@Erna6
vraag:: kun je hier komen met een milieu sticker 4?
prima camping. lekkere warme douche. wasmachines, jammer dat er veel caravans leeg staan. voor de prijs inclusief stroom top.
we werden door de vader van Zaid binnengehaald, We zijn gebleven omdat Zaid ons een mooi voorstel deed. Eten van z'n moeder en dan geen staangeld betalen. Toen we afrekend en, moesten we de volle mep betalen omdat we stroom namen. Zaid vroeg regelmatig of hij spullen van ons kon krijgen. Mijn koelkast deed het.niet goed en Zaid wist wel een techneut die het in 15 min. oploste. Ik moest met Zaid afrekenen, € 30 .Veel te veel. Een Geldwolf is ie.
prima plek, aardige beheerders, doch €24 voor 1 persoon is eigenlijk te duur.
mooie plek aan het meer, helaas is het geen camping meer. We mogen staan voor € 5. geen voorzieningen, we hebben zelf alles aan boord.
Een paradijselijke plek, prijs is nu 30 Ron. Douche is gerepareerd en werkt op zonne energie. Er is geen stroom. Toilet niet gebruikt, water stroomde niet door. Ambtenaar kwam langs om te vertellen dat we ons moesten registreren op het gemeentehuis. Echt super vriendelijk allemaal. Dorp heeft een bakker, en 2 kleine supermarktjes waar je alles kunt vinden . Bijzondere rustige plek met fantastisch uitzicht op de bergen.
Er is een zwembad met heel vies water. € 30 voor 1 persoon met buscamper is veel te duur
Sitecode: 19371
Deze camping is gesloten.
Sitecode: 71940
Camping kost € 8.95 voor 1 persoon + camper. Stroom € 5. Uitstekende voorzieningen en een heerlijk thermaalbad voor € 6 p.p.
Camperplek is niet aan de Donau zoals de foto doet vermoeden.
De prijs klopt niet. Het is € 20 voor( 1 persoon + camper) ipv € 3.93 Stroom kost € 5
prima plek voor nacht onderweg, rustig en voldoende prullenbakken.
de Acsi camping kaart voor korting kun je hier niet gebruiken.
de prijs voor 24 uur is € 10, ipv € 5 we hebben er een rustige nacht gehad, geen verkeerslawaai.
Net aangekomen hier op het strand, gelijk kwam de politie. Je mag hier 24 uur staan en geen stoel buiten.
Heerlijke plek, zeer rustgevend, helaas kon ik maar 1 nacht blijven.
Camping kost € 13.50 in plaats €18.50. Heren kunnen gratis douchen en de dames betalen € 2. voor een douche. Prima plek tussen veel vaste plaatsen.
De camperplaats kost € 18. En geen €12.50. Stroom aan een paal met muntjes. Douche en toilet is gratis.