@ErikVisser
- 2017
Alles klopt! Berat op loopafstand, leuke Stad
In April was alles nog dicht, er werd wel gewerkt. Kan een leuke locatie worden. Geen voorzieningen en gratis gestaan zonder problemen.,
Koude douche
Via coordinaten niet te bereiken, max breedte 2 meter
Fijne plek, rustig aan een kleine baai. Douchen 2 min voor 5 Dkr. mogelijk met toegangscode voor de deur, de code ontvang je bij de bevestiging per e-mail zodra er betaald is via de QR code (evenals de wificode). Pizzeria tegenover de ingang naar de haven.
Het is als of je aan de snelweg staat, verschrikkelijk veel verkeer, veel bussen, van heel vroeg in de ochtend tot laat in de avond.
Sitecode: 19289
Mooie camping, veel kinderen en hond onvriendelijk. Geen honden op strand en niet in de buurt van het zwembad.
Helaas alleen vanaf 3 nachten mag je er overnachten. Wij zijn doorgereden
Heerlijk camping aan een stromend riviertje waar je in kan zwemmen. Basic sanitair. €25 all inclusive.
Alleen koud water.
Nog steeds te weinig sanitair 1 dames en 1 herentoilet . Douche is 1 ruimte met 2 douches die met 1 deur afgesloten wordt. Als je dus gebruik maakt van douche hou je er 2 bezet. Andere ruimte nog steeds niks aan gedaan. Voor 3 plekken veel te weinig, bijna altijd vol!
Prima camping, wel aan de prijs. We betaalden € 29 per nacht, 2 personen electra, toeristen belasting.
Basic...sanitair is alleen de maanden juni, juli en augustus open.
Prima plek, voor water en stroom met "tokens". Ik kon alleen met pas aan de zuil betalen en minmaal €10 en daarmee 5 munten. Elektra alleen aan de zuil 1 uur 1 munt en water 1 munt voor 100 liter, wel de knop constant indrukken. Ik heb alleen water gebruikt en 4 munten niet gebruikt.
Camper plaats aan het einde van de "normale" parkeerplaats in het dorp. Idd eerst aanmelden via de website, willen echt alles van je weten en betaalwijze te ingewikkeld. Toen wij er aan kwamen was de CP leeg en stonden er een paar campers op de verder lege normale parkeerplaats. Uiteindelijk heeft er 1 camper op de CP overnacht en wij hebben met 6 andere campers op de parkeerplaats overnacht. Verder mooie plek, rustig leuk dorp en in 10km verder
Mooi terrein, heel veel grote bomen, oa secoja bomen. Geen schotelontvangst slecht sanitair erg verouderd. Terrein en omgeving mooi maar veel te duur voor de voorzieningen. We betaalden €32.50 zonder stroom.
Leuke CP, vooral als je niet van de standaard uitgezette lijntjes houdt. Je mag staan waar je wilt, dat kan wat rommelig overkomen maar dat mag de pret niet drukken. 2 toiletten, 2 dubbele douches. Prijs op basis van 1 camper met 2 personen; 1e nacht 8 euro + 6 euro douche/ toilet, 2e nacht 6 euro + 4 euro douche/toilet. Electra apart op basis van verbruik. Water + lozen gratis. Ja de eigenaar is een aparte maar er mankeert aan iedereen wel wat!
Plaats voor 7-10 campers op een parkeerterrein aan de Loire. Prima plek, dicht bij de stad en op fietsafstand van Sancerre.
Mooie plek aan een meer mits de weersomstandigheden goed zijn. Wij troffen een drassig terrein aan waar je enkel aan de waterkant goed droog kon staan, maar bij mooi warm weer wellicht 3 mooie plaatsen, de rest is erg schuin/ongelijk.
