• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Euqinom

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Geweldige plek, mooi verzorgd! mooie aanplant van bloemen, struiken. picknicktafels! En dat op fiets-, loopafstand van de stad. Complimenten!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Hadden we graag gestaan.. vanaf de boot van Noorwegen.. helaas ze accepteren alleen cash (Deens)..en te laat om elders te pinnen🥹

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

fijne plek, sanitair minimaal. prijzen kloppen niet (vaker niet op deze app).. betaalden 29,80 voor camper, 2 personen zonder stroom. bijzonder stadje in de buurt, mooi gewandeld.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Superplek! Uiterst vriendelijke ontvangst, lekkere groene plek, gezellig terras en restaurant op de camping. Hele goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen per fiets of al wandelend. we hebben een fantastische wandeling gemaakt van 15 km en Diepenheim per fiets bezocht.. top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bijzondere plek! Er is een heel sfeervol restaurant (dat ontdekten we helaas pas nadat we zelf gekookt hadden..) in het ieniemienie dorpje met gigantische kathedraal .. De kathedraal was bijzonder verlicht in het grauwe november en nog laat geopend. Mooi!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat wil je nog meer.. vriendelijk, groen, op loopafstand van het prachtige Pezenas!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie camping..vriendelijke ontvangst! acsi geeft korting .. dan 21 euro per nacht 😁 heel mooi wandelgebied!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

afgesloten en vol met vrachtwagens

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Fantastische uitvalsbasis voor fietstochten door duinen, naar strand, Alkmaar, Schoorl, Bergen. uitstekende voorzieningen en supervriendelijke eigenaren! wij komen weer!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

het lijkt een super camping! opent echter op 9 april.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Wat een super ontvangst op een mooie groene geweldige plek! en dan nog een mooi stadje.. Frankrijk op zijn best😁

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Hartstikke fijne plek aan riviertje! Gedipt in de ochtend😁 Lekker gegeten in het restaurant! Complimenten voor het Nederlandse stel !

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we zijn heel aardig ontvangen! prachtige wandeling gemaakt. pizza van de vrouw des huizes gegeten en de volgende dag ontbijt gebruikt. mooie wijnen meegenomen maar bovenal een fantastische olijfolie.. 1 fles.. ik had er meer moeten nemen.. die is op voordat we thuis zijn .. top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie camping maar de prijs is (30 sept) voor 2 personen, hond, camper (stroom) 41 euro. veel camping eigenaren proberen mi te verdienen aan honden zonder er iets voor te doen. prachtige plek verder en top sanitair. dus goed maar duur!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

geweldige plek van leuk jong gastvrij stel! fantastische omgeving (erg groen) Broodjesservice, heerlijke buiten douche. we plakken er een extra dagje aan om rond het meer te fietsen. kadootje!!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima plek, mooi groen! handige plek om de geweldige stad te bezoeken en met je hond een ommetje te maken! easy.. inrijden.. ticket, betalen bij verlaten van het terrein… zou vaker zo moeten zijn😁

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie plek.. ruim toiletgebouw.. erg schoon.. code is gewoon simpel.. cijferslot op poort prima plek en niks mis mee! wandeling rondom meer 👍

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

geweldige mooie groene camping aan een riviertje.. super sanitair. kleine epicerie. hapje, drankje op terras. uiterst vriendelijke ontvangst👍 we blijven nog een extra nacht!

Sitecode: 19291

Mooie rustige plek en een voortreffelijke winkel! we hebben 5 euro betaald voor overnachting. Heerlijke wijnen en andere producten ingeslagen in de spiksplinternieuwe winkel. Aardige ontvangst. Desgewenst krijg je nog een rondleiding en uitleg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima plek! goed om chateau la coste te bezoeken. niks mis mee😀

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

zeer teleurstellend.. een behoorlijk eind gereden om naar deze camping te gaan.. is het gesloten!! Info klopt dus niet🥵

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

uiterst vriendelijk hier👍 goede uitvalsbasis voor ceret met 2 interessante musea en een geweldige markt op zaterdag.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

superplek, fantastisch uitzicht, erg schoon. klein maar fijn😁

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, ruime plekken, uitzicht op Gardameer. kortom top! gelukkig nu nog vrije plaatsen.. zal vast anders zijn in de toekomst!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

super plek! hele vriendelijke ontvangst! hond welkom! fijn zo‘n verscholen rustige plek te vinden !👍👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Dikke tien voor dit mooie sfeervolle terrein! behulpzaam, gastvrij, natuurlijk, inspirerend.. enkele trefwoorden:)! we komen terug!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

hier moeten we terugkomen! prachtige plek😍

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

de locatie leek ons prachtig echter gesloten wegens covid . Uitgeweken naar het gastvrije restaurant/hotel lindenhof alwaar je rustig kunt overnachten en ‚hervorragend‘ kunt eten! voor deze laatste plek iig 5 sterren! gastvrij, gemoedelijk, gezellig en geweldig eten!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

is in verbouwing! niet te bereiken. konden wel de wc legen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prachtige locatie maar de hele avond gestoord door jochies met petjes en snelle autootjes die wedstrijden houden in lawaai en crossen.. gevaarlijk zelfs!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Nice and friendly place😀