@Eseljaeger
Een fantastische plek met redelijke prijzen. Er is heerlijk brood en een geweldig restaurant met live muziek. Vrijwel overal zeezicht, deels direct aan het water. Ja, je moet een beetje manoeuvreren, maar als je niet in een gigantische camper van 10 meter rijdt, maar in een normaal voertuig, kun je goed met elkaar overweg. Geweldig kiezelstrand - gelegen aan de linkerkant van het plein. Er zijn trappen om bij het water te komen. De opmerking dat je niet het water in mag is een grap :-)
Ik kan het niet eens zijn met de positieve recensies. De prijs van bijna € 30 in het laagseizoen (begin 21 oktober) is hoog zonder stroom voor een camper van iets meer dan 5m2 met 2 personen! Het WLAN voor 5 uur kost € 1, ik denk niet dat het up-to-date is. Toen ik het vandaag wilde gebruiken - 1 Mbit / s! Dat is zo weinig dat je er niet goed gebruik van kunt maken (we stonden midden op het plein!). De douche was koud - geen idee of het toeval was ...
We stonden hier 21-09. Heel netjes en opgeruimd. Verse groenten en fruit in de ochtend van 7.30 uur tot 8.30 uur. Brood/broodjes (7.00 tot ca. 21.00 uur) naast de deur bij de bakker. € 27 zonder stroom schijnt normaal te zijn in Kroatië. Kiezelstrand schoon en met een paar parasols. Gehele plaats licht glooiend.
We gingen naar deze plek voor een professionele afspraak in het oude centrum van Neurenberg. Zondagmiddag zat het al vol. De plaats was schoon en vuilnisbakken werden geleegd. De spoorlijn grenst direct - het geluid was oké, omdat de treinen relatief snel passeren. De tram (8, halte Tauroggenstrasse) ligt op ongeveer 10 minuten afstand. 30 minuten lopen naar de oude stad.
Verbleef hier twee dagen met een kleine camper. 22 € / dag half oktober zijn een woord. V / E, evenals goede afvoer van chemie-WC beschikbaar. Heel veel vaste kampeerders en daarom op dit moment vrij levenloos. Uitzicht op de Zugspitze. Als je pech hebt staat er nog een voertuig boven en is het uitzicht een beetje geblokkeerd (terrasvormig terrein voor campers). Geweldige wandelmogelijkheden in veel moeilijkheden.
Aangekomen in het begin van oktober tegen de avond. 4 campers waren er (vrij klein, max 7m). Had een aantal zeer rustige nachten en perfecte startmogelijkheden om te wandelen. Tegenover is een toilet van een herberg. Er wordt gevraagd om een donatie van 70 cent. We waren blij om ze te geven - het zijn extreem schone toiletten! Geen V / E. De parkeerplaats wordt niet als CP-park verklaard.
Goed gelegen (Carrefour ongeveer 15 minuten lopen, stad en bezienswaardigheden van ongeveer 20 minuten) om Florence te verkennen. De stad heeft ruim aan onze verwachtingen voldaan. We voelden ons goed verzorgd om hier te slapen. De plaats is absoluut niet "leuk", maar perfect voor het stadsbezoek. V / E oké, geen elektriciteit, zonnig (zonne-energie). Contant bij de automaat - geen kaartbetaling.
Super goede locatie voor een wandeling door Vieste en een bezoek aan het strand (geweldig strand, schoon, mooi uitzicht). Begin oktober 24 € en in het seizoen is nog meer een woord. Maar de douches en toiletten zijn eindelijk goed. De beheerder vond ik vriendelijk. "Hoe het bos in te roepen - zo klinkt het weer" - hebben we na overleg toegestaan van koers te veranderen.
Rustige plaats (eigenlijk liever een camping). De rit vanaf de snelweg hier was niet erg leuk. Manfredonia heeft duidelijk zijn beste tijden achter de rug. Van de plaats en zijn geweldige oude bomen waren we nog steeds positief verrast. Mooi schoon strand. Begin oktober 16,50 € incl. Elektriciteit betaald. Kleine supermarkt beschikbaar - voordat u grote aankopen doet!
