@ErikPesch
- 2005
- Hymer 594 Integraal
- 2015
- Integraal
Een week hier geweest. Een mooie, grote plek met schaduw en zon. Water en elec op de plek. Mooi, groot, verwarmd zwembad. Personeel is heel vriendelijk. Week wifi kost 10 euro maar is goed. Geen gebruik van restaurant gemaakt. Sani is top en schoon. Het enige wat echt niet meer kan is de vreselijke plek voor het chemisch toilet. Smal, vies, onhandig. Goede fietsroutes en aardig strandje.
mooie camping. gelukkig mochten we om 12.00 uur de camping al op. (eigenlijk vanaf 14.30 uur). Mooie plekken met schaduw. Sanitair keurig met warm water. fietsroutes vanaf de camping. En dat voor 16,50 camper, 2 personen, elec!!
Mooi rustig plekje. Lief dorpje. Water en wc. In de ochtend veel leven door school. Dank gemeente.
wat een plek!! Alles wat je wilt van een CP. Mensen zijn vriendelijk. Sani top! Prachtig uitzicht! Rust, rust. 2x bij restaurant gegeten. 👍🥰. Zeker de wandeling van 11 km doen. Prachtig gebied. Volgend jaar hier zeker terug!
oke, heel dicht bij het centrum, maar de plek zelf is vies, goor. we zijn wel wat gewend, maar dit is net een stapje te ver. de nacht was rustig
Wij stonden op de grote P samen met drie. keurig, rustig. mooi uitzicht. Openbaar Sani redelijk. Dank je gemeente!
Alles wat je wilt behalve stroom. netjes, praktisch en rustig😇.
topplek met alle voorzieningen. Warme douche. aparte kookgelegenheid. voor zo’n prijs zoveel voorzieningen😇. Schoon en vriendelijke mensen.
Mooi en compleet. 29 euro met elec. Sani is prachtig en ruim. Vriendelijk, Engels sprekend. Ruime plekken. Uitzicht top. Doen!
nette plek. Alle voorzieningen. Bijzonder op alle 6 plekken een eigen wc/elec/ water voorziening. Dank u gemeente
Heerlijke plek met mooi uitzicht. Alle ruimte. Vriendelijke mensen. Heerlijk gefietst. Lastig eerste steile stuk. Dorp met kasteel is leuk. We komen graag terug.
wat een bijzondere plek. prachtig uitzicht, alle voorzieningen. Top plek. Lieve mensen denk eraan dat elke plek bedoelt is voor twee campers! Op deze manier kunnen meer campers op de mooiste plekken staan.
Wat een mooie plek. Rust en rust. Prachtig sanitair. je kunt de vast en de was doen. Klaus is een gastvrije man (zijn moeder ook😊) Wat een fietsomgeving met knooppunten. Hier komen wij echt terug. Danke!
pracht plek. grote plaatsen. rustig. heerlijk fietsgebied!
mooie plek met stroom. 18 euro klinkt flink aan de prijs, maar hier wordt ook het onderhoud aan de brug en paden gedaan. entree voor de brug blijft gratis. dit wordt ook op de parkeerplekken gemeld. auto solo is ook al 8 euro. Samengevat : Een keurige plek voor een keurige prijs.
Wat een heerlijke ontspannen rust. geen vaste plekken. Vriendelijke beheerders die ook de bistro runnen. Kleine kaart maar lekker. ook verkoop wijn. 14,50 euro met stroom maar voor de sani moet per persoon 2 euro betaald worden. Simpele entzorgung. geen water bij chemisch toilet. Zijn we in de buurt dan komen wij zeker weer.
keurig netjes. Mooi gelegen. Prachtig fietsgebied. Sani basis maar heel schoon. Warm water. ruime plekken. Sanizuil vies en bijna onbuikbaar. Chemisch toilet oke. Tip: Enkele routes voor fiets / wandel. Fietsknooppunten top!
ging 5 april open. wij waren er op dag 1. 6 april mooie, koude zwembad open. ze zijn lekker aan het opknappen. sani schoon en gedeeltelijk nieuw. receptie engels sprekend en heel vriendelijk. prachtig om vanaf hier te fietsen. wat een omgeving. all in 22,22 ACSI.
