@Europetravellers
- 2022
Een heerlijke plek zon en schaduw, ruime plaatsen en een zeer gastvrije Bert. Leuk dorp met mooie picknick plaats aan de rivier lekker pootjebaden op warme dagen . De bedoeling was een paar nachten te blijven maar het werd er helaas maar 1 .
Superplekje , niet te groot in hele rustige woonwijk. Gras of grind , zon of schaduw wat maar je voorkeur heeft. Bij de Renault garage afslaan dan kom je goed uit bij de ingang van de cp. Onze camper is 7,5m met aanhanger 12m echt geen probleem de plaatsen zijn ruim. ,‘s nachts donker en stil heerlijk. Dinsdags biologisch marktje 😀
Sitecode: 162095
28 Maart hier een nachtje gestaan want we waren op doorreis maar we komen zeker nog een keer terug ook om de omgeving te verkennen daar was het nu te koud voor . Mooie ruime plekken op gras wel verhard en heerlijk gegeten in het restaurant want ons betreft een aanrader.
Heerlijk plek met olijfbomen en schaduw, in de omgeving wandel mogelijkheden ook met hond en makkelijk op de fiets naar Tavira. Geen douches en wc maar wel een loosplek en water en een ruimte om spelletjes te doen inclusief een poolbiljart.
Mooie ruime plaats om Silves te bezoeken het stadje is klein maar fijn. Camperplaats heeft douches en een wasmachine plus loosplek natuurlijk . Hou je van rust ga dan bij de rivier of wat achteraan staan er ligt een sportpark naast en dat kan eventueel wat rumoerig zijn wij hadden er geen last van en in de nacht is het superstil . Je kunt er prima wandelen en fietsen ook met honden ideaal.
Prachtige cp met grote en kleinere plekken. je kunt er ook prima wandelen met of zonder hond en de omgeving verkennen. Salir op loopafstand en heeft een supermarkt.
En als je naar de bakker loopt kom je langs het kleine supermarktje 😀
Sanitair heb je zelf aan boord dus geen probleem. Een heerlijke plek met zon en of schaduw en een vriendelijke beheerder en zeer ruime plekken. De vriendelijke honden geven geen overlast en in de omgeving kun je heerlijk wandelen of op de fiets naar Tavira. Kortom een fijne plek .
Wij vinden het een pareltje goeie vibe aardige mensen en een heel gezellig dorpje . We bleven een week ipv de bedoelde 2 nachten .
Nog steeds een top plekje vinden wij. En dan bij bar Ortega een drankje doen ,lekker in de zon en vriendelijke mensen. Wij hebben weer 2 blikken olijfolie meegenomen en gieren gekeken. Volgende keer blijven we wat langer.

Hele mooie rustige plek in aanbouw, bijna klaar. Olijfbomen voor schaduw en geen last van verkeer. Alles is er en zeer vriendelijke eigenaar. Wij vonden het er heerlijk 😀👍🏼
Helaas de mooiste camping van Griekenland ,gesloten. Gaat waarschijnlijk niet meer open ,echt heel jammer.

Sitecode: 19228
Fijne camping waar we heerlijk konden bijkomen van het drukke Nederland. Alles is er voor handen en het restaurant ook prima maar logischerwijs geen grote kaart. Heerlijk strand je moet wel iets verder het water in lopen om te kunnen zwemmen, ook heerlijk voor de honden
Wat een heerlijke plek , we hebben genoten en de honden ook. Heerlijk gegeten , op het terras zondags vers gemaakte pizza eten met een wijntje mag je niet overslaan , te lekker.

