@Estberg1974
- 2021
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima gratis plek! Geen voorzieningen verder, maar wel een klein wandelgebied (met speeltuin) langs het water.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Een prachtige plek en uitstekend geregeld allemaal. Prijs is inclusief gebruik van wasmachines, droger en CamperClean voor het chemisch toilet. Ook is er een hogedrukreiniger om je camper schoon te maken. Zelden zo'n goed uitgeruste cp gezien en dat ook nog op een toplocatie 👌🏼
Prima plek. Toilet (gratis) en douche (betaald) aanwezig. Het restaurant heeft uitstekende referenties dus het was voor ons erg jammer dat het vol was.
Hele fijne plek om te staan; mooi grasveld al het nodige bij de hand en prachtig gelegen. En dat voor een meer dan schappelijke prijs. Dikke vette aanrader!
prima plek om te verblijven voor (in ons geval) een bezoek aan Zwolle en Het Verscholen Dorp in Vierhouten (aanrader!). In principe regel je aankomst via de qr code aan het bord vh schuurtje links op het veld, maar bij ons was deze code verlopen en werden we vriendelijk geholpen door één van de eigenaren. Tijdens ons verblijf voor het waardoor het uitzicht werd versierd met een wit laagje ijs. Heerlijk rustig 👍
Leuke kleine camping. Op fietsafstand van Wroclaw. Relaxte en vriendelijke beheerders. Sanitair was netjes en schoon. We betaalden 28 euro per nacht (2 personen, met stroom)
Zeer vriendelijke ontvangst. We reserveerden een dag van te voren en er was alleen plek op een soort noodveld. Niet helemaal recht maar prima te doen en in het rustige gedeelte van de camping. Sanitair was top: schoon, ruim en zodanig afgesloten ruimtes dat je elkaar niet hoeft te horen of te ruiken :-) Wij betaalden 120 euro voor 2 personen, 3 nachten en inclusief stroom.
prima verblijf voor een nacht gehad. hartelijk ontvangst met inderdaad een fles bier van de eigenaar, zeer attent. Let wel op: geen water beschikbaar.
heerlijk rustige plek, prima uitgerust en fijn sanitair. Bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Auschwitz en ook meer te zien in de directe omgeving. Prijs 15 euro/60 Zloty per nacht.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camping met hele aardige eigenaars. Wij waren er eind september en hadden de camping voor onszelf. Prima faciliteiten en mooi gelegen.