@Erwin-en-Inge

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een top-plek. We konden onze camper uit stappen, twintig meter lopen en in het zwembad plonsen. Wij hadden een verharde plek vooraan, als je op gras wil staan zijn er rondom de vijver achter de schuur hele mooie ruime plaatsen. Sanitair en verzorging prima in orde. Overloon met museum en zoo op 10 min rijden. Gaat in onze top 10.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Als altijd bij camper car parc een prachtige plek. Ruim, rustig en alle voorzieningen tiptop in orde. en fijne, altijd behulpzame customer service. Ik had zelf een fout gemaakt met boeken maar werd vriendelijk geholpen.

Sitecode: 19155

in principe een prima plek. Maar er was een enorme berg paardenmest naast de camperplek waardoor er honderden vliegen zaten. En s'ochtends vroeg kwamen er auto's aan die vlak voor en achter de campers parkeerden zodat die geblokkeerd werden. We voelden ons niet zo welkom.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek. Fijne ruime plaatsen met eigen tafel en stoeltjes. Automatische poortbediening werkt goed op kenteken. Betalen met de app maar als dat niet lukt is hulp sochtends en savonds aanwezig. Alle voorzieningen prima in orde. Gaat in ons lijstje favotieten!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

uitstekende camperplaats. Reserveren via whatsapp ging vlot. Alle voorzieningen prima in orde. Fijne plek net buiten het stadje. Centrum in een half uurtje lopend te bereiken of met bus 4.

Sitecode: 19491

Fantastische locatie. Geen stroom, maar lekker grote plekken voor de camper om te staan en ligt perfect om Nantes te bezoeken. De tram, gratis in het weekend, stopt voor de ingang en brengt je direct naar het centrum toe. Hier gaan we zeker vaker terug komen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Sitecode: 19279

wat een fantastische plek is dit! hele vriendelijke ontvangst. alles wat je nodig hebt is aanwezig en alles is super schoon! hier gaan we echt vaker terugkomen.

Fantastische plek om te overnachten. Heeft op zichzelf geen verzorging, maar daar krijg je wel een uitzicht op de vliegtuigen van het museum voor terug. Let wel, dat er sinds kort bij de kassa van het museum een parkeerkaart voor de nacht gehaald moet worden. Deze kost 15 euro. Maar zoals gezegd. Daar krijg je veel voor terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ideale plek om Zwolle te bezoeken. Heerlijk rustig 's-nachts en maar een paar minuten lopen tot de binnenstad.

Hele fijne plek. Lekker ruim opgezet en ligt mooi met uitzicht op de bergen. Uitstekend sanitair en zelfs een wasmachine. winkel in dorpje op loopafstand. ,

Fantastische camperplaats. goeie plekken, prima verzorging. Met de u bahn praktisch naast de deur supermakkelijk om Wenen te bezoeken.

Plaatsen zijn een tikje aan de krappe kant. Maar echt ideaal gelegen om de stad te bezoeken. Kleine wandeling om daar te komen, maar er rijdt ook een shuttle busje.

Heerlijk rustig naast een klein riviertje. Enige (kleine) minpunt is dat de G4 ontvangst achterin het veld bijna nul is. Dan maar lekker een boekje lezen. :-)

eerst de goede punten. De pitches hebben schaduw, het sanitair is eenvoudig maar goed. Ondanks de nabijheid van de weg is de camping redelijk rustig. Minpunten. Het zwembad was gesloten, net als de ruimte met de wasmachines. Zowel kampwinkel, als restaurant waren gesloten. voor de camper was er, afgezien van chemisch toilet, geen enkele verzorging. Verder hebben paar vaste gasten een bijzonder valse hond, die vreemden aanvalt.

Hele mooie camperplaats. Niet al te veel schaduw, maar voor de rest heeft het alles, met de toegang naar de oude stadskern aan de overkant van de weg. Aanrader!

Oude camping. De camperplaatsen zijn meer dan ruim genoeg, zeker in het onderste veld. Wat deze camperplaats afzet tegenover anderen, is de aanwezigheid van douches! Alleen daarom al zouden we zeker nog een keer terugkomen.

goede doch rumoerige camperplaats. Ideaal om de stad te bezoeken. De weg ernaast is echter wel een vrij drukke weg, dus daar moet je even rekening mee houden.

prachtige camperplaats om la Rochelle te bezoeken. Plaatsen zijn ruim genoeg en hebben ook schaduw onder de bomen. Bus naar de binnenstad stopt vlakbij, maar anders is het een klein half uurtje lopen. Aanrader!

ideale camperplaats om het stadje en de kust te bezoeken. geen schaduw, maar meer dan genoeg ruimte. Hier gaan we zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ideale plek om de stad te bezoeken. Reserveren via de pas werkt perfect, zodat er gegarandeerd een plekje ter beschikking staat voor je. Goede, ruime en vlakke plaatsen voor de camper.

fantastische plek met verharde ondergrond en een hele goede verzorgingsplaats. Betalen in het museum ernaast, welke zeker ook een bezoek waard is. ideale plek om de slagvelden van Ieper te bezoeken.