Wat een top plek , uitzicht , leuk dorpje, water , stroom enz en dat voor 14€. Grote plaatsen op verharde ondergrond , gras en een heg tegen de eventuele wind. Wat wil een mens nog meer.
Wat een heerlijke plek en mooie omgeving. Een hele vriendelijke ontvangst met een heerlijk glaasje Port. Vergeet niet de watervallen te bezoeken erg mooi.
Helaas gaan wij vandaag deze heerlijke plek weer verlaten. Dankjewel Joop en Yvon voor deze relaxte plek . Ook de honden hebben hier genoten.
Heerlijke plek. We dachten 1 of 2 nachten te blijven maar het werden er 10 , we wilden eigenlijk niet meer weg. Wij stonden op het nieuwe gedeelte met prachtige vergezichten , een grote plek met water en in de omgeving volop wandelmogelijkheden zo vanaf de cp. Vriendelijke mensen echt een goede vibe daar.😀👍🏼☀️
Prachtige plek voor 5€ de bar is wegens renovatie momenteel gesloten. Heerlijk rustig en een prachtige route er naar toe . Niet zulke hele brede plaatsen maar aan de voorkant is ruimte genoeg om te zitten.
Prima plek met water douches stroom enz . Dorpje met verschillende restaurantjes en kroegjes en natuurlijk La Cathedral de Vi gebouwd door een leerling van Gaudí. De omgeving is ideaal om te wandelen . Kosten all in 14€
Voor ons de perfecte plek om een paar dagen Palamos en omgeving te verkennen
Camperplaats in opbouw met eendrachtig sanitair gebouw met wasmachine en droger. Supermarkt op loopafstand. Stroom en water op elke plek en makkelijk in en uit checken.
Ongelofelijk wat een stel idioten hier. Enorme arrogante beheerder valt niet mee te praten . Ik hou het hier maar bij maar dit hebben we in alle landen waar we geweest zijn nog nooit meegemaakt ik zou zeggen geen aanrader.
Sitecode: 20294
Heerlijke camping , ruime plaatsen , fijn zwembad en goed restaurantje. Oh ja en niet te vergeten een goede gastheer en gastvrouw. 1 sanitair gebouw in renovatie maar de andere is prima . Wij hebben het prima naar ons zin. Groetjes Teije , Angelina en de hondjes BV alle en Boeba
super goeie plek alles bij de hand voor 13,50€ water elektriciteit wat wil je nog meer
Rust , ruimte en vriendelijkheid. Wat een prachtige plek . Huub haalt de aanhanger of caravan op vanwege het laatste stukje onverharde weg . Het lijkt spannend en het is een beetje steil maar goed te doen en dan kom je op een heel mooi plekje. Groetjes Teije en Angelina, Baloe en Boeba
Basic maar zo’n mooie plek. Geen elektriciteit , water betaald . Het heuveltje over en ook al staan er veel campers het voelt niet vol . Mooie strandjes , eigenlijk zo’n plekje waarvan je niet wilt dat iedereen het weet.
Prima plek , je hebt hier geen last van de weg omdat je hoger zit . uitzicht op zee en het strand voor de deur , wat wil je nog meer. Groetjes Teije en Angelina
Wat een top plek , alles voor handen en een prachtig uitzicht. Veel wandelpaden vanaf de cp en natuurlijk Joop en Yvon. We zijn 5 nachten gebleven en vonden het heerlijk. Lieve groetjes Teije en Angelina
Een paradijselijk landgoed waar Vitor, Ronald en kleine Dushi de scepter zwaaien. Wij hebben er een week van mogen genieten . Dank jullie wel voor de liefde , de knuffels en de eitjes , wij voelden ons thuis bij jullie . We will be back !! Teije , Angelina, Baloe en Boeba.
Superplekje , voor ieder wat wils mooi aangelegd allemaal. Met zwembad en picknick tafels. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving en op korte afstand van het stadje Sax.
Henk heeft helemaal gelijk super plekje en ze zijn nog steeds bezig het beter te maken. Je kunt hier ook de was doen incl drogen 5 euro. Hangt van de wind af of je last hebt van de weg maar s,nachts is het stil. Soms kookt de eigenaar voor de gasten voor het bedrag wat hij daarvoor vraagt zou ikzelf de moeite van het koken niet nemen.
Mooie camperplaatsen op de camping eventueel met prive sanitair mocht dat nodig zijn. ruime plaatsen met zon en schaduw , stroom en water. Vriendelijke beheerders , prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Kortom , heerlijk.
Basic plek lekker rustig , vriendelijke beheerder , douche ,wc en wasmachine. Supermarkt in het dorp , leuk haventje waar je ondanks het verbodsbord gewoon mag zwemmen.
Mooie plek ook met schaduw, sanitair en wasmachine. Goede omgeving om te wandelen en te fietsen. Theeschenkerij met heerlijke thee en gebak. En niet te vergeten hele vriendelijke uitbaters.
Top plek mooie wandelmogelijkheden de honden kunnen in de rivier zwemmen . Leuk stadje met leuke kleine winkeltjes en zelfs een marktje .
Top plek ruimte en rust, zwembadje en genieten maar. Plekken met zo’n en schaduw, heerlijk.
Prima plek veel schaduw plaatsen direct aan de Dordogne waar je heerlijk in kunt zwemmen. Wel oppassen natuurlijk, het blijft een rivier. Even buiten de camping voor de brug begint een natuurpad langs de rivier loop je lekker in de schaduw zo Lalinde in.
Wauw wat kan ik nog toevoegen , vriendelijke mensen, fijne sfeer, rust en stilte met een heerlijk zwemmeertje alleen voor campinggasten en in het hoekje links mogen de honden ook zwemmen . Klein halfuurtje lopen langs de rivier naar Entrevaux. Intermarche op 1,5 km ook heel goed lopend te doen en ze verhuren een auto , ook handig.
Direct aan doorgaande weg naar Briancon. Veel vrachtverkeer en helaas het dorpje is vergane glorie en nergens een supermarktje of bakker te vinden . Het meertje is heerlijk om te zwemmen . De staanplaatsen zijn ruim en er is genoeg schaduw wij hadden ruime keus.

Fijne plek aan het Lago Maggiore grote en kleinere plekken . Je kunt hier heerlijk zwemmen en ook de honden mogen hier zwemmen . Ook de kortingskaart van ACSI wordt geaccepteerd.
wat een prachtige plek echt een aanrader. Stroom en water 2€ bakker enz tegenover de ingang. Achter het laatste hegje met de kop naar de Lot is de mooiste plek. Mooie wandelmogelijkheden voor de hond . Er is ook een goed restaurant.
Aan leuk viswater met karpers . Mooie rustige plek met water en stroom. Groot park er omheen waar je lekker met de honden kunt wandelen.
Prachtige rustige plek in een leuk levendig stadje. Leuke restaurantjes een supermarkt enz.
Angela, James en Daniël, we hebben 3 heerlijke dagen bij jullie gehad. Heerlijk gegeten en een prachtige fietstocht door Sevilla gehad. En ook belangrijk een mooie rustige camperplaats met alles erop en eraan. Groetjes Angelina en Teije