@Esther-C
LET OP! Op verzoek van Joachim (de eigenaar) 2 mei 2025 is deze CP volledig gereserveerd/volgeboekt voor enkele dagen. Hierdoor is er geen ruimte voor extra bezoekers. Deze CP is een pareltje in Marokko.
Nieuw aangelegde cp met uitzicht op dorp en bergen. Bakker komt bijna dagelijks om ongeveer 10.30 uur voorbij. Mooi wandelen en fietsen. Redelijk wat voorbij komend verkeer. bushalte voor de deur.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

In nov/dec. 5 weken bij Alex met heel veel plezier doorgebracht. Alex is zeer sociaal, hulpvaardig en doet er alles aan zodat iedereen zich welkom kan voelen. Gezelligheid met en door gasten is daar regelmatig een logisch gevolg van, zoals ik zelf heb mogen meemaken. Mensen die zich hier aan storen horen hier dan ook niet thuis en zijn beter af elders. Ik kan me dan ook totaal niet vinden in de laatste neg. review. Alex ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
CP naast een mooi park met veel potentieel. Alles aanwezig. Stopcontacten boven tegen de muur bij serviceplaats en waarschijnlijk alleen gedacht voor evenementen oid. Maar hé als je erbij kunt waarom niet. Had er graag een paar dagen gebleven, maar de hoeveelheid vliegen op dit moment was niet te doen. Ben verder gereden.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Eenvoudige, back to basic, no nonsens camping. Gedateerd sanitair, maar alles aanwezig en redelijk schoon. Heerlijk hete douche. Dichtbij Padirac (11km) en Rocamadour (8km) gelegen op fietsafstand Mogelijk paardenkoets te boeken en de omgeving te verkennen. Tarief wordt pp geteld: €6,- Elec. €3,50
5 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Eerste foto is van het badhuisje op de iets verder gelegen gemeente camping, waarvan je gebruik mag maken. Deze Cp is naast de brandweer. Goed voor op doorreis.