@EsthervanOosten
- Adria
- 2024
- Buscamper
Juni 2026
CP bestaat is gesloten. Mogelijkheid tot overnachten bestaat al 2 jaar niet meer.
Prachtige camping, heerlijk rustig en stil. Sanitair netjes en schoon, werd paar keer per dag schoongemaakt!
Camperplekken ,vooraan op de camping, zijn smal, je kan net je luifel uitzetten. WIFI op de camperplaats zeer matig tot niet. Sanitair is prima: schone douches en toiletten. De prijs van €23,50 p.n. vind ik vrij veel....
2022
prima plek! voldoende schaduwplekken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Nu wel open. Vriendelijke dame bij de receptie, Engels sprekend. Wij betaalden 450 Ckr voor 1 nacht met elektriciteit voor 2 personen, dus €18,50. Prima, erg rustige plek,super schoon sanitair. Restaurant definitief gesloten ivm gebrek aan personeel. Zwembad niet te doen.
Grote gezinscamping aan een meer. Wij betaalden voor 2 volwassenen en elektriciteit 510 CKr, dus ruim €20,00. Sanitair niet schoon, leegplaats chemisch toilet in een Dixie, vol op de zon! erg vies. kleine horeca op het terrein was OK.
2021
TOP plek, sanitair mooi en heel schoon,fijne douche. Leuk uitzicht op velden en de Dokkummer Ee. 10 minuten fietsen naar centrum Leeuwarden! Wij hebben genoten!
Leuke plek, drukke plek, veel te zien bij de sluizen. Stroom met €1 muntstukken. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!
2020
mooie plek, prachtig fietsen. Echter, je kunt alleen terecht na reserveren. Anders is t vol. Wij willen eigenlijk niet reserveren! is voor ons niet het camperen.....
Fijne rustige plek, concert van vogels! Water en stroom bij de camperplek. Sanitair schoon,. Restaurant in het weekend open, lekker gegeten voor een schappelijke prijs.