@Euroliner20
Mooie, ruim opgezette gemeentecamping aan de Loire. Het kasteel van Chambord is gemakkelijk per fiets bereikbaar. Sanitair goed en niet oud, bereikbaar via trap op de eerste verdieping. Let op de openingstijden van de receptie!
Grote ruimtes onder de bomen, helaas wel wat gehorig van het verkeer in de ochtend en als er gewerkt wordt aan de tegenoverliggende boten. Goed uitgangspunt voor wandelingen langs het water naar de oude stad. Bakker op loopafstand. Kleine restaurants in de buurt. Parkeerautomaat: € 8,20
Prachtige omgeving in een zeer toeristisch gebied. V+E goed opgelost! De plaatsen zijn erg smal en sommige hebben 's avonds schaduw, een beetje slordig ontworpen. Er zijn mooiere plaatsen op Campingcar Park (€ 15,70).
Leuke plek met niets, erg druk en krap in juli. Lawaaierig vanuit de hoofdstraat rijdt de vuilnisman om vijf uur 's ochtends over het plein, en in het weekend toeteren een paar tieners luid. Het strand is dichtbij en mooi, maar niet bewaakt. Op de fiets is een supermarkt te bereiken en het fietspad loopt direct achter het plein.
Leuke kleine camping met gras en onder bomen, hele aardige eigenaren. Toiletten en douches zijn geen luxe, maar volstaan ook als ze volledig bezet zijn. Het strand en de supermarkt liggen iets uit de weg en zijn met de fiets te bereiken. Er kwam 's avonds een foodtruck naar het plein, helaas hadden we al gegeten.
Zeer leuke kleine gemeentelijke CP. Grote plaatsen op gras, sommige met schaduw. Direct onder de vestingmuur, direct aan de rivier. Supermarkt en bakker op loopafstand. Het dorp is oud en mooi. Tijdens ons verblijf was de receptie alleen 's ochtends en 's avonds bemand. We hebben zelf een plek uitgekozen en hebben ons pas later aangemeld. Het sanitairgebouw is oud maar zeer schoon! We zullen terugkomen!
Prima plekken als de camper niet te lang is. De vierkanten zijn gescheiden door dikke stenen. Alles lijkt een beetje voorlopig, maar de mensen daar hebben nog andere taken en zorgen (10.2023). Goede restaurants op loopafstand (Nepomuk). Goed uitgangspunt voor prachtige wandelingen. Geen elektriciteit, geen V+E. Er wordt 's ochtends 6 euro opgehaald.