Voor de 2e keer hier en nog steeds één van de favorieten. Zo ruim en groen, je kunt kiezen waar en hoe je wilt staan dus voor ieder wat wils. Dit keer zonder stroom in de schaduw aan de beek gestaan, heerlijk! Vriendelijke beheerder die in de namiddag langs komt om stageld te innen, 7 euro, excl stroom (2,50 euro).
Prima plek, mooi uitzicht over sportveld/heuvels. Stroom is gratis, 6 Amp.
Top plek, je voelt je echt welkom, mooie locatie en dichtbij Schoonhoven.
Te groot, onpersoonlijk, geen WiFi, alleen op 1 plek, te duur. Wel mooie locatie
Mooie locatie, groot grasveld met bomen rondom. Er staat niks aangegeven, de Ingang tussen 2 zwarte lage paaltjes. Alles was dicht (coroa?) en er was ook niemand. Wel heerlijk rustig gestaan aan een kanaal.
Fijne CP, mooi ingericht terrein en erg vriendelijk ontvangst door Astrid en John. We kregen korting ivm het niet kunnen gebruiken van het sanitair, netjes maar ons inziens niet nodig. Mooie fiets routes en dichtbij winkels en restaurants (fietsafstand). Eentje om te onthouden!
Lekkere plek, altijd goede positie voor zon en schotel, leuk centrum op loopafstand. Voorzieningen matig.
Prima plek. Mooie omgeving en lekker rustig. Heerlijk plekje gehad op 2e veld, helemaal rechts. Tot in de avond zon.
Fijne plek, alles goed onderhouden. Genoeg ruimte.
Alles is al gezegd. Prima locatie met goede voorzieningen. Douche is €0,50. Als je achterin staat moet je wel wat langer lopen voor toilet en douche.
Prima verzorgde plaats. Wij stonden op het veld naast de centrale plaatsen. Heerlijk rustig en aan de Saar. Iets weinig douches als het druk is. Verder prima voorzieningen. Saarburg vonden we erg druk, maar wel een mooie stad
Mooi gelegen op gras aan rivier Main. Prima WiFi, goed sanitair en aardige mensen. Een van de mooiere plekjes die we bezocht hebben. Stad is niet bijzonder geen leuke restaurantjes. Wel goed fietsen
Mooie wandel en fiets omgeving. Ruime plekken. Wc betaald en douche betaald 50c. Douche alleen te gebruiken tussen 9.00 en 18.00
Eenvoudige maar zeer rustige plaats met zeer vriendelijke beheerder. Er is een leuk zwembad naast de plek. Sanitair prima in orde. Prijs €10 Incl. stroom.
Eenvoudig terrein naast een best wel mooi zwembad. Alles aanwezig en schoon. Stroom per 50c
Fijne rustige plek. Alle voorzieningen voor campers goed geregeld. Sanitair was niet zo goed maar daar wordt volgens mij nog aan gewerkt.
Mooie plek, groot veld aan een beekje in de schaduw zonder tv ontvangst, op het veld lekker in de zon. Alles goed geregeld.👍
Mooi plekje, veel herrie van alle landbouwwerktuigen. We betalen € 12 per nacht zonder stroom, met douche. Er wordt niet veel uitgelegd.
Te massaal, 2X2 douche voor zo veel campers en ook de boten in de jachthaven is te weinig.
Sitecode: 42050
Top locatie, alles klopt in de beoordeling, met WiFi palen op het terrein!
Sitecode: 19130
Prima ruime plekken, goed sanitair, mooi uitzicht. Nadeel muggen en geen 3g / 4g ontvangst. De beplanting wordt
Prima cp, fijne plek voor je camper, uitstekende wifi en goed sanitair, dorpje is niet bijzonder, wel mooie omgeving
Zeer goede camperplaats, alles top geregeld. Goed sanitair en mooie plek voor fietstochten. Goede supermarkt en eetgelegenheden op loopafstand
Lekker rustige plek om het leuke stadje Schwerin te bezoeken, zeer de moeite waard. Wifi € 1,00 per apparaat per dag douche munten ook te koop bij havenmeester