Fantastische plek om Chambord te bezoeken en te overnachten. Heeft geen voorzieningen, maar daar staat tegenover dat je s’avonds door de tuinen van het kasteel kunt wandelen als alle andere bezoekers reeds weg zijn.

Prima verzorgingsplek. Je hebt wel een jeton nodig voor het water, maar voor de rest is alles aanwezig wat je nodig hebt voor de verzorging onderweg.

Superplek om uit te rusten na een lange rit. Heerlijk rust ook. We hebben er goed geslapen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wat een fantastische plek en een vriendelijke beheer. Zo moeten er meer van dit soort plekken zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Fantastische plek! Heerlijk rustig tussen de vogeltjes wakker worden.

Fantastische plek. Lekker rustig net buiten het dorp. Ruime plekken. Relaxte, vriendelijke en erg behulpzame beheerster. Onze waterdop was eruit gevallen ergens in de Gorges, zij bleek er nog een te hebben liggen die we mochten hebben. Super service. Supermarkt op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

onaardige beheerder. er was nog genoeg plek maar we werden weggestuurd omdat hij vond dat het te vol werd. plek is achteraan achter vier velden vol campers die te koop zijn. ongezellig hoor.

Ideale plek om de camper vol te tanken met water voor de lange tocht naar het zuiden, of juist helemaal leeg te halen, vlak voor de winterstalling. Helaas zijn er te weinig van dit soort in Nederland.

Goede en vriendelijke ontvangst door de beheerster. Lekker ruime plekken. Alles wat een camperplek nodig heeft.

Prima plek. Ruime plaatsen met goede verzorging. En nog gratis ook! Door het hele stadje heen staan borden om de speciale geschiedenis weer te geven. Ook het vernieuwde museum in het oude directie gebouw van de zinkmijn is een aanrader. Hier kan je lezen over de tijd dat dit kleine stukje land gedurende honderd jaar neutraal gebied was en Kelmis daar de hoofdstad van vormde.

De plek voor overnachten is op zich goed, maar de verzorgingsplek is vreselijk. Het verse water deed het niet. Iemand voor ons had eerst zijn afvalwater gestort en toen pas de inhoud van de WC cassette. Aangezien dit met nogal wat geknoei was gebeurt, kan de stank wel voorgesteld worden. Komen wij niet meer terug.

Perfecte plek, met zeer vriendelijke en relaxte ontvangst.

ideale plek om vanuit Lisse uit te komen rusten. geen verdere verzorging, maar die heb je ook niet echt nodig voor een overnachting.

perfecte plaats. leuke sauna met vriendelijk personeel. het eten is er ook erg goed.

Een simpel veld zonder enige schaduw. Er is geen electra aanwezig en voor de verzorging (grijs water en wc cassette) moet je de sleutel bij de beheerder halen. De douches bestaan uit een paar schotten in het veld zonder enige deur. Kost niet veel en je krijgt waar je voor betaald. De beheerder zelf is wel relaxed.

Wat een fantastische plek. Bijzonder relaxte beheerders, die je 's avonds uitnodigen voor een kopje koffie als je daar zin in hebt. Op zondagochtend krijg je verse broodjes aangeboden. De fietsenstalling is voorzien van een heel stel contactdozen, zodat e-bikes opgeladen kunnen worden. Deze plek is uniek in Nederland.

Ideale plek om de camper te verzorgen als je vanuit het zuiden terug komt van vakantie. De plek is ruim van opzet en zeer schoon. De 2 euro voor water levert niet alleen schoon water voor de tank, maar ook water in het waterpistool om de camper af te spoelen.

Fantastische plek. Het sanitair is super schoon en het ligt lekker rustig. De plaatsen zelf zijn erg ruim opgezet. Zelfs de wifi ontvangst in eerste helft van het terrein was erg goed. Hier gaan we zeker terugkomen

Heerlijk rustige plek. We stonden hier in juni helemaal alleen.

Hele mooie camperplek om het strand van de Middellandse zee te bezoeken. Voor watertanken heb je echter wel een speciaal koppelstuk voor de waterslang nodig anders komt er niets uit.