Mooie parkeerplaats in de directe nabijheid van banken. Staanplaatsen gedeeltelijk met uitzicht op Salo en het Gardameer. Elektriciteit incl. 18 €. Supermarkt (15min lopen), bar direct aan de kust (1min), aan de waterkant van Salo (restaurants, bars) (10min). De opmerkingen over de steile nadering van elk terras zijn voor ons onbegrijpelijk. Als je op een normale berg kunt beginnen, kun je het op grind doen.
We kwamen hier rond 22.00 uur aan. Het is een tussenstop geweest. Er waren ongeveer 10 campers en kleine auto's daar. Aangrenzend is een tram, die echter zeer langzaam en dus stil in dit gebied rijdt. In de ochtend was de plaats ook gevuld met toothy auto's. Als een tussenstop super. We hebben geen V / E gebruikt
RMS verkauft Morelo Premiumfahrzeuge. Bei der Ver- und Entsorgung endet wohl die Liebe zum Reisemobil und dessen Besitzer. Hier soll Entsorgung 3€ kosten. Für Frischwasser hätte ich Verständnis, aber für WC und Abwasserentsorgung nicht.
Wat je verwacht. Schnöder-parkeerplaats in een middelgrote stad. Direct op het voetbalveld - kinderen en jeugdtraining en het kan luider worden :-). Voor doorvoer oke.
Perfect gelegen, direct aan de oevers van het meer van Traun. Zeer stil 's nachts. Geweldige wandelpaden in de buurt! Waren hier in maart 2019 - betaling van 15 € (Visa / munten) alleen van 1.4.-31.10. noodzakelijk, anders gratis. Water: 50 cent voor 25L, gratis afvoer van afvalwater / toilet. Elektriciteit alleen bij de V / E-pilaar (uurtarief). 15 minuten lopen naar winkels en een bakker (plaats Ebensee).
Absoluut solide doorvoerplaats. Geluid van de straat is prima. Ik vind dit niet storend. Aangekomen in het donker en vroeg weer vertrekken.
Beide lijken niet meer te bestaan.
Mooi, netjes, verkaveld terrein. Uitgerust met toilet en douche (50 cent voor 8 minuten, netjes). Stille nacht. Varkens en kippen in de tuin. Er zijn zelfs verse eieren voor elke 10 cent. Helaas mist de prijs in Nederland altijd de stemming. In Spanje, Frankrijk en Portugal is er meer en meer voor het geld. 14,40 € voor 2 personen is veel geld.
Absoluut schoon en gegooid door hoge hagen vierkanten. Voltooid faciliteit - registratie vooraf per post / telefoon handig. Hier krijg je informatie en een sleutel. Receptie 24/7 (nachtdienst). 20 minuten naar het oude centrum van Porto voor 2,20 € / persoon. Reistijden om bij de receptie te komen. Geweldig voor een stadsbezoek en voor een grote stad een rustige nacht.
Een van de zeldzamere parkeerterreinen, waar we nog steeds als campers worden geaccepteerd. Geen leveringsopties en daarom alleen waarschijnlijk nog steeds beschikbaar. Hier is het gewoon geen massatoerisme en hopelijk ook niets voor kampeerders met airconditioning (knipoog). Respecteer gewoon wat het is: een parkeerplaats en de nacht is niet toegestaan maar wordt waarschijnlijk getolereerd. 9/2018
Goede parkeerplaats met een fantastisch uitzicht. Apparatuur tip top en netjes. Helaas zijn toiletwater en zoet water niet geëtiketteerd.
Ouder maar op een geweldige locatie. Kijk al naar de duinen. WC's worden niet aanbevolen (meestal Frans) en de douches koud. Alle V / E-opties op volgorde. De locatie maakt alles vergeten.
De plaats is nog steeds vrij nieuw en goed onderhouden. Alles werkt en is netjes. Fantastische locatie direct achter de duinen (5min). Als je rijdt en je auto links neerzet, heb je 's avonds een aangename schaduw door de dennenbomen. Enigszins kleine en hellende plaatsen.