@Esperelda
We hebben enorm genoten van ons verblijf op deze camping. We hadden een plekje op de eerste rij aan het strand geboekt en dat was perfect. We verhuizen morgen. De toiletten en douches zijn schoon en de camping heeft een ontspannen sfeer. Onze hond vond het ook geweldig; we hebben veel wandelingen op het strand gemaakt, met veel andere honden, maar zonder dat er ooit poep werd achtergelaten. Er zijn mooie fietspaden en elke dag een markt als je daar zin in hebt. We hebben alvast een reservering gemaakt voor een week volgend jaar, op dezelfde plek.
We zijn net vertrokken van deze camping en kunnen hem in één woord omschrijven: perfect. Hij is prachtig onderhouden, met een natuurlijke uitstraling, veel beplanting tussen de bomen, echt goede en schone faciliteiten, een heerlijk zwembad met een diep gedeelte, vriendelijke eigenaren en een geweldige bar/snackbar waar ze heerlijke cocktails serveren. Er zijn veel fietsroutes, waarvan vele langs de kanalen lopen. Het is aan te raden om voor aankomst alvast wat inkopen te doen, want je moet wel een eindje reizen voor de boodschappen.
De gastheer is buitengewoon gastvrij en vriendelijk en geeft advies over bezienswaardigheden in Matera, een fantastische plek. Zonder zijn hulp zou het bezoek minder geslaagd zijn geweest. De douche/toiletruimte is brandschoon. De gastheer brengt je naar de stad, haalt je op en lijkt elke taal te spreken. We raden je van harte aan om hier te verblijven!
Uitstekende tussenstop. Zeer vriendelijk welkom van de jonge eigenaar. Douches 1e voor 5 minuten, goede douche met voldoende ruimte. Aantrekkelijke camperplek. Slechts een halve mijl bergafwaarts naar een fietspad helemaal naar Malaga, 18 kilometer. We hebben Malaga één dag bezocht en Torre del Mar (9 mijl) de volgende dag, hoewel we 10 kilometer langs de kant van de weg moesten afleggen. Ongeveer een mijl naar een Mercadona. We zouden hier zeker weer stoppen.
De enige reden dat ik deze site überhaupt sterren heb gegeven, is de locatie, die echt goed is. Het is omgeven door een hoog roestig hek, er staan permanent twee bewakers bij de gesloten poorten en er zijn erg eenvoudige toiletten en douches die we uiteindelijk niet hebben gebruikt vanwege de schommelingen in de watertemperatuur. Als je dat allemaal kunt verdragen, voor 21 euro pn, is de omgeving prachtig, met prachtige uitzichten, mooie stranden en een veerboot die naar Faro vaart, retour 4 euro.
Uitstekend verblijf hier, perfect zwembad en toilet/douche faciliteiten, vriendelijk personeel, de beste campingwinkel waar ik ooit ben geweest. Zou het zeker aanraden, kon geen negatieve punten vinden!
We hebben genoten van onze stop bij Pedros, vooral van het zien van alle dieren en het voeren ervan. Pedro is zo'n aardige man en heeft duidelijk een passie voor zijn dieren en zijn camping. Slechts een paar kilometer verderop ligt een prachtig strand met een fantastische strandbar, we vonden het geweldig. We komen zeker terug!
Heerlijke plek, ontzettend vriendelijke mensen, prachtige plekjes tussen de olijfbomen, en als klap op de vuurpijl een heel interessante (gratis) rondleiding door de olijfmolen. We hebben veel geleerd. Ik kan het van harte aanbevelen.
We hebben genoten van ons bezoek aan Apibericos! Laura is erg gastvrij en vriendelijk. Mijn partner heeft de imkerervaring gehad en heeft er enorm van genoten. Er zijn lokale ambachtelijke producten te koop naast de vele verschillende soorten honing, allemaal zeer redelijk geprijsd. Ik zou zeggen dat de toegang tot de parkeerplaatsen krap was voor onze 7,5 meter lange bus, maar we hebben het gered. Ik kan Apibericos zeker aanbevelen.
Uitstekende camping. Mooie fietstocht naar Freudenstadt door het bos. Zou het zeker aanbevelen
Zeer goede stop. Mooi dorp. Rustig.