@ErikLoes2
De allermooiste plek die we ooit ervaren hebben: Mustafa is een fantastische gastheer, het sanitair is mooi, ruim, fris, schoon, warm water. Prachtig zwembad, smaakvol interieur, overdekt dakterras waar je de zonsopgang en zonsondergang kan zien, midden in de woestijn die zich in zoveel kleuren laat zien. En…zoveel ruimte en stilte en sterren aan de hemel🙏.
Heerlijk rustige plek, vriendelijke ontvangst , sanitair prima, schaduw onder de palmen, gezellige groentemarkt op donderdag in de buurt, we komen graag terug.
Prachtig plekje, betoverend uitzicht, schitterende zonsopkomst en -ondergang. Wandeling van 1 uur naar Ait ben Haddou door de steen woestijn is fantastisch. Lieve familie, kregen vers brood uit houtoven, lekkere tajine en als toetje muziek avond vanwege verjaardag. Prima voorzieningen, goede prijs/kwaliteit.
We hebben met 4 personen in het restaurant gegeten, 2 tajine met vis en 2 tajine vegetarisch, het was koude gekookte aardappel met wortel in een tajine schaal, gaan vis te bekennen. Voor 60 Dirham per persoon.