@Esther1963
Nog geen 1 ster. We kwamen om 20.30 uur aan, we waren moe na een lange reis vanuit Rotterdam. We hadden duidelijk iets verkeerd gedaan. De Duitse conciërge kwam recht op ons af, heette ons niet welkom en begon gewoon heel onvriendelijk te doen... Het is normaal! Hebben jullie Nederlanders dat niet normaal? Dan is er toch niets? Blabla! Toen ik genoeg had van zijn onvriendelijke, onwelkome gedrag, zei ik hem dat hij moest opzouten. Wat een nare ervaring!
Grote camping, ruime plekken. Erg saai, alles op een rijtje. veel voorzieningen. Douche en toiletruimte zien er mooi en ruim uit, maar schoon was de douche, de douche stang, douchehouder, douchewisser, voegen niet. Met de ebike in 20 minuten op de Servaesbrug in Maastricht. zonder ebike is het een lastige klim terug, bergopwaarts.
Prachtig! Hele ruime afgebakende (gras) plekken. wij stonden aan t riviertje. Bjj mooi weer, een heerlijkevpleknom te zitten. sanitair is prachtig en heel schoon. De trein? Geen één x gehoord. Wel de kerkklokken. Maar wat geeft dat? s Avonds na sluiting aangekomen. vriendelijke vrouw aan de telefoon noteerde het kenteken, zodat we door de poort konden. "kom morgen maar naar de receptie". Ik snap mensen die minder dan 4 sterren geven echt niet!
2 a 3 sterren. ik hou van dit soort campings. ruime (gras) plaatsen, afgebakend, oude bomen... De weg hoor je s avonds wel. sanitair m/v vind ik pers. minder. Met ebike in 5 minuten bij de intermarché en in 10 minuten in Beaunne. Superleuk stadje. en hotel du Dieu is fantastisch. dus....ga niet meteen door. of gun jezelf om om halverwege de middag aan te komen en nog even een leuk uitstapje te doen. en oja...wijntjes he. bourgogne streek!
Enorm grote camping. Veel nederlanders. Gedeelte aan strand en gedeelte richting binnenland. drukke weg. sanitair is goed verzorgd, maar geen wc brillen geen wc papier. geen moment rustig, want er zijn continue mensen voorbij aan t lopen naar vuilstort, douch, wc, winkel of restaurant. nee voor de rust moet je er niet zijn. Wel als uitvalbasis voor uitstapjes. fietsen langs de kust is vlak. binnen 15 min in St maxime, in 10 min in port grimaud.
Rommelig. Grote plekken worden opgesplitst. staan er 2 campers/busjes achter elkaar. Douches waardeloos. je kan je spullen er niet kwijt. grijs water lozen: grwoon een put, maar onze camper paste daar niet. Dus deden we het boven een andere put. Zeer onvriendelijk italiaans commentaar viel ons ten deel. Restaurant gerund door 3 dames: heeeerlijk eten! gratis shuttlebusje is heel fijn.
grote terrascamping. druk en bommetje vol in september. wij met camper 7,5 m hadden geen keuze, we kregen plek 4. fluisterend praten, anders stoor je de buren. nul uitzicht op de mooie omgeving. Vreselijk. wij zijn de volgende ochtend vroeg weer vertrokken. De hoogste terrassen hebben mooie plekken en er zijn 2 mooie zwembaden. duur. 1 nacht met 2 pers..39 euro
geboekt wegens makkelijke ligging bij de ferry. plaatsen aan t water: heel in de verte ligt venetie. Green area...rommelig maar oke. vliegtuigen over, om de 5 minuten. Dumping plek: smerig. Sanitair..redelijk. Hygiene...matig. Omgeving: industrie gebied. Prijs, camper 2 personen.. 2 nachten..72,80
netjes onderhouden kleine camping aan de doorgaande weg. sanitair netjes, betalen voor de douche. 15 minuten fietsen op ebike naar de watervallen. 32 euro 1 nacht, camper 2 personen
Fijne camping, met supergoede voorzieningen. sanitair is superschoon. Restaurant prima. mooie schaduwrijke plekken, van verschillende afmetingen. Wandel en fietsroutes vanaf de camping. 3 nachten 87,00 .
Rommelig, maar wel mooie locatie. met Ebike 5 min fietsen nasr Titisee. Sanitair in het grote huis schoon en ruim. Personeel aardig. Plek aan t water kost 5,00 extra, maar hebben ze ons niet gerekend. prijskwaliteit: best duur. Maar zit wel een kaart voor vrijreizen met ov bij. Wij zijn dus gratis met de trein naar Freiburg geweest.
Goede camping als uitvalsbasis voor bezoek Berchtesgaden, Konigssee en dagje Salzburg. Salzburg centrum is 15 min met de ebike. Kehlsteinhaus(adelaarsnest) een half uurtje met de auto/camper. sanitair is goed en schoon. er is een gezellig restaurant met goed eten. Campingplaatsen: het is een weiland. wij hadden moeite om vanaf te natte gras er uut te rijden en de boerbuurman met tractor werd gebeld om ons er uit te trekken