@Estheroos
Fijne camping in juni drukte. haagjes voor campers dus bijna zeezicht of net niet maar dat kan van je eigen keuze afhangen . je ziet de zee sowieso. prima sanitair. mosselen gegeten op de camping. goede prijs kwaliteit.
luxe camping .Beetje Engels ,ook de gasten..schoon en mooi sanitair. we zijn 1 nacht geweest .zit niet zo ver van de snelweg
prachtige terrassen camping . uitzicht over zee en dorp dicht bij. we stonden op benedenverdieping. Daar kan je alleen staan zonder stroom staen niet te grote camper bent. boven grote plekken.
vrij matige plaatsjes . matig sanitair . Prijzig voor wat je krijgt . maar ze zijn denk ik net open ..in juni .voor 1 nachtje prima hoewel 33 euro voor stroom 2 pp en hond dan wel pittig aan de prijs dus
prachtige camping Heel aardige gastvrouw en gezin . Je loopt zo t dorp in en ook natuur is om de hoek .goede prijs kwaliteit. Haakjes of veld keuze mogelijk.
Prachtige omgeving. toilet gebouw verwarmd en praktisch. we hadden veel ruimte en rust met de
super leuke plek ..nog niet zo vol in juni hoewel in het weekend vol zou kunnen zijn .Zeer vriendelijke gastheer Engelsman..sanitair primitief maar schoon. Zwemmeer heel dichtbij en hondwandelroutes met beekjes waren te gek !!
Nette camping , bijna te netjes mar dat is persoonlijke voorkeur. Schoon sanitair met sleutel. camperveld was nu niet zo druk maar denk in zomer wel dicht op elkaar .
prima camping ..lekker gegeten mooie omgeving . wat geprijsd vond ik .
Mooi terrein om het restaurant je heen ..gezellig Tsjechisch terras. Er waren nu ook 2 groepen kinderen waar we geen last van hadden. Aardige gastheer.
goed verzorgde camperplek.. met automaat .douche en wc is mogelijk overdag .leuk aangekleed hokje erbij .vriendelijke meneer die meertalig is ..overal dichtbij ..we hebben Parma zelf niet bezocht maar dit zou heel goed kunnen van hier uit
Sitecode: 2058
Doorreis camping maar we zijn 2 dagen gebleven .als je beetje achteraan gaat staan voelt het niet als overvol en is t het een fijne plek om te fietsen..boodschap in de buurt te doen ..keurig en niet duur ..
We waren hier 2 weken geleden Top camping eigenaresse spreekt Engels en is zeer gastvrij en behulpzaam ( bestelde zelfs pizza voor ons omdat in t dorp alles dicht was). op dat moment veel Nederlanders aanwezig .. zocht voor ons een rustig plekje ..met uitzicht op de bergen .