@ErwinBoonk
- 2010
Augustus 2026
Wat een geweldige camping. Supervriendelijke eigenaren, Belgisch, dus spreken Nederlands, zij hebben in ruim 3 jaar echt een paradijsje gemaakt. Zeker als je een paar dagen de tijd hebt en even lekker wilt zwemmen, suppen of kanoën (vrij te gebruiken) of lekker van het terras wilt genieten. Zwembad, zwemmeer en vismeer, sanitair is perfect en wordt goed onderhouden. Stevige afdaling van de receptie naar de camping maar met camper goed te doen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Er staan nu borden dat je niet mag overnachten.
Nette camping, ruime plaatsen voor camper op asfalt. Prettige ontvangst, wij hadden daags van tevoren gereserveerd maar liep pas in het begin van de avond vol. 3 wasmachines en 3 drogers, 1x wassen en drogen kost 9 euro, afrekenen bij de receptie. Douche gratis. Mooie wandeling naar het dorp langs het meer, 15 min lopen naar Aldi en Tesco.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Camping is niet meer dan enigszins schuin aflopende weide met onderin 1 wc, 1 douche en 4 wastafels in de open lucht. Savonds komt eigenaar 20 pond incasseren (buscamper, 2 personen) en vraagt of je hout wilt voor een kampvuur, er staan vuurpotten en picknicktafels. Dorp met grote supermarkt is op 6 km. Te doen met de fiets maar wel een flinke, steile afdaling. Heerlijk rustig gestaan, mooi uitzicht. Terrein gras, pas op met zware camper.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Kleine camping tussen de bomen, honden van gasten lopen los op de camping, mooi toiletgebouw en keuken, verder geen faciliteiten (geen WiFi, H+ internet, geen camper faciliteiten). Wij stonden er 1 nacht en werden niet echt op een mooie plek gezet terwijl er meerdere vrij waren. Wel 35 euro voor buscamper en 2 personen.
2023
Hele mooie camping, wij betaalden 30 pond per nacht (2 pers, camper).
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden