@ErniGJ
Sitecode: 195549
hele fijne, rustige plek. Beetje alternatieve sfeer. alles is er, behalve elektriciteit.
sober & netjes. Vriendelijke ontvangst, personeel spreekt goed Engels. Heerlijk gegeten. in weekend is het gezellig bij de rivier met mensen uit de buurt. in de avond is het rustig. Even zoeken naar loosplek cassette (eigenaar wijst je die graag): zit midden in het pad.
camping is wel degelijk in gebruik. sober en een eenvoudig. vriendelijke ontvangst. als je van het ruisen van watervalletjes (viskwekerij aan overkant) houdt, heb je hier ideale plek. Derwisjklooster op loopafstand. Mostar met de bus.

Sitecode: 197894
Hele fijne rustige plek. Vriendelijke ontvangst. We willen graag naar Trebinje maar geen camperplaats in de buurt die schaduw heeft. via Google kwamen we hier uit. vandaar dat ik deze heb toegevoegd

nagevraagd bij Gemeente Westland. Dit is geen camperplaats
Geen cp. Wij reden door naar Thionville, waar een eenvoudige maar goede stadscamping is ( niet vindbaar in deze app).
Wat een warme ontvangst, rustige omgeving, keuzemogelijkheden en vriendelijke prijzen. voor rustzoekers, wandelaars of degenen op doorreis in de Ardennen.
Fijne, rustige plek alleen voor buscampers. Prachtig wandel-:en fietsgebied. Fijne ontvangst; dat kan haast niet anders want de eigenaren hebben zelf ook een buscamper, inclusief de verhalen die daar bij horen. Aanrader!
Op zich leuke plek. maar in de winter geen voorzieningen, terwijl er wel volledig betaald dient te worden.