@Euramobilpete

7m
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Veel meer dan 9 plaatsen voor campers. Het is een kleine camping met 30+ caravans. Vriendelijke eigenaar, mooie schone toiletten etc. Slechts 2 douches voor mannen en 2 voor vrouwen en hetzelfde voor toiletten. Site bijna vol toen we bezochten. Slechts 85 mijl naar Rotterdam veerboot zo ideaal voor onze laatste nacht. Goede fietsroutes vanaf de site.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ok voor een overnachting. Niet genoeg toiletten en douches voor de grootte van de site. Niemand bij de receptie dus geboekt en betaald met behulp van envelop en honesty box. Allemaal een beetje casual. Jeugdkamperen kamperen in tenten betekende dat faciliteiten werden uitgerekt. Mooie omgeving, rustig, vredig. Wifi nutteloos tenzij bij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Duur voor wat je krijgt. Moet nog voor elektriciteit betalen op een meter en leegmaken / tanken. Wifi werkte niet op onze telefoons? Gras moest worden uitgesneden. Kies voor een nacht en er is een groot zwembad naast het zwembad.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek om 's nachts te stoppen. Geen elektriciteit, maar afvalwater, chem-wc en zoet water beschikbaar. Toiletten in het winkelcentrum zijn zeer schoon. Bakkers opent om 8.00 uur voor vers brood. Grote hypermarkt om de drank en eten in op te slaan voordat je naar Scandinavië gaat !!!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige stop voor je de ferry naar Denemarken neemt. Lijkt eerst duur maar omvat elektriciteit, douches en gratis wasmachine / droger. Alle faciliteiten schoon. Rustige locatie.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke site maar heeft meer aandacht voor details nodig. Inchecken duurde lang met een wachtrij. Toiletten en douches zien er gedateerd uit en hebben behoefte aan modernisering. Het personeel leek ongeïnteresseerd. Geweldige locatie aan het meer.

Sitecode: 19206

Er is een gebied dat als Stallplats buiten de hoofdcamping wordt beschreven. Dit is 100kr per nacht, maar er is geen elektriciteit. Er is een grijs waternetwerk in de weg en drinkwater. U kunt de toiletten, douches en chemische toiletten op de hoofdcamping gebruiken. De receptie was gesloten toen we om 15.00 uur aankwamen, dus we weten niets over de hoofdcamping.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek om te verblijven als je geïnteresseerd bent in vogels kijken. Uitstekend café. Geen faciliteiten behalve toiletten de hele nacht open. Rustige, vredige locatie. Betaling lijkt te zijn door eerlijkheid.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goed gebied voor een overnachting voor de vroege ochtend veerboot van Vaasa naar Umea. Vaasa ferry terminal 20km. Sommige verkeerslawaai maar niet na werktijd.

Sitecode: 20791

Leuke site met moeilijkheid voor campervan's. Toiletten niet erg schoon om 17.00 uur. Niet zeker wanneer ze waren schoongemaakt. Duur met 27 euro, maar inclusief elektriciteit en wifi. Ik denk dat de faciliteiten zouden worden uitgerekt als de site bezet was.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Aangekomen op 21 mei om te ontdekken dat het nog maar net open was met veel faciliteiten die nog steeds afgesloten zijn voor de winter. De eigenaar was zeer behulpzaam en sprak goed Engels. We gebruikten de douches en toiletten in een flatgebouw.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een zeer mooie site, goed gerund, schoon en vriendelijk personeel. Geen wifi behalve bij de receptie. Zeer groot maar bijna leeg toen we bezochten. Duur met 35 euro per nacht met elektriciteit.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Overnachting stop op weg naar Kuusamo. Alleen net geopend op 20 mei. Sommige dingen zijn nog steeds niet open vanwege recente sneeuw. Potentieel een geweldige site maar we waren de enige kampeerders op de site. Schone faciliteiten, warme douches maar duur voor 26 euro per nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede tussenstop op weg naar het noorden. Dicht bij de stad maar rustig. Voorzieningen schone maar vreemde combinatie van douche en toilet samen. Vriendelijk personeel dat uitstekend Engels sprak.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fantastisch uitzicht op het meer. Zeer vriendelijke eigenaar die goed Engels spreekt. Faciliteiten eenvoudig maar schoon. We hebben ons gewassen en de drooglijnen gebruikt. Geweldige vogels kijken in dit gebied.

Sitecode: 19216

Geweldige camping voor een bezoek aan Helsinki. Heel dicht bij het metrostation. Een van de beste locaties in het centrum waar we zijn geweest. Voorzieningen kunnen druk worden als het druk was. Gratis wifi dekt niet de hele site.

Sitecode: 19216

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer handig voor een bezoek aan Stockholm. Metrostation 700m en gemakkelijk te vinden. Vrij duur, net als alle campings in grote populaire steden. Faciliteiten schoon, wifi ok.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige tussenstop op route E4. Zeer vriendelijk personeel, goed Engels gesproken. Douches, elektriciteit en wasmachine / droger inbegrepen in de prijs van 200kr. Enige nadeel is geen chemisch verwijderingspunt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dit is ons derde bezoek en het is een geweldige overnachtingsstop van de Rostock-veerboot die om 21.00 uur arriveert. Wat lawaai van de weg vroeg in de ochtend.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige locatie, tussen het strand en een historische stoomtrein. 14 euro per nacht, elektriciteit per meter. De meeste stopcontacten waren vol. Toiletten 50 cent, gratis water, douches en toiletafvoer. Leuke bar / restaurant op het terrein. Geweldige nacht onderweg op weg naar de veerboot naar Zweden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Lijkt groter en veel beter ondertekend te zijn dan tijdens ons vorige bezoek. Ik denk dat er ruimte is voor 30 kampeerders. Schone toiletten en douches. Geweldige tussenstop op weg naar de Baltische kust.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Net zoals beschreven. Je moet echt zelfvoorzienend zijn met toilet en douche in je busje. Sommige zijn klein als je een grote eenheid hebt maar je kunt kiezen uit alles wat beschikbaar is. Ideaal voor een bezoek aan Bilbao of de nacht voor de veerboot.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Blik gekeken, niemand anders daar. Veel hondenvuil en graffiti. We zijn verder gegaan.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ik reed opnieuw in en uit als er een kermis met het gebied was. Pas op, mijn sat-mac probeerde me op de verkeerde manier een eenrichtingsweg op te sturen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekende nieuwe site met behulpzame vriendelijke eigenaren. Veel ex-pat-Britten die op een georganiseerde rally in Spanje wonen. Niet echt onze scène. Denk dat een andere keer zou er een mix van nationaliteiten zijn. Mooie wandelingen vanaf de site. Zou zeker terugkeren.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het is precies zoals beschreven. Voelt zich veilig en veilig. Vol tegen 20.00 uur. Ongeveer 2,5 km lopen naar het oude gedeelte van Burgos en de kathedraal. Grote Alcampo-supermarkt over de weg in winkelcentrum.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige site en gratis. Moet deel uitmaken van een drive om het toerisme in het gebied te vergroten. Elektriciteit een beetje schilferig door uitbreidingsrollen. Lijkt erop dat er verdere verbeteringen zullen plaatsvinden. Ben het eens met eerdere opmerkingen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke camping in bos maar vrijwel leeg en bar / restaurant gesloten. Receptie gesloten toen we aankwamen, maar een werkman vertelde ons om een ​​staanplaats ondanks tekenen bij de receptie te zeggen niet te vinden? Goed om te wandelen met toegang tot het meer van de site.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige site, v schone toiletten en douches. Gratis wifi. Gemakkelijk te lopen naar het mooie historische stad. Jammer dat het zwembad leeg was van water.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldig voor één nacht. Het tankstation leek niet te werken en we konden geen water of een leeg toilet krijgen. We probeerden elektriciteit te krijgen, maar dat werkte ook niet. Grijze waterafvoer was gratis. Niemand stopte op het betonnen terrein maar in de parkeergarage, weg van de weg. Bar in de buurt en mooie wandelingen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige site voor een bezoek aan het nationaal park Monfrague. De hellingen lopen schuin af maar OK met hellingen. Voorzieningen schoon, goede douches. Zou alleen contant geld aannemen als ACSI gebruikt? Leuk restaurant. Zwembad half mei niet open.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een uitstekende site, elk perceel heeft natte kamer, toilet en douche en water. Makkelijk om een ​​bus naar Caceres te nemen. Enige keerzijde was dat het zwembad niet open was en leek op een groen moeras.

Sitecode: 19966

Geen mooie locatie, maar mooie uitzichten. Gewoon een betonweg met water, afvalwater en wc-punten. Volg geen satnsv, gebruik geen gezond verstand en zet de brede weg aan de oostkant van de stad niet aan.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Basis site maar de toiletten en douches zijn schoon met veel warm water. Geen voorzieningen om te vullen met water, behalve het afwasgedeelte. Ook geen grijs water legen. Chem WC punt in hoek moeilijk te vinden. Ziet er verwaarloosd uit, maar kan geweldig zijn met een paar reparaties. Guadalupe ligt op 1500 m loopafstand en is zeker een bezoek waard.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldig voor een nacht en een bezoek aan Mérida. Voelt zich veilig en veilig. Weet je niet zeker of ik mijn water zou vullen omdat het zo dicht bij het punt van de chem-wc ligt? Ben het eens met de laatste paar beoordelingen over al het andere.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke camping met grote staanplaatsen, schone toiletten en warme douches. Verbleef 3 nachten en verkende het natuurpark Coto Donana. ACSI geaccepteerd.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede camping, grote staanplaatsen, schone toiletten en douches. Ideale uitvalsbasis voor vogels kijken in Coto Donana. De stad is een ervaring, zoals een set voor een spaghetti western.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Duur, maar het is tenminste veilig in vergelijking met de andere opties in Cordoba. Niet gemakkelijk om binnen de site te rijden, maar alles is schoon. 27,00 euro plus 5,50 voor elektriciteit.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Echt moeilijk om de ingang te vinden. Het was vol met auto's en we werden weggestuurd door een man bij de slagboom. Leek open en onveilig. We zijn naar de camping verhuisd.

Sitecode: 20785

Een mooie site, nog in ontwikkeling. Lijkt een beetje kaal met bomen en planten erg klein. Toiletten zijn schoon en modern, maar veel hulpstukken zijn gebroken en niet gerepareerd. Jammer dat routine-onderhoud niet is gebeurd, want dit kan een geweldige site zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige locatie maar slechte waarde voor het geld. Ideaal voor een bezoek aan Ganada, bushalte aan de kant, 1,50 euro naar de stad. Kleine staanplaatsen, strak manoeuvreren binnen de site. Sanitairblok met gedateerde douchehouders en lichtsensoren. Zou veel beter kunnen zijn met een beetje aandacht voor detail en enkele reparaties.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een hele leuke site. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaren. Het is een nieuwe site en zeker een bezoek waard. Uitstekende gratis wifi. Heel en ontspannen met een prachtig uitzicht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een beetje moeilijk te vinden, ga niet door het dorp Bellus zoals onze satnav deed. Ga naar de dam en laat je vallen. Mooie schone rustige camping. Zou veel beter zijn als je kon betalen door honesty box bij het buitenzwembad in plaats van trek naar het gemeentehuis.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekende site, moderne, schone sanitaire voorzieningen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een van de beste sites tijdens onze reis. Vogels kijken is uitstekend binnen een paar km. Zagen meer dan 80 soorten in 3 dagen met behulp van onze fietsen en wandelen.

Mooie locatie voordat u de veerboot terug naar het Verenigd Koninkrijk neemt. Heel proper. Pitches waren nat na zware regen, maar planken om onze wielen aan te zetten waren voorzien. Oude oude stad met geweldig café (cafe Andre), 2 supermarkten.

Ok voor overnachting stoppen. Een grote camping met veel statieken. Toiletten en douches schoonmaken. Site was nat en we worstelden om hard te vinden. Italiaans restaurant bij de ingang.

Geweldig voor overnachting. Mooie stad met kasteel. Supermarkt slechts 400m. Toiletten zijn echt voor het publiek. OK als u uw eigen toilet en douches kunt gebruiken. Elektriciteit per meter 50c per kW / uur. Water en afval dump station aan het einde van de parkeerplaats die betaling vereist.

Geweldige plaats, uitstekende faciliteiten, zeer schoon. Wasmachine en droger in toiletblok zonder extra kosten. Gratis snelle wifi. Niet de meest pittoreske omgeving, maar mooi uitzicht over de haven naar Varberg stad. Ideaal om de veerboot naar Denemarken te nemen.

Gratis toen we deze plek eind september bezochten. Er zijn geen faciliteiten waar we boven aan de weg geparkeerd hebben, behalve een afvalbak. Mooi uitzicht in alle richtingen.

Prachtige locatie, maar moeilijk te vinden. Volg het bord vanaf de weg 120 en vertrouw uw navigatiesysteem. Eind september was de camping geopend, maar veel toiletten/douches waren gesloten. Lang wandeling naar degenen die open waren. Zeer weinig niveau staanplaatsen voor campers. Onverharde ondergrond ​​en het zou moeilijk kunnen zijn als het nat is. 3 verschillende prijzen afhankelijk van de ligging van de standplaats en het meer. Goedkoopste SEK 245 inclusief elektriciteit.

Geweldige overnachting. Prachtig uitzicht over de zee naar het vasteland van Zweden. Vogelspothutjes bij de parkeerplaats. SEK 120 in laagseizoen inclusief elektriciteit en code voor douches. Geen loosmogelijkheden chemische toiletten.

Zeer behulpzaam bij de receptie, goed Engels gesproken en vriendelijk. Uitstekende schone sanitaire voorzieningen. Zeer goed onderhouden plaats. Goed om te fietsen en te wandelen. Geweldige plaats voordat je met de veerboot naar Zweden gaat.

Goede sanitaire fasciliteiten, heel schoon. Verwelkomend personeel. Enkele verborgen kosten zoals 20 cent om het toilet te gebruiken, 50 cent voor 1 minuut douchen. Elektriciteit 1 euro voor 1,5 kWh. Niet duidelijk waar je moet inrijden als je aankomt en een kaartje moet halen bij de slagboom. Ideaal voor een bezoek aan Prora en Binz. Gratis buskaartjes bij de receptie naar beide plaatsen.

Geweldig voor overnachting tijdens het reizen. Laatste 200m nadert de site een beetje onduidelijk, maar blijf door het tenniscentrum. Zeer schone fasciliteiten. Goed Imbiss ter plaatse voor hapjes en drankjes. Meer zwemmen Mei tot half september in georganiseerd gebied (3 euro).

Leuke camperlocatie, schone faciliteiten. Gemakkelijke wandeling naar Brielle wat een mooie kleine oude stad is. Geweldige plek om de nacht door te brengen voordat we de veerboot terug naar het Verenigd Koninkrijk opgaan.

Uitstekende camperplaats omringd door bos. Goed om vogels te spotten en en te fietsen. Basisvoorzieningen maar zeer schoon. Je moet lid zijn van de vereniging van Natuurkampeerterreinen. Geen personeel aanwezig, Inschrijving op een touchscreen terminal. Het enige probleem dat we hadden was bij het betalen bij de betaalautomaat met een creditcard. UK-betaalkaarten worden niet worden aanvaard.

Eerste indrukken waren dat het was erg duur met SEK 360 per nacht, maar het is een uitstekende locatie om de veerboot naar Grena te nemen. Het tarief is inclusief elektriciteit, water, toiletten, legen chemisch toilet, wifi en gratis gebruik van een wasserette met wasmachines en drogers. We deden 2 ladingen om te wassen en liepen naar de vesting. De betaalautomaat en toiletten bevinden zich aan de andere kant van de jachthaven.

Uitstekend geschikt voor het bezoeken van Fredrikstad. Schone faciliteiten, vriendelijk personeel, gratis wifi, elektriciteit, water en het beste van allemaal gratis broodjes in de ochtend. Het enige negatieve is geen loosmogelijkheden chemisch toilet of grijs water. Kosten NOK 250.

Geweldige locatie. Nieuwe faciliteiten, slechts 2 wc's/doucheruimtes. Gratis wifi. Behulpzame eigenaar die probeert om deze nieuwe camping zeer goed te ontwikkelen.

Spectaculaire locatie. We hadden een prachtig uitzicht op de middernachtzon. NOK 100 per nacht met toiletten en drinkwater beschikbaar. Wandelingen naar het meer, beeldhouwkunst en de vuurtoren (veel moeilijker dan verwacht).

Mooie informele locatie. SEK 100 per nacht in een doos. Toiletten, maar het drinkwater per pomp uit het meer met geen toegang voor campers. Prachtig uitzicht.

Geen borden langs de weg of op het terrein. Veel permanente/seizoensgebonden camperaars. We reden verder en parkeerde bij een uitwijkhaven.

Sitecode: 19157

Leuke plaats, maar geen ruimte voor 50 campers zoals voorgesteld. Kosten NOK 150 plus NOK 10 voor een douche. Café, gratis wifi, schone douches en wc's. Wasserette. Grote overnachting.

Zeer vriendelijke en efficiënte nieuwe beheerder. Een deel van een christelijke missie met hutten en b&b type accommodatie. Veel gebruikt door vogels spottende groepen. Uitstekende deal met gratis wifi, douches en een wasserette.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prachtige locaties. Zeer vriendelijk bij aankomst. Uitstekend voor een paar dagen ontspanning. Zandstrand om te wandelen en een mooi klein dorp. Het enige negatieve is dat er slechts 3 wc's en douches zijn. Indien druk, gebruik maken van de eigen faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Goede overnachtingsplaats. Water, lozen chemisch toilet en je staat op een verharde ondergrond die vlak is.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zag er gesloten uit op de eerste week van juni 2016. We waren niet zeker, maar alles zag er zo grimmig uit dat we zijn doorgerijden naar Batsfjord.