@Esprit2018

Ja
2018

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We zijn hier al meerdere keren geweest en het is altijd geweldig. Ruime plaatsen met water- en elektriciteitsaansluitingen. Zeer goed onderhouden terrein en toiletten. Vriendelijke eigenaren. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We moesten ons geplande verblijf vroegtijdig annuleren (6 maanden van tevoren) en kregen per e-mail te horen dat we de aanbetaling minus 5 euro terug zouden krijgen. Helaas is dit, ondanks herhaalde verzoeken, nog niet gebeurd.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer mooie plek, de weg stoorde ons niet veel. Zeer aardige uitbaters, schoon sanitair. Vanaf daar is het perfect om te wandelen of fietsen.

We stonden op een comfortplaats op de tweede rij. Helaas is de parkeerrichting vooraf bepaald, dus helaas stonden we met de achtersteven naar het water. Sanitair 1a, minimarkt met broodjes ter plaatse, zeer aardig personeel. Eén ster aftrek omdat je de auto naar de zitplaats kunt brengen, wat erg vervelend is en bovendien het zicht belemmert.

Plaats met 3 zones. Je kunt direct aan zee staan, daar betaalden we 300 NOK met stroom. De slagboom is momenteel defect, er is een telefoonnummer. je moet daar bellen. Toiletten en douches worden elke dag schoongemaakt. volledige rust, ook een aanrader voor grotere stacaravans.

We stonden hier alleen op de eerste rij, later kwam er een stacaravan. We betaalden 200 NOK voor één nacht (herfstprijs geldig zo-do, anders 260 NOK - inclusief elektriciteit). Zijn vanaf hier per schip naar Geiranger en terug, een echte aanrader! Douches zijn nieuw.

We verbleven hier een nacht om naar de Briksdalbreen-gletsjer te wandelen. Zeer idyllische plek direct onder de waterval, we hadden vrije stoelkeuze. Het is ook mogelijk om met een grotere stacaravan te komen (wij hebben meer dan 8m met een fietsenrek). Wij vonden het geweldig!

We kunnen het alleen maar eens zijn met de positieve voorlopige evaluaties! Een heerlijk rustige en overzichtelijke CP! Sanitair perfect, restaurant op het plein kan alleen maar worden aanbevolen, erg aardige exploitant! Feelgood-modus !!!

Leuke kleine SP in de directe nabijheid van de zee. We betaalden 9 euro pT plus 3 euro voor elektriciteit. Parkeerplaatsen worden niet getoond, maar er is een kaart bij de ingang en u kunt de stopcontacten gebruiken om u te oriënteren. Helaas kan niet iedereen het doen en we hebben gezien dat een van hen in totaal 3 plaatsen heeft gebruikt. Moet strenger worden gecontroleerd, omdat de plaats erg populair is.

Rustig plekje direct aan de dijk! Zeer goed onderhouden, ook het sanitair is zeer schoon. Leuke ontvangst, erg lekker eten in het restaurant op het terrein. Mooi uitgangspunt voor fietstochten. Ca. 10 minuten. met de fiets naar de veerboot naar Pellworm, een excursie daar is alleen aan te raden. We komen graag terug. Slechts één punt aftrek voor de niet zo smakelijke broodjes 😉

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We zaten 2 nachten op de CP en betaalden een trotse EUR 80,80! Dit omvat douche en toilet die we niet nodig hadden. WiFi zou nog eens 4 euro per nacht hebben gekost. Helaas konden we het aanbod 3 voor 2 niet gebruiken omdat we in dienst zijn en op maandag weer moeten werken. Maar de parkeerplaats aan de oever was prachtig met een direct uitzicht op de Rijn.

Verbleef hier voor 2 nachten. Zeer mooie ontvangst. Centraal gelegen, kunt u lopen naar de stad. Een beetje luidruchtig door de luchthaven en een bouwplaats, 's avonds en' s nachts maar geen probleem. Negatief is het ontbreken van chemisch toiletverwijdering, voor de prijs van 22 euro pn zou erin moeten zitten. Toiletten en douches op het terrein schoon. We zouden er weer komen.

We verbleven hier voor 2 nachten met 2 personen voor 21 Euro pN INCI. Power! Er waren maar weinig plaatsen aan het water voor grotere Womos> 7 m. Douches en toiletten ouder maar schoon. Aanbevolen eten in het restaurant. Top Wi-Fi inbegrepen in de prijs

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We waren van 10.6.-12.6. hier 17,50 pN incl. douches en toiletgebruik, elektriciteit extra! We hadden een zeer ruime parkeerplaats direct aan de Moezel. We raden een lange stroomkabel aan, onze 35 m was net genoeg. Enigszins verontrustend is de weg tegenover de andere oever van de Moezel. Mooi startpunt voor fietstochten.

Als je het leuk en toeristisch vindt, heb je gelijk! Ons veld voor een camper met een lengte van 7,60 lag precies bij de vuilnisbakken en we betaalden EUR 47 voor één nacht. Op het nabijgelegen strand zijn nauwelijks plekken om te liggen, allemaal dicht bezaaid met parasols en ligbedden die je moet betalen. Veel muggen.