@Erin2022
- Huren
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Hele fijne camping vlakbij Saarburg, heel rustig gelegen in het bos. Zowel telefonisch als bij de receptie heel vriendelijk te woord gestaan. Sanitair zeer schoon. Alles werkt met een pasje gekoppeld aan je standplaats. Voordeel dat je dus niks nodig hebt aan losse muntjes voor de douche bijvoorbeeld. Nadeel als je samen bent dat je niet tegelijk kunt douchen.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Fantastische camping met verschillende prijsklassen qua plaatsen; aan het meer uiteraard de hoofdprijs, maar ook heel betaalbaar. Sanitair perfect. Personeel bij receptie, schoonmaak, horeca en supermarktje allemaal even vriendelijk. Wel heel groot en je hoort wel altijd iets van verkeer in de verte op de wegen langs het meer.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Prachtige camping met goede sanitaire voorzieningen en ruime plaatsen. Heerlijk zwembad om wat baantjes te trekken. Vriendelijk personeel. In de avond mogelijkheid voor een drankje en een simpele pasta op het terras. Shuttlebus naar bus naar Turijn. Voor ons sloten de tijden niet goed aan (laatste bus 19u), dus we zijn maar 1 nacht gebleven. Minpunt: je krijgt een bandje om met code, zodat ze weten of je gast bent. Daar hou ik niet van.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Goed verzorgde camping met ruime plekken. Goed sanitair. Mogelijkheid om na sluitingstijd receptie slagboom te openen door digitale kenteken registratie (wel dus reserveren). Restaurant op de camping heeft goede recensies, maar vanwege late tijdstip niet kunnen proberen, wel genoeg mogelijkheden in nabij gelegen dorp (8 min rijden). Prima voor doorreis als om omgeving te verkennen.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Bijzondere camping. Op eerste gezicht onooglijk en rommelig, toch zijn de toiletten en douches (muntje halen voor 4 min warme douche, koude douche onbeperkt) schoon, geen onderscheid mannen/vrouwen. Het restaurant is een pluspunt met uitstekend eten en redelijk geprijsd, zeker voor Zwitserse begrippen. Nadelen zijn het bouwterrein, de spoorweg (geluidsoverlast). Camping ligt aan het meer, maar zwemmen is vrijwel niet mogelijk.