@Erna55
Een goed uitgangspunt om Alberobello te zien en om te fietsen in de prachtige omgeving. De camping viel mij tegen na de lovende kritieken. De hele camping maakt een verloederde indruk. De douche is warm, en sanitair schoon. Je moet je in de ruimte voor de douchehokjes uitkleden. Geen plek in de douche om je handoek/kleding op te hangen. Kampeerplekken klein met tussendoor oude onbewoonde caravans. Na 1 nacht weggegaan.
Wat een heerlijke plek is dit. Aanbellen bij het hek en dan kom je via een prachtige oprijlaan bij een landhuis. Het huis heeft een schitterende ommuurde tuin. Achter de tuin is een olijvenboomgaard waaraan de camperplekken liggen. Sanitair is eenvoudig, schoon. Het water niet altijd even warm. Dan toch een klein minpuntje. Op de fiets naar Ostuni is 20 min. naar het station is 10 min. Wij zijn met de trein naar Monopoli geweest. Een aanrader.
Sitecode: 20375
Wat een prachtige plek. Aardige eigenaren. 10 camperplaatsen in een prachtige tuin. Op het moment 2 heerlijke warme douches en 2 toiletten. Er worden douches bijgebouwd We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Het zwembad was net nieuw. Nog niet helemaal af maar was al wel gevuld met water en zag er goed uit. De ligging perfect om Lecce te bezoeken. 6 km fietsen over een fietspad en je bent in het oude centrum.
eind april hier 1 nacht gestaan. Ik kreeg het idee dat alles nog opgestart moest worden. restaurant nog niet open en de douches waren koud. Maar wel een mooie plek en vriendelijk ontvangen. Het fietspad langs de kust is een aanrader. Het strandje met kiezels direct aan de camping.
Een prachtige plek in de natuur. vriendelijke eigenaar. 2 douchecabines met 2 douches. Het is schoon en heel eenvoudig. Helaas was het restaurant gesloten, alleen open op do, vrij en het weekend. Als je van rust en van natuur houdt , een aanrader. niet aan te raden voor campers groter dan 6.40.
Een hele fijne camping op doorreis naar het zuiden. Op loopafstand van het leuke plaatsje Chiusa waar je allemaal restaurantjes hebt. Het was 27 april en prachtig warm weer. Het zwembad was open. Ziet er ook mooi uit. Er is een broodjesservice. Sanitair gewoon goed niets op aan te merken. wel een dure camping 56 euro p.n. in het voorseizoen.
Fijne camping. 1 nacht gestaan op doorreis. Toiletten/ douches waren prima. 2 bakkers, en een supermarkt aan de overkant Stadje met een paar restaurants op loopafstand