Mooie verzorgde camping. goed sanitair en warm water. grote plekken. vriendelijk personeel. Wasmachine 5 euro. top. Goed wandelen en fietsen hier. Leuk plaatsje. klein prijsje. 16,50 euro p/d. Camper, twee personen, elek. jammer dat chem wc buiten de camping is.
heerlijke rustige, schone camping. Ruime plekken. helaas geen warme douche dus 4 sterren. Vanaf hier wandelen en fietsen. Top😇
heerlijke plek. rustig, mooi uitzicht. Lief dorpje. Normaal 10 euro voor alles inclusief stroom. 28 maart kwam er niemand het geld incasseren.
wat een top plek. schoon, rust en vriendelijke mensen. Heerlijk fiets en wandelgebied. Voor de liefhebber visgelegenheid. restaurant op loop afstand. Hier komen wij zeker terug! 19 euro😘
mooie en rustige plek. top!
Handige CP. Dank aan de gemeente. 1 nacht gestaan. Veel controle politie. Veilig gevoel. Druk bezocht.
is niet te doen met een flinke camper. Steil en bochtig. Door gereden.
De ligging is werkelijk prachtig. Plaatsen met zicht op strand en zee (wel enkele euro’s duurder). geen Acsi of welke korting dan ook. 28 of 31 euro. maakt niet uit met of zonder stroom; 1 of 2 personen. 23 september waren wij hier. rustig.
Sitecode: 20160
sanitair schoon maar verouderd. Weinig warm water. Mooi groot buitenbad onverwarmd. Prijs 2 nachten ACSI 59,50 euro.
toch prachtig. aan de Dordogne, goed sanitair, mooie plekken, zwebad verwarmd en heerlijk restaurant vlak voor de camping! ACSI 17 euro! vriendelijke mensen.
1 september, dichtbij🥴😢🤯
mooie plek. wel druk. (iedere dag vol). opletten met oprijden. zachte ondergrond. zeer vriendelijk ontvangst. wat weinig sanitair maar heel schoon. handig supermarkt dichtbij. omgeving is top!
Wat een paradijs in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijk ontvangst, ruime, schone plekken. Heerlijk sanitair. RUST. Belangrijkste: Groningen is zo mooi! Maakt niet uit welke kant je op fietst. Zeer de moeite waard. Nog bedankt voor het helpen met het luifel👍.
prachtplek. heerlijk sanitair. goed geregeld reserveren en betalen. (jammer dat je geen bonnetje of gespecificeerde mail krijgt). ruime plekken. Mooi fietsen naar Harlingen en Franeker. top. gastvrij ontvangen!
Voelt als een volwaardige camping. Fijne voorzieningen, 16A, ruime plekken, top sanitair, leuk winkeltje. alle plek om te manoeuvreren. Komen hier graag terug. 22 euro is een eerlijke prijs😁
mooie verzorgde camperplek! beschutte plekken. top sanitair😁. vriendelijke mensen. hier gaan wij terug komen. waar voor je geld👍
Heerlijke plek. We zijn hier voor de 4e keer. Sani top en altijd schoon. Mooie plekken. Heerlijk restaurant. vriendelijke mensen. Op de fiets naar Paleis ‘t Loo, Radio Kootwijk, Kroller Muller, Beekbergen en heerlijk wandelen. Wij komen zeker terug. 10 dagen gestaan.
