@ErnaRemmelink
- HY
Een camping in een prachtige omgeving, veel wandelmogelijkheden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kwamen aan met pech, mede gezocht naar garage. Hebben hier 4 nachten gestaan en voelden ons thuis ook dankzij medekampeerders. Komen graag terug mochten we in de buurt zijn. Bakker David is een aanrader .
wie van gastvrijheid en eenvoud houdt is hier op zijn plek. Het was even zoeken omdat het achter het huis ligt en je op een boerenerf komt. Let op het bord aan de weg. We zijn hier zeer gastvrij onthaald en hebben kennis gemaakt met Frieda, de franse Briard. Ook konden we het toilet gebruiken en werden we 's avonds uitgenodigd om wat te drinken in het gezellige schuurtje vooraan met een brandende houtkachel. Een plek om terug te komen.
Op zich een mooie CP. Als het flink geregend heeft blijft het water wel staan op veel plekken. We waren hier na een bezoek aan het nabij gelegen Conques en dachten in de avond elektra te hebben met munten bij de zuil. Echter toen wij deze wilde aansluiten werkte het niet, ook niet bij de andere aansluitingen op de zuil. Juist omdat hier elektra was zijn we hier gaan staan, dat was dus wel een teleurstelling, vandaar 2 sterren.
Een prima camperplek met mooie, ruime plaatsen afgescheiden door hagen. Ruime keuze qua staplek, mooi en schoon sanitair. Vooraan kun je nog enkele lokale producten kopen als yogurt, lokaal gebrouwen bier ed. Het is een mooie uitvalsbasis om te fietsen en/of wandelen. Behulpzame en vriendelijke eigenaar die alles tip top onderhoud. Wij komen graag nog eens terug.
Fijne plek met zicht op de haven. Sanitair is prima, schoon en netjes. Een euro voor het elektra en een douchemunt voor de douche. Zwolle centrum is dichtbij, op de fiets zo'n 3 km. Gezellige stad en in de Fundatie is altijd wel een mooie tentoonstelling te bekijken. Wij komen graag terug.
Een schitterend uitzicht vanaf deze parkeerplaats waar geen voorzieningen zijn. Het aanlokkelijke zandstrand is vanaf deze kant helaas niet te bereiken vanwege een riviertje dat erlangs in zee stroomt. De zon is aan deze kant het eerst onder. We stonden er alleen, in de avond kijk je uit over de lichtjes in het dorp verderop. Verder donker, mooie sterrenhemel als je geluk hebt.
Een gratis plek in een stedelijke omgeving met een fantastisch uitzicht. Je kunt lopen naar Combarro of de andere kant op langs de baai. Restaurants in de buurt. Benieuwd hoe rustig de nacht gaat zijn maar heb goede hoop.
Een heerlijk rustig plekje. Er komt terwijl wij er zijn bijna niemand langs. Toilet is op slot maar de elektra doet het. Een beetje vergane glorie misschien. Van hieruit kun je twee kanten op fietsen of wandelen over de Via Verde van Santender naar de mediterrane kust. Wij zijn naar Villarcayo gefietst, heen en terug ongeveer 40 km. Je kunt ook verder of minder ver, net wat je wilt. 2 nachten rustig gestaan.
Sitecode: 92091
Niet verder vertellen, maar dit is een heerlijke plek. plaats voor 1 camper bij een klein, rustiek haventje. Je kunt er zwemmen er is een toilet en een galerietje met wat schilderijen van de plek en de omgeving. Puur genieten, zeker met mooi weer.
Wat een prachtige plek tussen de zonnebloemen, fruitbomen en struiken. Aan het eind van een doodlopende weg, heerlijk rustig, plekken op het gras. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat als het gras gemaaid is en het vochtig is in de morgen je dit mee je camper in loopt. Een vriendelijke eigenaar met een gezellig praatje. Afval wordt hier gescheiden en het groenafval mag achter de zonnebloemen.
Er is nog een parkeerplaats waar campers overnachten, maar er zijn geen voorzieningen meer. Dan is 20 euro wel duur. Het is er wel prima staan voor een nacht. Strand is vanaf de parkeerplaats bereikbaar, uitzicht op haveningang.
Een mooie groene en zeer rustige plek met ruime plaatsen. Bij aankomst aanmelden bij de zuil. Ben je nog geen 'member' dan kun je dat ter plekke worden. Je krijgt dan voor zo'n 12 euro een kaart waarmee je op alle andere plaatsen die hierbij zijn aangesloten, redelijk goedkoop kunt overnachten. Er is een app beschikbaar in de playstore. Toen wij er waren was het sanitair gesloten maar elektra is op alle plaatsen te verkrijgen.
Wij kregen te horen dat deze camping alleen voor jaargasten is en werden verwezen naar een dure, rommelige camping verderop. Helaas geen overnachting hier, vandaar 1 ster.