@ErikdeLouw
Een heerlijke rustige plek waar je fijn kunt wandelen bij het meer. mensen maakte een kampvuur, er ligt een bootje die je kunt pakken, wat een serene rust. bovendien een mega vriendelijk ontvangst. dat voor slechts 200 kronen
Echt een leuke plek! bijzondere setting omdat je over het park álle hindernissen kan nemen. we kozen een plek bijna direct aan de stijger waar stroom was. Heerlijk kunnen suppen en ideaal om te vissen. leuk voor een nacht. sanitair primitief maar dat hoort wel bij de sfeer
De ligging van deze camping is echt perfect. Wij hebben de eerste dag een kajak gehuurd en zijn langs de fjorden gevaren. ‘s avonds gegeten in een Viking restaurant bierproeverij en landelijke specialiteiten zoals geit en rendier, leuk en lekker! de tweede dag zijn wij gaan wandelen wat een prima route van ongeveer 15 km was met een waterval klim die best pittig was maar prachtig uitzicht over flam. de camping zelf is prima, wel heuvelachtig
de ligging en het uitzicht is fantastisch. wij hadden onze sups mee maar je kunt ook bootjes huren. de camping werd wel vol gezet met campers en er is maar 1 douche. kom optijd, dan heb je de mooiste plek met je neus aan het water. hele vriendelijke eigenaren
wat een rust! en de perfecte stop als je van de boot in kristiansand afkomt op ongeveer een half uur rijden. van alle gemakken voorzien, prima onderhouden en je kunt vrijblijvend gebruik maken van kano’s.