@Euqinom
Augustus 2026
Een paradijsje… welbedankt dat we ervan mee mogen genieten! Voor de tweede keer..hopelijk nog een volgende keer 👍
Juni 2026
Inderdaad top! en vergeet niet te gaan eten in het GEWELDIGE Thaise restaurant op steenworp afstand! Mooie plek, geweldig gewandeld en geweldig gegeten.. we komen terug!
April 2026
Dat is natuurlijk geweldig… gewoon goede camping (met uitstekende sanitaire voorzieningen!) .. mooi pad..dat eindigt in epinal.. waar je leuk een terrasje pakt, winkelt, eet. we kwamen hier op onze weg weer noordwaarts toevallig.. deze gaan we onthouden😄👍 (ps er is zelfs een zwembad.. helaas nu nog gesloten) 21 euro betaald 👌
de camping is top! groen, ruime plaatsen.. heerlijk op de (gewone) fiets naar le Puy, hele mooie komootwandeling gemaakt maar wat het echt top maakt is het restaurant! we hebben geweldig gegeten, geweldig vriendelijke bediening en hele goede prijs/kwaliteit verhouding. zwembad was helaas nu gesloten..mooi weer maar te vroeg in seizoen.. we komen terug!
wat een heerlijke camping! vaak in de omgeving geweest maar deze nu ontdekt ! vriendelijk, gastvrij, groen, ruim.. op de (gewone) fiets naar de markt in ceret op zaterdag (en niet te vergeten 2 mooie musea), wandeling vanaf de camping naar de meertjes, dorpje dichtbij.. we komen terug!!
heel fijn, bij de stad, mooi meer! uiterst vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg. we betalen 18 euro (2 personen, camper) vóór de poort is het zelfs maar 13. niets mis mee😄👍
Februari 2026
Geweldige plek, mooi verzorgd! mooie aanplant van bloemen, struiken. picknicktafels! En dat op fiets-, loopafstand van de stad. Complimenten!
Hadden we graag gestaan.. vanaf de boot van Noorwegen.. helaas ze accepteren alleen cash (Deens)..en te laat om elders te pinnen🥹
fijne plek, sanitair minimaal. prijzen kloppen niet (vaker niet op deze app).. betaalden 29,80 voor camper, 2 personen zonder stroom. bijzonder stadje in de buurt, mooi gewandeld.
Superplek! Uiterst vriendelijke ontvangst, lekkere groene plek, gezellig terras en restaurant op de camping. Hele goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen per fiets of al wandelend. we hebben een fantastische wandeling gemaakt van 15 km en Diepenheim per fiets bezocht.. top!