@Estafientje
- 1992
Zeer rustig gelegen op het platteland. Heel vriendelijke beheerder. Ondertussen is de prijs 10£. Voor deze prijs ga je in de buurt niets beter vinden.
Super leuke plek, rustig in een klein dorpje. Heerlijke biertjes en vooral ontzettend vriendelijk ontvangen. Mooie wandelingen gemaakt door de landelijke omgeving. Komen zeker graag terug.
Zeer aangename plek, goede start voor bezoek aan de Wicklow Mountains. Heerlijke pub, zeer bekend en bezocht. Heerlijke Guinness . Ruime plekken op de extra parking. Geen service.
Goede camperplek bij zeer leuk museum met vooral landbouw materiaal, maar ook hoe het leven hier vroeger was. Lid van France Passion. Leuke omgeving met wandelmogelijkheden. Doen zou ik zeggen.
H(eerlijk) plekje, mooi dorpje en mooie wandelingen in de buurt. Geen last gehad van de school.
prachtige plek, mooi zicht op de besneeuwde toppen van het Hochkönig gebergte. Rustig gelegen niet ver van de Bundesstraße, maar geen hinder. Wintermogelijkheden zat, wandelen, langlaufen en uiteraard skiën, met de Königstour als hoogtepunt.
Mooie rustige plek met zicht op the Firth of Forth. Gezellig kustplaatsje.