heerlijke zeer rustige plek. jammer dat alleen met muntgeld betaald kon worden. mijn kaarten waren ungultig🥴. prachtig wandel en fietsgebied. 11.50 voor all in is helemaal top👍
Sitecode: 92019
Prachtige, moderne camperplaats. Alles met de wohnmobil kaart! Werkt heel vlot. Douche en toilet is groot en mooi. Wordt netjes bijgehouden (camperaar, kijk na gebruik even achterom hoe je alles achter laat🥴). Prachtig wandel en fietsgebied. Een nette prijs voor zo’n mooie plek😁
Voor de vierde keer hier. Blijft een mooie plek. Prachtig aan de fiets en wandelpaden. Sani is praktisch. Meer heb je niet nodig🙃😇. Prijs is top. Hou vol gemeente Pronsfeld!
fijne camping. aardige mensen. mooi sanitair. ruime plek. wat een wandel/fietsgebied🤫. wij komen terug🙃👍
alles wat je wilt. ruime plekken met prachtig uitzicht. lieve mensen. lekker eten voor schappelijke prijs. fietsen is hier een beleving. heerlijk. we komen heel graag terug hier🤫
leuke kleine camping. oud sanitair maar schoon. vriendelijke mensen. we wilde gaan eten, maar de bediening duurde wel heel lang. we zijn maar weggegaan🥴. 1 stroompunt dus lange kabels. heerlijk aan fietspad. 30 km naar Graz, mooie route.
mooie grote plekken. water en stroom op de plek. Sani is gewoon goed. Camper sani is top! leuk strandje / gras. Ontvangst receptie is minimaal. vinden ze het wel leuk dat je komt? drie dagen inclusief stroom / 2 personen 130 euro. dat is heel wat meer dan aangegeven😳. 43 p/d dus, vandaar de drie punten.
alle ruimte. Fijn ontvangst. Gebruik van sanitair toegestaan, zo schoon. Top plek. Fijn fietsen naar de Bodensee. Aldi vlakbij. top🙃
heerlijke plek. lief dorpje. alle voorzieningen. uit eten? camperplaats af, links, 100 meter links op de hoek. simpele kaart maar zo lekker. uitbater spreek aardig nederlands. gezellig. doen!
prachtige camping met top verwarmd binnen/buiten zwembad. plekken ruim en prive. sani top, prive sani helemaal top🙃. heerlijke plek om te gaan fietsen en wandelen. we komen volgend jaar weer. personeel zo vriendelijk. restaurant mag wat uitgebreider.
mooie camping vlak bij de autobaan. zeer vriendelijke mensen. mooie plekken en top sani. lekker zwembad. voor het eerst hier, maar zeker niet voor de laatste keer. waard voor je geld
3e bezoek was weer top. nette voorzieningen voor een nette prijs👍😇. lekker walnoten geraapt😀
geweldige camping met goed doordachte voorzieningen. mooie plekken voor 20,30 euro😊. jammer dat de dames vd receptie niet in de hum waren. zelfs met mijn charme geen succes🙃. lijkt ons in de zomer ook top zo naast het zwembad. helaas was het restaurant niet open🥴
top camping als je Cochem wilt bezoeken. op loopafstand. Mooie plekken aan het water. soms wat lange elec kabels nodig, maar hulp is altijd nabij. vriendelijke mensen. sani wat gedateerd maar schoon. Winkels op loopafstand. aanbevelen. 29 euro met stroom per nacht. was het waard😊
top camping met prachtige voorzieningen in een schittetend gebied😊👍. kindvriendelijk😇
zelfs na bellen, 2 maal mailen, was de reservering niet goed gegaan. 2 campers moesten op 1 plek. het verveledste was dat gedaan werd of het onze schuld was🥴. vervelende beheerder op een nette camping. vervangen die man💣
rustige fijne cp met alle voorzieningen. top😊
wat een verborgen paradijsje. minder in een prachtig wandelgebied en naast de oude steengroeve waar gezwommen kan worden. hele vriendelijke Nederlandse eigenaren. Beetje thuis komen😊. Sanitair met zelfs een keukentje is voldoende. lekker vuurtje stoken. hier komen wij terug! Margreet en Bert, bedankt!
fijne plek. mooi sanitair met handige camper sani. Lekker eten in het restaurant. vanaf de camping vele wandelingen mogelijk. fietsen vnl met de mountain bike😊. 27 euro is het echt wel waard
Sitecode: 20342
Mooie lokatie. Prachtig uitzicht vh terras. Alle voorzieningen. Mooi zwembad. Goed restaurant. Kost wat, maar is het waard!