Hele mooie camping. Zeer grote, door hagen gescheiden, plaatsen. Heel goed sanitair en de eerste camping die we ooit tegen gekomen zijn waar de wasdroger in een keer de was volledig droog krijgt.

Sitecode: 1947

Ideale plek. Fantastisch uitzicht op de bergtoppen en voorzien van alle verzorgingsvoorzieningen die je nodig hebt. Kaartje kost 8 euro en is 24 geldig. Deze kaart is ook bruikbaar als je naar Gavarnie gaat om de camper daar overdag te parkeren voor de wandeltocht naar de Cirque.

Sitecode: 1951

Leuke plek om te slapen. De plekken zijn een beetje krap, maar zelfs een wat grotere camper past er goed in. Ik kreeg niet de indruk dat we de volle 50 liter aan water kregen voor onze munt en de afvoer voor het chemisch toilet was verstopt. Jammer, want die hadden we net nodig.

Heerlijk relaxte camping. Goed sanitair en ruime plekken.

Goede plek om de stad te bezoeken, maar zeker niet om te slapen. Smerig en vol hondepoep.

Ideale en rustige plek. Er is voor 4 campers stroom en mogelijkheid tot lozen grijs water en tanken van schoon water. Helaas niet voor chemisch toilet, dat zou het helemaal perfect maken.

Niet kunnen vinden. Verdwenen/opgeheven?

Ideaal om Amboise te bezoeken.

Vriendelijke beheerster. Slechts vier a vijf verharde plekken. De rest is op gras. Daarvoor moesten we ons wel tussen campers en kippenschuur door manouvreren omdat de normale ingang van het grasveld te drassig was.

Zeer gezellige camperplek. Mooi uitzicht over de jachthaven. Vriendelijke havenmeester.

Perfecte camperplek om te bekomen van een lange rit vanuit Zuid-Frankrijk. Bijzonder vriendelijke ontvangst en gezellige blik op de jachthaven.

Supervriendelijke ontvangst door eigenaar. CP heeft alles wat je nodig hebt incl een uitgebreide supermarkt vlakbij. Plaatsen zijn ietwat krap met uitrijden, maar niets waar je met een normale camper last van zou moeten hebben.

Ideale camping om Pisa te bezoeken. vriendelijke ontvangst bij receptie. Campers staan in de schaduw onder doeken. sanitair is erg goed. 800 meter van de toren verwijderd en heel goed naar toe te lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooie plek. Grote plaatsen en boompjes voor schaduw. Verzorgingsplek echter niet kunnen vinden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ideale camperplaats om Rome te bezoeken. Is goed te bereiken vanaf de rondweg van Rome. Eigenaar is zeer behulpzaam bij uitleg over welke bussen het beste genomen kunnen worden voor de diverse plekken in Rome. Roma pass ter plekke te koop, net als evt klein spul voor de camper. Sanitair is erg goed en iedere plek heeft stroom. Als laatste ligt er een supermarkt pal tegenover de camperplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Leuke camperplaats op loopafstand van het strand. Vriendelijke ontvangst door beheerder.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De manier om Firenze te bezoeken. ruime plekken voorzien van water en stroom. zeer vriendelijk personeel, waar je ook kaartjes voor de bus naar de stad kunt halen. Sanitair is uitmuntend schoon. Toplocatie.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ideale plek om Mantova te bezoeken. ruime plekken voorzien van stroom.

Sitecode: 20324

prima plek met een heerlijk zwembad. Supermarkt er schuin tegenover. Vriendelijke ontvangst in het hotel. Ideale plaats om lekker uit te rusten als de Brennerpas weer eens te druk is geweest.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Een hele mooie camperplek aan de rand van Vianen. Stroompaal is nog niet af, maar dat zal ongetwijfeld nog volgen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

we kwamen om half tien aan maar mochten toch nog naar binnen. Zeer vriendelijke beheerder en goede plek om Antwerpen te bezoeken.

Fantastische plek. Vriendelijk personeel. Sanitair is zeer schoon. De plekken bevatten lekker veel schaduw door de bomen. Boot naar hartje Venetie is op 5 minuten lopen.

Fantastische plek, recht tegenover de ingang van Pompei. Vriendelijke bediening en ruime plekken. Het sanitair is ook schoon. Het enige kleine minpuntje is dat de camperverzorgplek wat aan de kleine kant is. Wij kregen de afvoer van het grijze water niet boven de sleuf. Voor de rest niets dan lof voor deze plek.