zuiver. Lekker restaurant, eerder Duitse keuken. Het nabijgelegen natuurgebied is meer dan de moeite waard! Vriendelijke waardin spreekt naadloos Duits en Engels.
24.6.19. Geen faciliteiten. Tijdens de openingsuren kan je wel het toilet van de havensupermarkt gebruiken. Dicht bij het oude stadscentrum van Tallinn. Wij hadden geen last van nachtlawaai.
23.6.19. 2 nachten. Plaatsen ok, ontvangst ok, wel nogal commercieel : 1€ voor een stadsplannetje dat je elders gratis of voor 10 cent krijgt. Wasmachine beschikbaar 5€. Sanitair onvoldoende en nogal chaotisch. Op 3km van het stadje, dus best per fiets. We genoten can de midzomernacht feesten.
20.6.19. Mooie ruime plaatsen in halfschaduw van pijnbomen. Vriendelijke ontvangst. zuiver sanitair. Enkele toiletten meer zou geen overbodige luxe zijn. Meertje om in te zwemmen. Camperservice plek in orde.
18.6.2019. Inderdaad prachtig gelegen plaats. Mooie wandelingen, wel veel muggen 's avonds. Die gratis stroom is verleden tijd.
17.6.2019. We stonden hier 3 nachten. Dit is ongetwijfeld de beste camping die we tot nu toe in de Baltische landen hebben bezocht. Ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst, veel informatie beschikbaar. Het sanitair is clean, maar er mocht wat bijgebouwd worden. Enig minpuntje: 's ochtends is het warm water in de douches snel uitgeput. Ideale plek om je was te doen, er zijn 3 wasmachines.
14.6.2019. 2 dagen gestaan. Je staat hier zonder enige schaduw. We betaalden 25€/dag (camper +2 pers.). Enig voordeel: je bent op 20 min wandelen van het oude centrum. Sanitair:weinig en basic, maar zuiver en goede douche.
11 juni 2019. Correctie op mijn vorige beoordeling. Ik was wat te snel, want rond 9u kwamen de jongeren aanzetten, per auto of scooter, maar altijd met veel lawaai. Dit duurde tot stukken in se nacht., zelfs op en weekdag. Dit is dus eigenlijk geen geschikte plek om te overnachten.
11 juni 2019. Een maandag, dus geen last van de disco-liefhebbers :-) De stad is zeker een bezoek waard, met al die huizen waaraan de laatste 50 jaar niet veel meer gedaan is. Spijtig, want het toeristisch potentieel is enorm, mits men zwaar investeert in renovatie en restauratie. In het stadje kan je alles kopen wat je nodig hebt en heel lekker eten in het Italiaanse restaurant in het centrum.
9 juni 2019. 2 dagen gestaan. Mooie plek, met een heel goed visrestaurant. Sanitair in orde. Weinig schaduwplaatsen. Op 2 km ligt groot ornithologisch station met interessante tentoonstelling. Ga vooral niet met de fiets naar het rivierdorpje Minija, de gravelbanen zijn quasi onbereidbaar.
7 juni 2019. We stonden hier twee dagen. Kleine plaatsen. Sanitair in orde. Vriendelijke ontvangst. Pizzarestaurant. Wandelingen door de duinen of fietstocht door Nida en verder langs heel de Schoorwal.
10.06.2019. Dit is een gewone parking aan een meer. Na de drukte van Pinksteren verdwenen alle rekreanten en hadden we de parking voor ons alleen. Niemand vroeg naar die 6€. Heel rustig. Er is een toilet, maar dat was vies na het weekend. Verder enkel vuilbakken. Hotel-restaurant op 250 m. Je kunt bootjes huren en duikles volgen. Mooie wandelingen en fietstochten door het nationale park.
We waren hier als enigen op 9 februari. De plaats wordt volop heringericht. Nu oogde het allemaal nogal slordig. Overnachten (incl wifi) kost 10€, voor stroom betaal je 3€ extra.
Niet veel toe te voegen aan de andere beoordelingen. Ideaal voor vogelliefhebbers die in de omgelegen natuurgebieden kunnen speuren naar de talloze overwinterende soorten. Je hebt hier gratis wifi en standplaats. Enkel voor het legen van je reservoirs moet er 3€ betaald worden.
2/10/18. Heel ruime plaatsen. Ticketmachine in panne, maar politie komt bijdrage innen. Stadje met middeleeuws centrum en veel restaurants ( La Glycine was heel goed). Wifi en toilet in office de tourisme.