Mooie plek. Klein prijsje. Schoon. Prachtige omgeving. Vriendelijke leiding
Mooie plek in het dorp. Schaduwplekken. Fietsen naar strand, zoutpannen en kust. Wat een omgeving. Faciliteiten vd camping niet te gebruiken ivm corona. Redelijk druk.
Waanzinnige plek. Een paradijs. Keurig verzorgde plekken, schoon sanitair, kindvriendelijk, leuk zwembadje. Vooral ongelooflijk mooi strand op 300 meter😇🤩. Zeer vriendelijke, Engels sprekende leiding. Geld dubbel en dwars waard
Echt top. Mooie plekken, netjes afgebakend. Douche heerlijk. Patat, gavette etc. Sani top geregeld. Vlakbij strand en GP 34. Vriendelijke mensen😊

Mooie plek. Aardige mensen. Wat een omgeving!😀. Komen hier terug🙃
Mooie plek. Lieve mensen. Beperkt eten maar goed bedoeld😀. Echt lek gestoken door de muggen😱
Niks mis mee. Mooie plek aan het water. Spar in de buurt en aan de fietsroute.
Wat een plek😀. Zeker als je op de punt staat. Omringd door de Donau. Haventje is leuk. Prachtig sanitair. Gratis😇 was en droogmachine. Fietsen vanaf hier is schitterend. Zelfs wifi!
Nog even vergeten😏. De fietsroute naar Krems is zo mooi. Een prachtig gebied met lieve wijndorpjes, prachtige wijngaarden en mooie vergezichten. Een must. Melk is natuurlijk ook heel mooi maar de fietsroute er naar toe is niet zo spectaculair.
Mooie ruime plekken. Sauna niet groot maar genoeg. Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Alle voorzieningen. Komen hier zeker weer😊
Er kunnen en mogen veel meer campers staan. Ook langs de weg richting de piste mag je staan. Mooi uitzicht. Alles staat wel door elkaar. Veel campers gebruiken een agregaat. Dit geeft wel irritatie. In het zwembad kun je voor 1,50 euro douchen. Twee maal een nacht gestaan omdat de grote cp vol was. Prachtig gebied😊
Mooie rustige plek zonder voorzieningen. Tuinen zijn echt de moeite waard. Weg er naar toe is heerlijk
Voor de 5e keer hier. Goede cp voor de overnachting. Stroom, water en rust. Leuk stadje als je de tijd hebt. Ook in de winter praktisch zo dicht bij de A61👍
Totaal geen beschutting. Geen voorzieningen. Wel een rustige omgeving😁 met de begraafplaats. Wij zijn doorgereden
Mooie camping met veel groen en volwassen bomen. Oké, het sanitair is wat gedateerd maar wel schoon. Lopend naar twee supermarkten en vele eettentjes. Een aanrader. Stonden met 2 voor 29,50. Zijn 3 nachten gebleven. Op loopafstand een mooi zwembad voor 3 euro👍
Mooie plek aan de Altmuhl. Sani is toereikend. Prachtig fietsen langs de rivier! Rustig slapen. Zwembad bij het station is gigantisch groot en goed verzorgd. Vooral voor gezinnen top!
