@ErnstKooi
Helaas geen rustige CP meer. Als je zo’n mooie CP over laat nemen door Engelse jeugd is dat eeuwig zonde.
Nog steeds een aangename plaats om te vertoeven. Gastvrij ontvangst, mooie locatie , ruime camperplaats, goed sanitair en binnen een halfuur in Vilnuis. Echt een aanrader.
Op 2 mei 2024 gebeld met deze camper site. Alleen een antwoordapparaat in het Litouws ?. Daarna mail gestuurd voor een reservering. Geen antwoord gekregen. De moet niet op gegeven en via de reservering site het maar geprobeerd. De site loopt dan vast. Maar weer gebeld en weer een onverstaanbaar antwoordapparaat. Als je bij het begin van het seizoen zo met je gasten omgaat verdien je 0 sterren ipv 1.
Donderdag 2 mei 2024 gebeld met deze camper site. Telefoon werd na opnemen erop gesmeten. Daarna mail gestuurd waarop geen enkele reactie kwam. Op 4 mei voor de poort. Bord met closed op de ingang. Weer gebeld met aangegeven telefoonnummer. U raad het, geen gehoor. Als je zo met je gasten bij het begin van het seizoen omgaat verdien je geen 1 maar nul sterren.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Op 31 mei 2022 geprobeerd om CP te bereiken maar de weg na de tunnel was nog ondergesneeuwd. Echter voor de tunnel vonden we een juweeltje. Geen voorzieningen maar het uitzicht vergoed alles. Bereikbaar voor buscamper en kleine integraal camper.
2021
inderdaad een gouden plekje voor wildkamperen, midden in de natuur en op een steenworp afstand van Trondheim.
2015
27 augustus 2015. Voortreffelijke camperplaats. Schoon en voldoende sanitair. Dit alles voor SEK 160 inclusief elektra. Douches SEK 5. Visrestaurant valt zwaar tegen. Top prijs voor slechte kwaliteit en bediening. Betere optie is om in Kalmar echte verse vis te kopen en zelf op deze mooie camperplaats te bereiden.