@Erlenzeisig

1993

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Alles geschreven. Perfect. Hartelijk dank aan de community.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De plaats is ok voor een tussenstop. Als u op zoek bent naar "premium", blijf dan beter weg. Helaas verwaarloosd. Hij heeft betere dagen gehad. Aan- en afvoer evenals elektriciteit aanwezig. Het rook niet. :-)

Dat is het, is waarschijnlijk te veel geworden voor de bewoners. Er is een bord geplaatst dat het parkeren van campers verbiedt.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Momenteel gratis parkeerplaats. afvalwater gratis. Elektriciteit en water tegen betaling.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We kunnen alleen alle goede recensies bevestigen. Zeer meegaand en meer dan behulpzaam. Het bestuurdersportier werd direct en zonder afspraak gerepareerd. De plaats is niet zo chique, maar er zijn alle mogelijkheden voor voertuigen en mensen. Dank u zeer

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De beoordeling van 21.02. geldt niet voor deze gratis parkeerplaats.

Als u op zoek bent naar natuur, rust en afzondering, dan bent u hier aan het juiste adres. Bijzonder geschikt voor sterren- en vogelkijkers. Schone toiletten kunnen worden gebruikt, maar niet voor verwijdering. De exploitant is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook is er een stroomaansluiting en gratis wifi.

De sanitaire voorzieningen, inclusief keuken en wasmachines, zijn in een zeer nette en schone staat. Zelden zo'n goed onderhouden op campings gezien. Ook sterk aanbevolen.

Goede parkeergelegenheid en accommodatie gelegenheid om de mooie plek te verkennen. Endorgunsmöglichkeit op het plein.

Kan alles bevestigen. Rustige plek en ideaal voor een overnachting. De bron is een geneeskrachtige bron.

Doe mee met de beoordelingen. Prachtige natuurlijke plaats, die natuurlijk bij goed weer wordt gebruikt, tot de avond van auto's. Daarna was het een rustige nacht. 'S Ochtends bracht de politie een verificatiebezoek. Geen problemen

De voorschrijvers hebben alles gezegd. Leuke plek om te ontspannen. Hier rijden is geen vergissing.

Rating v 12 04.2017 is precies van toepassing. Goed weer voor parkeren. Niets anders.

Ook voor ons een prachtig natuurlijk veld. Helaas overdrijven sommige tijdgenoten met kampeergedrag en krekels. Een plaats is al gesloten in Windeck. Parkeren betekent dus parkeren en niets anders.

Voor een overnachting aanbevolen. Bevindt zich op een spoorlijn. Door geluidsbescherming voor ons niet storend. Vreedzame Aziaat. Lokaal in de buurt. "Geen donkere hoek".

De parkeerplaats bevindt zich in de stad. Steden bezichtigen is de moeite waard. Voor natuurliefhebbers zijn er betere plaatsen. Maar alle informatie is nog steeds correct. (geen Kölner gezien☺) Genoeg ruimte. Ver-u. Verwijdering optimaal.