Wat kale CP. Geen beschutting en het was zo heet😓. Lekker biertje en simpel eten op terras voor een eerlijke prijs. Uitstekende douche. Wel duur 2 euro ( tijd genoeg voor 2 ). Sani top! Fietsen hier vandaan is top. Gezellig druk met kano’s op de tenten camping
Altijd plek. Genoeg ruimte voor elke camper. Stroom, Sani aan/afvoer top geregeld. 3 uur thermen elke dag in de prijs. Heerlijk😀. Aardig ontvangst. Mooie wandel en fietsroutes. Gaan hier vast weer terug komen👍
Mooie VP. Goed verzorgd. Uitstekende Sani. Ruime plekken. Italiaan op het plein: lekker en betaalbaar. Veel fiets en wandel mogelijkheden.
Fijne camping. Sanitair is goed. Leuk dorpje. Vlakbij strand, supermarkt. Fietsen lastig. Leuke haven. Restaurant camping goed. Zwembad heerlijk😀. Plaatsen niet heel groot. Goede speelplek kinderen.
Fijne camping vlak bij de snelweg. Mooie grote plekken, fijn sanitair. Restaurant lekker en betaalbaar. Lieve dame bij de receptie😀. Mooie stad
Mooie plek in een prachtige omgeving. Sani goed verzorgd. Douche onnodig duur. 50 euro cent om binnen te komen in toilet. Douchemunt 1,50 euro. Toerist info top. Route 11, 12 en 14 gelopen. Prachtig, 14 de mooiste.
Het gebeurt zelden dat ik meer dan twee dagen op dezelfde plek sta. Hier ben ik 6 dagen gebleven!😁 Het ontbreekt je aan niets en wat een hartelijkheid. Prachtig wandel en fietsgebied. Hotel Millingen voor avondeten een aanrader. Wij komen hier zeker terug.
Mooie camperplaats. Vriendelijk ontvangst. Goede info over fiets/wandel. Sani in orde. Tip: maak duidelijk onderscheid tussen innemen vers water en wc spoelen (hygiene).
Mooie rustige plek onder de bomen. Leuke wandeling naar het meer met restaurantjes en bootverhuur. Ook leuk strandje. Op 100 meter lekker restaurant am Bahnhof. Geen voorzieningen. Voor de 3e keer een nachtje gestaan.
Wat een prachtplek. Alle ruimte voor iedereen. Goed sanitair. Ze zijn ook aan het vernieuwen. (Zelfs een tennisbaan wordt aangelegd). Je kunt ook avondeten, maar ze bieden het niet aan? Kunnen hier pro actiever in zijn. Heerlijk gegeten op twee avonden voor 10 euro incluis drankje! Kleine Sklep linksaf op grote weg ongeveer 2 km. 4 dagen gebleven. Top👍
Mooie grote plaatsen met eigen stukje gras. Sanitair keurig. Dicht bij winkels en centrum. Op marktplein heerlijk eten. Je heb wat geluid, maar je zit in een stad. Prachtig uitzicht over het water. All in 50 pzl.
Sitecode: 42074
Wat een ruimte en zo dicht bij het kasteel. Sani wat verouderd maar heel schoon. Veel warm water. Sani top. Vanuit je campertje naar het kasteel kijken😉. Echt een aanrader
Prachtige ruime plaatsen. Mooi sanitair. Vriendelijke mensen. Rostock en Warnemunde goed bereikbaar op de fiets. Winkelcentrum is enorm. Heel veel rust op de plek. Top.
Wel heel druk. Smalle plaatsen. Wat overlast van de weg. Er worden extra plaatsen gemaakt. Vriendelijke baas, maar wat lastig accent😀. Centrum zeer interessant en makkelijk beloopbaar. Sani uitstekend.
Prachtig om de mooie stad te bezoeken. Veel plek maar geen voorzieningen. Alles lopend te doen. Net terrein.
Grote plaats die bijna vol stond. Wij kregen prachtplek. Zonder stroom 18 euro. Zo dicht bij het schitterende strand is top. Sani dik in orde. Klein winkeltje in de ochtend. Mooi fietsen. Wel druk. Zeker de beste CP in deze drukke regio.
