@Ermens
Hele leuke camping met goede voorzieningen. Alles netjes, mooie omgeving. Je kan bij de camping ook bootjes, supplanken huren om je te vermaken op het meer. Echt een leuke plek.
Mooie cp gelegen aan het meer. Wc's worden wel degelijk dagelijks schoongemaakt door een dame. Verder geen voorzieningen. Lekker dichtbij het fietspad naar Jönköping. Leuke stadje. En ook Husqvarna is de moeite waard. Wij zijn naar het Fabrieksmuseum geweest. Zeker de moeite waard om te zien wat ze daar allemaal gemaakt hebben.
Sitecode: 194788
Goede cp om Kopenhagen te ontdekken. Voorzieningen aanwezig en schoon. Plaatsen zelf zijn krap. Kwartiertje fietsen naar het centrum
Ruime camperplaats, geen voorzieningen, wel eetgelegenheden in de buurt waar je naar het toilet kan. Verder niks bijzonders. Maar voor 1 nachtje prima te doen
Makkelijk te bereiken. Een stuk of 10 camperplaatsen. En idd gratis overnachting als je er eet. Eten smaakte goed. Je kan er ook ontbijten, niet gedaan. Er is ook een broodjesservice. Toiletten gratis. Douche 1 euro. Geen gebruik van gemaakt. Maar alles zag er goed uit. Stroom 1 euro voor een nacht. Hartelijk ontvangst. Op een zaterdagavond rond 8 uur.