@Erzylusius
- 1984
- LMC Breezer V 646 G
- 2017
Vandaag aangekomen, de plaats is vol!! Zo vol dat velen meteen vertrokken. Maar we hadden geluk (zonder enig voorbehoud) dus we zijn nog een tijdje gebleven! Veel succes voor de rest van jullie met jullie zoektocht!
Nou, de € 20 deed me geen pijn, ik was toch uitgeput van de reis. Ik was dankbaar dat ik mijn handen en voeten kon strekken. Het bergpanorama is hier echt indrukwekkend. Uniek mooi!
Gemakkelijk bereikbaar via het bedrijfsterrein. Helaas was de enige uitweg achteruit, omdat de uitgang geblokkeerd is door tentoonstellingsmodellen. Dat was lastig met een camper van 7 meter. Niet weer!
We bezochten deze plek opnieuw. Helaas had het deze keer flink geregend en stond de plaats zwaar onder water. Kan gebeuren! Maar de sauna krijgt van ons negatieve punten! Textielsauna!!! Waar kun je zoiets vinden? Iedereen loopt rond in natte zwemkleding, waardoor de vloer helemaal nat en glad wordt. Een keer en nooit meer! De plaats: Zeer goed Personeel: vriendelijk Gratis: inclusief vissen in de forellenvijver.
Ik vind alles leuk hier, behalve de vele slechte tatoeages en de vele gekken die hier rondlopen!
Vandaag voor het eerst geprobeerd! Werkte geweldig!
Ik was blij dat ik deze plek als noodmaatregel voor één nacht kreeg, maar ik heb het geen tweede keer nodig. Ik vond het niet leuk omdat alles erg verwaarloosd is. Deze plek zou een goudmijn zijn als je de juiste mensen had om een handje te helpen!
Sinds mijn laatste bezoek in 2018 en een verandering van operator, heb ik een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit op het veld gevoeld. De vriendelijkheid van de Heer toen we ons inschreven, kon niet worden overtroffen. Helaas kan ik het nog geen 5 sterren geven, omdat er op het veld zelf nog veel moet gebeuren. Een goede nieuwe asfaltering van de toegangswegen zou een goed begin zijn. Ik wens staanplaatsen met directe water- en elektriciteitsaansluiting voor 2023!
Er is voldoende ruimte om op doorreis te overnachten Het restaurant 'Drautal Perle' in het nabijgelegen zwembad heeft ons echter overtuigd! Laat alsjeblieft geen afval achter!
Ook dit jaar heb ik 14 dagen op Seecamping Wolfgangsee doorgebracht, het weer was geweldig, wat wil je nog meer. Ik heb echter geen ster toegekend omdat mensen naar mijn mening te hard rijden op het veld. Helaas ook van het personeel en een aangrenzende veermaatschappij!
Het is het einde van het seizoen 2020. Het is jaren geleden dat ik Vejers Strand Camping voor het laatst bezocht. Ik was zeer positief verrast! De washuizen, nieuw, met eindelijk veel ruimte in de douchecabines. Alles erg zuur. Super goed! Ik hield ook van het vriendelijke personeel. De ligging is natuurlijk uniek, midden in de duinen. De verwijdering van de stacaravan is een beetje verwaarloosd. Kunt u het beter doen!
Een zeer informele, vriendelijke, kleine camping, direct aan het meer. We komen hier opnieuw en opnieuw voor meerdere jaren. De locatie is fantastisch! Een plek om te tanken!
Sitecode: 20645
Met tent en caravan, in de duinen, zeker zijn Reitz. Ik zou het afraden om de plaats met regen te bezoeken met de camper. Hoe dan ook, we zijn meteen vertrokken, niet het minst omdat het zo grappig rook. Prerow zelf heeft iets dat de moeite waard is om naar te kijken!