@ErixR
Bosrijke, parkachtige camping. gemakkelijk bereikbaar. Toiletten en douches krijgen een ruime voldoende. Bij de receptie is wel info over Karosta, niet over Liepaja. Als je beide steden wilt bekijken, is gelet op de afstanden, de fiets het handigste vervoermiddel. Wij waren voor alle bezienswaardigheden ruim 20km onderweg. In Liepaja kun je een stadswandeling maken door de muzieknoten in de straatstenen te volgen. De VVV heeft een beschrijving.
Fijne, niet al te grote camping op een stille locatie. Hartelijke ontvangst met een stortvloed aan informatie over de voorzieningen en de bezienswaardigheden in de omgeving. Het paleis Rundale en de bijbehorende tuinen zijn absoluut een bezoek waard. De voorzieningen op de camping zijn goed op orde.
Precies wat je van een stadscamping mag verwachten. Groot, vol en meer en parkeerterrein dan een camping. Maar je komt er om de stad te zien en dat kan van daaruit uitstekend, ook op de fiets. Toiletten en douches zijn oke, al moet je voor dat laatste wel een flink eind lopen.
Heel groot terrein, met navenant veel gasten. Naar ons idee te weinig toiletten en douches voor zoveel mensen. Wij moesten telkens in de rij op onze beurt wachten. Verder wel een hele mooie locatie en een verder goed verzorgd terrein.
In feite niet veel meer dan een grindvlakte waar meer campers staan dan de 10 die in de beschrijving genoemd staan. Dat impliceert wat zoekwerk naar een stroomaansluiting. Douches en toiletten zijn prima. Wij vonden het verkeerslawaai heel erg meevallen. Wellicht afhankelijk van de windrichting. Tartu blijkt een hele leuke stad. Vraag bij de VVV naar de stadswandeling.
Wat een alleraardigste locatie voor maximaal 5 campers in de tuin van een hotel. Zeer hartelijke ontvangst in uitstekend Engels. Kleinschalig, middenin het dorp, dichtbij strand, horeca en winkel. Bijna perfect, maar 1 ster aftrek, want geen stort voor zwart en grijs water, geen afwasplaats. Maar als je moet kiezen tussen de massacamping even verderop en dit, is de keus snel gemaakt.
Mooie, goed verzorgde locatie in een prachtige omgeving. Veel ruimte, vlak, 's nachts heel stil en donker. sanitair schoon maar matig, door weinig licht en weinig warm water.
We werden door een aardige Pool naar de juiste locatie begeleid, want via Maps kwamen we verkeerd uit. Prima locatie met uitstekende voorzieningen en een fijn restaurant. alleen de trein zorgde met enige regelmaat voor veel herrie. Maar al met al zijn we toch zeer tevreden.
Omdat Malta vol zat, werden we desgevraagd hiernaartoe verwezen. aan de andere kant van de stad en wat verder van het centrum, maar wel een heerlijk terrein met goede voorzieningen. Het oogt niet als een camping, maar alles wat je als camperaar nodig hebt is aanwezig. Overdag hoor je wel de drukke weg, 's avonds is die rustig. Een bushalte direct voor de deur, maar de 11 km naar het centrum leent zich ook voor een mooi fietstochtje.