@ErnieB
- 2018
- Renault
- Buscamper
Juli 2026
Perfect gelegen camping aan een prachtig meer, goed sanitair, mooi wandelgebied, vriendelijke eigenaar, geen broodservice wegens te weinig gevulde plaatsen (3). Perfecte plek als je hond (en het baasje) van zwemmen houdt.
Juni 2026
Gastvrije mensen, plaatsen met een geweldig uitzicht, goede faciliteiten én een heerlijk zwembad voor de verkoeling. Prachtig wandelgebied. Een plek om op adem te komen.
Prima camping voor een paar nachten. Heerlijk gezwommen in het meer en een plaats onder de bomen (38 graden). Sanitair is prima. Vriendelijke vrouw bij de receptie. In de avond/nacht niemand aanwezig. Er staan idd veel vaste huisjes maar ook veel vrije plaatsen. Toerisme aan het meer lijkt belangrijker dan de camping. Wel jammer want op zich een leuke plek nabij een mooi dorp Pont-l’évêque
rustige camping, veel vaste standplaatsen, mooi wandelgebied, douches en toiletten zijn schoon. douchen kost €1,- voor 7 minuten, de camping met camper en 2 personen kost €25 per nacht. prima plaats voor een paar dagen wandelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een hele fijne camping, hartelijk ontvangst, schoon en goed sanitair, goede uitvalsbasis voor wandelingen, klein winkeltje, leuk terrasje op de camping en een heerlijk zwembad. Hier komen wij zeker terug😉
De camping ligt op een supermooie plaats, echter zeer veel achterstallig onderhoud. Sanitair erg oud en versleten. Ook wordt er niet of weinig schoongemaakt. Tevens lopen er kippen los op de camping. Buiten de uitwerpselen die ze achterlaten is de combinatie kip-jachthond voor ons geen succes. Kennelijk vanaf november nieuwe eigenaar. We wensen hem veel succes om er een prachtplek van te maken want dat kan zeker.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Houd je van rust, ruimte en wandelen in de natuur? Dan is dit de plek om te zijn. Hele vriendelijke mensen, mooi gelegen camping, schoon en nieuw sanitair. Complimenten voor dit jonge stel!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden