@Euro45
De politie kwam en zei dat je meteen moest vertrekken, anders volgt er een boete.
Eigenlijk een geweldige plek. Helaas wordt het gebruikt als speeltuin en zijn campers beschadigd. De ouders kijken gewoon. Jammer dat de parkeerplaats niet gebruikt kan worden. Maar zoet water en riolering zijn allemaal gratis.
Ik belde van tevoren en regelde een tijd voor de aankomst. Er was niemand aanwezig en ook niet meer telefonisch bereikbaar. Na ruim een uur wachten ben ik naar een echte camping gereden die goedkoper is en een zwembad heeft.
gesloten
superleuke plek. Met veel liefde gemaakt. De grond is gewoon erg zacht en we kwamen vast te zitten. Hulp kwam snel met een tractor in de bagage
Er is parkeergelegenheid voor auto's. Bovendien echt luid tot laat in de nacht. Ook wordt u gevraagd om negatief te betalen. Hier is men echt opgelucht. Nooit meer
Als u van een kapotte stacaravan houdt, is dit de juiste plek voor u, tenzij u een terreinwagen heeft.
geweldige plek en erg aardige operator. We vonden het erg rustig. Zal zeker terugkomen
super aardige operator. Geweldig plek
Ik raad het niet aan.