Aan de voet van een goed bewaarde citadel. Goedkoop. Wifi. Op tijd komen! In de citadel goed restaurant met zalig uitzicht bij zonsondergang. Vriendelijk en efficiënt personeel.
21/9/18. Stroom voorhanden. Ruime plaatsen. Openbaar toilet (niet al te proper). Dicht bij het centrum en de zee.
15/9/2018. Uiterst camper-vriendelijk stadje: er zijn meerdere plaatsen waar je kunt staan, maar volgens het toeristenbureau mag je eigenlijk overal staan waar je niemand hindert. Geen faciliteiten. Stadje met oude vakwerkhuizen en ruine van een groot kasteel.
Sitecode: 20151
26/10/2017. Mooie plaats, midden in de bossen rond Virton. Je kunt vanop de camping zo de bossen inwandelen. Eind oktober, midden in de week waren we 2 dagen bijna alleen op deze grote camping. Lekker warme douches, maar kleine douchecellen, en er mag iets gedaan worden aan de schimmel tussen de voegen van de tegels.
24/10/2017. Eind oktober en midden in de week was het hier erg rustig. Vochtig ook: we moesten met de camper op een grindpad staan, omdat we te diep in het gras zouden wegzakken. De beheerders waren afwezig die dag, maar een vriendelijke vaste gast gaf ons alle noodzakelijke info. Gratis wifi, warme douches, proper sanitair
Kan enkel de andere beoordelingen volmondig beamen. Op de smalle baantjes erheen kun je beter geen grote landbouwmachine tegenkomen! :-) 17/10/2017
15/10/2017. Ondanks laat op het seizoen toch nog redelijk veel campers, maar rustig. Publiek toilet aan overkant straat. Bakker achter de hoek, andere winkels vlakbij. Wandel- en fietsmogelijkheden ruim voorhanden.
15/10/2017. Rustig gelegen, weinig campers. Mooie wandelingen en fietstochtjes mogelijk. Dorpje zo goed als verlaten, voor inkopen moet je naar Fort-Mahon (4km)
We hebben hier 6 augustus twee nachten gestaan. Aarschot is een mooi stadje met talloze lekkere restaurants. Heerlijk fietsen langs de Demer. Dinsdag was het regenachtig, maar het grote zwemdok bood uitkomst. Gratis stroom.
Heel mooie en rustige plaats, op 10 min wandelen van het 'centrum' van dit kleine dorp. Je staat net voor de oude grotwoningen. Het natuurpark Las Berdenas is meer dan de moeite waard om een wandeling te doen. Er is gratis wifi, maar de snelheid is niet optimaal. Voor de rest helemaal akkoord met andere gebruikers.
Sitecode: 19260
Mooie plek naast de stierenarena. Er zijn vlakbij autobussen naar het centrum, maar je kunt beter 20 min lopen, gewoon het aquaduct volgen. Rustig 's nachts. In centrum eetgelegenheden te over. Bezoek zeker de kathedraal en ga naar het Alcazar kijken 's avonds (mooi licht).
Camperplaats bij een camperbedrijf. Bij regenweer staan er veel plassen. Wifi. 1 douche, 1 toilet: heel zuiver. Keukentje. Buiten de werkuren moet je een sms sturen om de toegangscode en stroom te krijgen. Dat lukt blijkbaar niet voor buitenlanders? Een vriendelijke Zweed gaf ons zijn code. Prijs is 150 SEK .
Juli 2016. Ontvangst vriendelijk maar inefficiënt. Sanitair versleten, groezelig. Lawaai van weg en spoorweg vlakbij. Geen wifi. Restaurant stinkt naar oude frituurolie. Af te raden.
Juni 2016. Druk gefrequenteerde camperparking, smalle parkeerstroken. Er zijn toiletten. Restaurantje juist ernaast (gerookt rendiervlees met peperroomsaus is aan te bevelen). Weinig last van de weg, wel van de muggen!
Juni 2016. Stoffig terrein met ruime percelen. Voor Wifi moet je in het 1 km verder gelegen hotel-restaurant zijn! Onvergeeflijk. Sanitair doet wat aan jeugdherberg denken. Proper. Het op 10 km gelegen nauurpark Abisko is een bezoek waard.