Mooi terrein. Vriendelijk ontvangst. Echte rustzoekers😀. Wandelen en fietsen kan hier niet zo makkelijk. Heel stil aan prachtig meer. Topper! 11 euro all in.
Sitecode: 20078
Historisch zo interessant. U-boot en V1/V2. Vreemd dat de haven zo rustig is. Diverse eettentjes voor redelijke prijzen. Grote ruime plekken. Heerlijke plek. Sani niet gebruikt. Ver van de plek. Een positieve bijzondere plek.
Sitecode: 12055
Mooie plek. WiFi top. Wandelen en fietsen ideaal. Supermarkt dichtbij. Stad op loopafstand en leuk om te bezoeken. Camperplek 2e nacht vol. Mooie egale plaatsen.
Mooie rustige plek. Stonden hier in april 2017. Keurig verzorgd. Heerlijk onderweg naar Franse Rivièra.
Keurige plek op loopafstand van het centrum. Mooie plekken en goede sani. Heerlijk rustig. Tip: een info bord met kaartje Ieper. Goede fietsrouten. Kaarten in uitgebreide VVV. Prachtig centrum. Mooi museum. Ga zeker de Belforttoren op
Wat een mooie plek! Kijken op de haven. Op de fiets naar Valery sur Somme 13 km. Le Crotoy is gezellig, mooi strand en prachtige vergezichten. CP is geld dubbel waard. Stonden hier 27 en 28 dec 2016.
12 euro inclusief, maar dan moeten er wel genoeg stroompunten voor iedereen zijn😡. Ik ga er niet om knokken. Vlak bij centrum aan het strand. Mooie locatie. 30 december 2016 stond alles vol😀
Sitecode: 20141
Top. 10 euro op 15 oktober. Douche 1 euro. Alles op de plek. Water, elek, tv, afvoer. Ruime plekken. Campeer winkel en supermarkt. Mooie wandeling B. 8 km mooie route. Komen hier zeker terug.
Heerlijk rustig. Mooi wandel- en fietsgebied. Stroom, water, afval is geregeld. Een camperplaats zoals het hoort. Top!
Voor de tweede maal hier. Wat een plek. Mooie plaatsen, mooi sanitair en die omgeving. Wandelen en fietsen is hier top. Heerlijk gegeten. Supermarkt in de buurt. Vriendelijke receptie. Helaas geen WiFi, anders was het een 10 geweest.
Top locatie. Wat een uitzicht. Geen afgebakende plekken dat is wel jammer. Goede sani voor camper. Goede WiFi. Wandelen prachtig. Vriendelijke VVV waar je ook de gastenkaart krijgt voor bus en trein bv. Genoeg plekjes om te eten.
Wat een prachtige cp! Mooie ruime plekken met veel privacy. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie. Fietsroute naar Saarbrücken was prachtig. Premium wandeling vanaf de cp zijn zwaar, maar zo mooi. De Thermen zijn heerlijk. Tussen 9.00 en 10.00 uur gratis douchen. We komen hier graag terug!
Het uitzicht is schitterend. 21 euro voor 2 personen is wat aan de hoge kant. Sani is top. Receptie goed. Weg is druk.
Mooie plek. Keurige sani. Uitzicht top! Helaas regen. Zell is een heerlijke plaats om te bezoeken.
Keurige plek. Aardige eigenaar. Enkele douche is heerlijk. Toilet keurig. Cochem op de fiets 10 km. Komen graag terug.
Wat een heerlijke plek. Prachtig uitzicht. Mooie plaatsen. Toilet en douche heerlijk na al die wandelingen en fietstochten. Plaats heerlijk om te bezoeken. Goede VVV. Wandeling 10.
Prachtige plek. Door wegopbreking wat lastig bereikbaar. Mooi sanitair. Vriendelijke mensen. Naar Medemblik en Enkhuizen gefietst. Top plek.
