@Eufemia
Prima camperplaats, ongeveer 20 gratis plaatsen. Er zijn toiletten, mogelijkheid toilet legen en afvoer vuil water. Tegen betaling 1 stroompunt en drinkwater. Er is een goed restaurant om de hoek waar wij lekker hebben gegeten.
Camping met grotendeels stacaravans, een klein trekkersveldje voor tentjes en plaats voor ongeveer 20 campers. er is stroom en toilet en douche tegen extra betaling. Op loopafstand is een goed restaurant, Auberge la Salette. wij hebben daar erg lekker gegeten. de beheerders van de camping zijn vriendelijk en behulpzaam.
Helaas is dit een camping met alleen stacaravans. Geen losse plaatsen voor campers.
Goede stadscamping voor een bezoek aan Rome. Het zwembad was gesloten. Het toiletgebouw was voor mannen wegens verbouwing gesloten en de unit die er ter vervanging stond gaf weinig privacy. Beter zou zijn geweest om de heren bij de dames toe te laten. De bus stopt voor de camping maar de wachttijden kunnen lang zijn door vertragingen en de bus is soms vol. Tip is om voor de terugreis met de bus het beginpunt bij het busstation op te zoeken.
Prima plek om niet ver van de snelweg te overnachten. Wij betaalden voor drie personen 22 euro. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij kwamen aan om 21.00 uur en toen waren er nog voldoende plekken vrij. De beheerder was er ook nog om een en ander uit te leggen. De HSL kwam af en toe langs maar daar hebben wij geen last van gehad.
Prima plek! Voor 24 uur betaal je CHK450 . Mooi stukje gras voor de camper, inclusief elektra, afvoer chemisch toilet en vuil water. Aan een meertje waar je kunt zwemmen. vriendelijke beheerder die dagelijks komt voor onderhoud en controle. betalen bij automaat direct bij aankomst. Er is geen restaurant of centrum op loopafstand, alleen een snackbar.
Fijne camping, super aardige en behulpzame eigenaren, fijne douche, wasmachines. Iedere avond een stunt vliegshow vanwege het naastgelegen kleine vliegveld. Drinkwater en chemisch toilet afvoer op de eigen plek. zwembad, bowling, restaurant. Echt een prettige camping en een echte aanrader.
Fijne overnachtingsplek voor onderweg, op een groot parkeerterrein bij een zwembad. Er zijn 4 camperplaatsen, met een automaat om te betalen voor de plek EUR 10,37. Erg handig dat we ook met een QR code via EasyPark konden betalen. Binnen 1 km is het centrum met verschillende restaurantjes. Er is ook een automaat voor stroom, dat kost 1 euro per 2 kilowatt.
Heerlijke camping voor een bezoek aan Stockholm. Metrostation op 750 meter, vanaf daar ben je in 20 minuten in het centrum van Stockholm. Bij het metrostation is een grote supermarkt. Op de camping is een goed Thais restaurant en een klein winkeltje voor o.a. broodjes. De toiletgebouwen zijn verouderd maar schoon. Het camping personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vlakbij op loopafstand is een rivier/meer met een strandje waar je kunt zwemmen.
Leuke kleine camping aan een prachtig meer. Vriendelijke campingbeheerders en keurig en schoon sanitair. wij betaalden voor een camper en 4 personen 360 kronen per nacht. Je kunt er broodjes bestellen, ijsjes kopen, en er is botenverhuur en midgetgolf. Het restaurant op de camping is niet open en ziet er ook niet uit alsof het snel open zal gaan. Andere restaurants en winkels zijn niet in de buurt.
Mooie plek op een kleine camping aan een meer. Je kunt hier heerlijk zwemmen in het meer en wandelen in het bos. Er zijn kano’s e.d. te huur. Wel een enorm gedoe met sleutels van het toiletgebouw omdat ook mensen van buiten de camping naar het meer toe komen. De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben voor 2 nachten met 4 personen 660 kronen betaald. Deze camping is zeker een aanrader.
Niets wijst er op dat dit een camperplaats is. Hebben geen speciale vakken kunnen vinden. Het is gewoon een parkeerplaats voor forenzen. Hebben de camper maar gewoon ergens neergezet en hebben er overnacht. Naast een drukke weg dus wel wat verkeersgeluiden.
Prima camping, we werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooie plek aan de rivier. De camping ligt naast een schattig dorpje met de ruïne van een burcht en even verderop een stuwdam op loopafstand. Er zijn meerdere restaurants en een snackbar in het dorpje. Wij betaalden 32 euro voor een camper met 2 volwassenen en 2 kinderen van 11 en 13 jaar.
Sitecode: 2058
Prima overnachtingsplek langs de route, prachtig zwembad. Lidl, Mac en grillrestaurant net buiten de camping. Mooi modern toiletgebouw, jammer dat er geen wc-bril was en het toiletpapier hing buiten de wc. De afwasruimte was niet verlicht ‘s-avonds en het water om af te wassen was lauw. Wij betaalden 37 euro voor een camper met 2 volwassenen en
Charmante camping, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A75. Heel vriendelijk personeel en een leuk zwembad aan de voorkant van het kasteel. Wij waren op doorreis en vonden het een prima plek voor een nacht, maar ook voor een week zal het prima zijn. Het sanitair is wat ouder maar wel schoon en voldoet prima. Wij betaalden 46 euro, camper met 2 volwassenen en 2 kinderen (11 en 13 jaar) met stroom.
Parkeerplaats in het centrum van Dover, vlak bij het Dover Castle. Prima plek zonder voorzieningen. Van 17.00 tot 9.00 gratis. Goed eten en drinken bij The Eight Bells
Prima camperplaats, rustige omgeving vlakbij de stad. De CP ligt binnen de milieuzone maar op de website van de camperplaats kun je een toegestane aanrij route (Transitstrecke) vinden. Bij het sanistation kwam er politie naar ons toe die ons erop wees dat we geen groene sticker hadden. Wij hebben hem de uitleg op de website laten lezen en hij was daar tevreden mee. We kregen gelukkig geen boete.