Eenvoudig, te weinig sanitair, maar proper. Op minder dan een kilometer is een supermarktje en een mooi oud huis waar je lekkere taart kunt eten. Van hier vertrek voor excursies naar het eilandje Bleiksoya met massa's papegaaiduikers en zeearenden. Spectaculair! In het 10 kilometer verder gelegen Andenes heb je alle supermarkten, een poolmuseum en een ruimtecentrum. Daar ook excusies voor walvisspotting.
Juni 2016. Mooi gelegen, we zagen walvissen en een zeehond vanaf de havenpier! Eenvoudig restaurant met lokale gerechten en lekkere taart. Vriendelijk ontvangen. Voor stroom moet je wel een lange kabel hebben. Beperkt aantal plaatsen, dus op tijd komen. Er worden excursies op zee aangeboden om walvissen te gaan kijken.
Juni 2016. Gelegen aan het strand, op zanderig terrein. Geen afgebakende plaatsen, moeilijk een vlak stuk te vinden. Ontvangst is OK. Sanitair beperkt. Ideaal voor middernachtzon.
We waren hier 22 juni 2016. Vriendelijk ontvangen. Goede plaatsen voor de camper. Sanitair en keuken pico-bello. Je krijgt hier 6 minuten douche voor je NOK 10! Spotgoedkope toegangsprijs (NOK 175). Aan mooie baai. Aanrader.
Druk bezet: je moet geluk hebben on een vrij plaatsje te vinden. De ruimtes tussen de parkeervakken moeten in theorie vrij blijven, maar worden ook gretig gebruikt. Gratis (24u) en via de ernaast gelegen voetgangersbrug op wandelafstand van het centrum van Trondheim. Geen faciliteiten.
Rustige kleine camping aan strand. Vriendelijk ontvangen. Hier staan vooral visfanaten. Sanitair is beperkt, maar zuiver. Naar het centrum van Bud wandelen is gevaarlijk, omdat je een stuk langs de hoofdweg moet. Daarna kun je wel verder over het kustpad. In Bud is er een supermarkt, een oorlogsmuseum en een (matig) visrestaurant. Ideaal om even op adem te komen na de lange reis vol indrukken.
Sitecode: 19171
Flinke dosis geluk is noodzakelijk, want elk vrijkomend plaatsje wordt onmiddellijk bezet. Stroomvoorziening is nogal chaotisch, je moet hopen dat je bij een buurman kunt inpluggen. Op 5 minuten stappen heb een koopcentrum en de halte van de sneltram naar het centrum. In dat koopcentrum kun je tijdens de openingsuren gebruik maken van de toiletten.
Juni 2016. Mooie gratis plaats op vlakke parking aan de waterval. Openbare toiletten. Heel druk door toeristencars en de doorgangsweg naar Bergen die er juist naast loopt. 's Nachts enkel geluid van de waterval en vanaf vroege ochtend passerende vrachtwagens.
Juni 2016. Prachtige ligging aan de fjord en omringd door hoge bergwanden. Vriendelijk en efficiënt personeel, dat vlot informatie over de omgeving geeft. Camping is druk bezet. Sanitair zuiver, maar onvoldoende in aantal. Dure douches. Uitvalsbasis voor wandelingen naar gletsjers.
Heel kleine en superrustige camping. Originele hulpmiddelen voor grijs water. Vriendelijke eigenaar, spreekt Frans. Erg afgelegen voor bevoorrading. Een (mooie) wandeling vanaf de camping. Water en stroom bij elke plaats. Sanitiair in orde.
Serpa is een mooi stadje en een goede uitvalbasis voor uitstappen in de oostelijke Alentejo. De uitrusting van de camping is wat verouderd, maar het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt. Douches met warm water à volonté. Restaurantje vlak bij de camping is prima, met ruime keuze aan vis- en vleesgerechten.
November 2015. Goed georganiseerd, vriendelijke en behulpzame eigenaars. Als er ook nog toiletten komen zullen de verschrikkelijk dure campings rond de baai van Arcachon het voelen.
31/10/15 Tijdens het weekend hadden we geen hinder van de drukke baan. Maandagochtend waren de oordopjes heel nuttig. De toiletten waren gesloten. Het systeem met jetons is moeilijk als je aankomt buiten de openingsuren van het toeristenbureau. Volgende keer ga ik toch proberen een plaatsje te vinden op de drukke camperplaats aan Chantecoq.
30-10-15. Heerlijke plek aan de rand van een bos,. Stroom, wc, douche. Voor 5€!