Je kunt aan deze camperplaats alleen maar de maximale score geven. Prachtig veld. Ruime plekken. Prachtig sanitair. Doordacht door camperaar tot in de kleinste details. Zelfs aan de honden wordt gedacht. Zeeppompje bij wastafel en cassettetoilet. Leuke speeltuin. Volgende keer neem ik de kleinkinderen mee. Vriendelijke beheerders die alle info willen en kunnen geven. Slechts 10 euro voor dit alles!
Simpel maar doeltreffend. Purmerend gezellig. Op de fiets naar Volendam en Marken. Boot terug naar Volendam. Nacht redelijk rustig. Stonden met 3 campers.
Mooie plek. Prachtige wandelingen die heel goed zijn aangegeven. Wc keurig en het restaurant is tot 18.00u open voor een simpele maaltijd tegen nette prijzen. Mooie tentoonstelling. Prachtige speelvelden, klimroute door de bomen en rodelbaan. Volop ruimte.
Leuke camping die gerund wordt door Duitse familie die goed Nederlands verstaan en spreken. Een echte camping voor kinderen. Zwemvijver, beekje om edelstenen te zoeken, speeltuinen, springkussen! Camper plaatsen apart, wel dicht bij de weg. Smalle plekken. Voorzieningen goed. Sanitair is keurig. Restaurant is goed. De Premium Weg Stumm-Eissenhutte begint hier en is prachtig wandelen.
Prachtige plek. Wat een uitzicht. Vriendelijke beheerder. Leuk de mogelijkheid tot stoken, grillen en houtoven. Prachtige wandeling in de buurt. Dorpje is niets. Restaurant was ook niet open. Zo stil!
Wat een heerlijke rustige plek. Restaurant helaas tot 18.00 uur open, maar wat een voortreffelijk eten voor een betaalbare prijs. Gratis WiFi (ook na sluitingstijd). Overdag is bij de info een keurig toilet en is er koffie te gebruiken. Je staat keurig onder de bomen. Geen voorzieningen. Een voorbeeld plek en dat nog gratis ook. Hier kun je dagen wandelen. Leuk park om met de kinderen te bezoeken.
Sitecode: 19008
Mooie ligging. Wel wat dicht bij de weg. Goed wandelen. Fietsen is lastig vanaf deze plek. Mooie plekken voor de camper. 14 euro is zeker niet te veel. Mooi sanitair. Restaurant niet zo bijzonder. Bediening kan wel wat vriendelijker. Ruim opgezet. Goede sani plek.
Prachtige plek. Alle voorzieningen aanwezig. Mooie velden met hier en daar schaduw. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Dorpje met gezellig oud centrum. Enkele restaurants. De Italiaan was heel goed.
Gezellige eigenaren die de camperaar niet zijn vergeten. Mooie plekken en goede voorzieningen. Heerlijk sanitair. Bomen rond de speciale camper plekken moeten nog wel groeien. stroom per KW. Heerlijk fietsgebied. Bad Sobernheim (prachtig zwembad)en Bad Kreuznach zijn goed binnen fietsbereik. Heel veel wandelingen vanaf de camping te maken. Veel waar voor je geld.
Wat een fijne plek! 6 euro inclusief stroom/water/sanizuil. Goede info in huisje. Schaduwplekken. Heel stil. Dorpje goed bereikbaar met heerlijke terrasjes. Supermarkt en zwembad op loopafstand. Mooie wandelroutes. VVV heeft korte openingstijden. Hier 3 dagen eind juli gestaan. Genoeg plek. Hier komen we zeker terug.
Wat een mooi voorbeeld van hoe een gratis cp kan zijn. Compliment gemeente. Vlakbij centrum. Goede entsorgung. Schone sani ruimte met toilet. Prachtige wandeling Mittelalter Pfad. Kleine Spar. Heerlijk betaalbaar restaurant.
Mooie plek. Veel info. Loopafstand kopermijn. Grote Globus vlakbij. Ook de Mac. Geld dubbel en dwars waard.