@EttelocH
- Adria Supersonic
- 2024
- Mercedes
- Integraal
Uiteindelijk een week op deze camperplaats gedaan en we hadden er zo nóg een week kunnen staan. Het hele gezin helpt mee. De jongste zoon heeft ons bij aankomst geweldig naar onze plek geholpen en goed geïnformeerd over alles wat we moesten weten. Je kan prima eten op het gezellige terras waar de oudste zoon de bediening doet. Ook al zo vriendelijk! Het sanitair is netjes en schoon. Kortom, een fijne camperplaats, middenin geocachegebied!
Sitecode: 195559
Fijne camperplaats met vriendelijke eigenaars. Sanitair tiptop en orde. Mooie omgeving waar wij heerlijk gewandeld en gefietst hebben (geocaching) Ook de op zaterdag georganiseerde pizza-avond was een groot succes. Bedankt voor alles en tot de volgende keer!
Wat een heerlijke camping! Fijne sfeer en ondanks dat er veel mensen staan die hier al jaren komen en voor langere tijd, geen groepsvorming. prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. We hebben het supergezellig gehad en het sanitair is uitmuntend. Chapeau, wij komen terug.
Prima camperplekken bij camping midden in geocachegebied. De prijs is voor een camper per nacht 19 euro en niet 28 euro zoals op deze site vermeld staat. Alle voorzieningen inclusief, dus dat is heel netjes. Wij komen zeker nog eens terug.
Er valt eigenlijk niet veel meer te zeggen dan wat er al gezegd is: mooie plek, schoon en goed sanitair, redelijke prijs en direct aan het bos om heerlijk (met je hond) te wandelen. Ook is er een nieuwe ruimte gemaakt waar je gezamenlijk kunt zitten en eventueel een spelletje te doen. wij hebben hier gretig gebruik van gemaakt. Helemaal top! Dit was onze 2e keer hier en zeker niet onze laatste.
Nieuwe camperplaats in prachtig gebied. Toiletten bij het restaurant en douches zijn één natte ruimte zonder plankjes, haakjes of bankje. Het is de bedoeling om in de gezamenlijke ruimte je aan te kleden. Buitendeur kan op slot maar dan kan ook niemand meer naar het toilet of andere douche gebruiken. De prijs is inclusief stroom maar veel te hoog.
Fijne camperplaats met gezellige, ontspannen sfeer. Geen sanitaire voorzieningen maar die hebben we bij ons. Verder van alle gemakken voorzien. Beheerster Krisje bakte voor de hele CP gratis wafels. Tot 23.00 uur kan je in het midden van het terrein overdekt en verlicht zitten aan picknicktafels. Top plekje!
Één van de eerdere reviewers schreef het ook al en ik kan het alleen maar beamen: een pareltje. Alles is goed, nette verzorgde plaatsen, keurig schone voorzieningen en een prachtige plek. eentje om te onthouden. Aanrader!
Heel fijne, gemoedelijke kleine camping, met dank aan de eigenaresse en personeel, direct aan de Dolce Via. Sanitair is top en schoon, fijn zwembad, gezellig barretje en restaurantje. In een kleine supermarkt op 700m kan je elke morgen vers brood kopen. We zouden 2 nachten blijven maar het werden er 4. We hebben genoten hier!
Fijne camperplaats direct aan het bos die van alle gemakken voorzien is. Keurige douche en toilet, vriendelijke eigenaren. Jammer genoeg was de aspergeverkoop nog niet gestart. Bedankt. Wij komen zeker nog eens terug!
Wat een ontzettend fijne plek en lieve beheerder! Gewoon op het terrein van een woonhuis. Op iedere plek staan stoelen en een tafel klaar. De beheerder heeft er echt een leuke plek van gemaakt. Ook verder is alles er: water, lozen, stroom en chemisch toilet legen. Er wordt een zeer kleine vergoeding gevraagd voor de dingen die je gebruikt en ook nog op basis van vertrouwen. Bij vertrek kregen bij vertrek zelfs nog een zakje pepermuntjes mee.
Kleine camping met meer chalets dat kampeerplaatsen. Locatie is mooi maar prijs is belachelijk. We moesten 37 euro aftikken voor een camper met 2 personen en hond (5 euro!) zonder stroom. Douche en wc zijn gratis en netjes. Helaas blijken deze prijzen normaal te zijn in deze regio.
Heerlijke jaarwisseling gehad op De Spekdonken met oudejaarsarrangement. Alles was fantastisch geregeld. De camperplaats heeft echt alles: goed sanitair (nieuw in aanbouw) een supergezellig restaurant met geweldige sfeer waar wij op een regenachtige dag onder het genot van een hapje en een drankje een spelletje hebben gespeeld en superaardige eigenaren en personeel. Omgeving is prachtig om te wandelen, te fietsen en te geocachen. Dikke aanrader!