@ErikPesch
- 2015
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Aan de Loire Velo. mooie plekken. sani in orde. voor 15.00 uur kom je niet binnen. code poort. Saniplek camper minimaal. 22 euro is aan de prijs
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Sitecode: 197011
Mooie grote plekken. Vriendelijke receptie (wel weinig geopend). Sanitair is schoon maar niet toereikend: 2 maal douche, 2 maal vaatplek is wat karig. Leuk zwembad. 21 euro is keurig
Mei 2026
Een week hier geweest. Een mooie, grote plek met schaduw en zon. Water en elec op de plek. Mooi, groot, verwarmd zwembad. Personeel is heel vriendelijk. Week wifi kost 10 euro maar is goed. Geen gebruik van restaurant gemaakt. Sani is top en schoon. Het enige wat echt niet meer kan is de vreselijke plek voor het chemisch toilet. Smal, vies, onhandig. Goede fietsroutes en aardig strandje.
April 2026
mooie camping. gelukkig mochten we om 12.00 uur de camping al op. (eigenlijk vanaf 14.30 uur). Mooie plekken met schaduw. Sanitair keurig met warm water. fietsroutes vanaf de camping. En dat voor 16,50 camper, 2 personen, elec!!
Mooi rustig plekje. Lief dorpje. Water en wc. In de ochtend veel leven door school. Dank gemeente.
wat een plek!! Alles wat je wilt van een CP. Mensen zijn vriendelijk. Sani top! Prachtig uitzicht! Rust, rust. 2x bij restaurant gegeten. 👍🥰. Zeker de wandeling van 11 km doen. Prachtig gebied. Volgend jaar hier zeker terug!
oke, heel dicht bij het centrum, maar de plek zelf is vies, goor. we zijn wel wat gewend, maar dit is net een stapje te ver. de nacht was rustig
Wij stonden op de grote P samen met drie. keurig, rustig. mooi uitzicht. Openbaar Sani redelijk. Dank je gemeente!
Alles wat je wilt behalve stroom. netjes, praktisch en rustig😇.
topplek met alle voorzieningen. Warme douche. aparte kookgelegenheid. voor zo’n prijs zoveel voorzieningen😇. Schoon en vriendelijke mensen.