@Euwe
Prima plek, beetje ingewikkeld met betaling. wij hadden geen code gekregen om de volgende dag eruit te rijden. Een telefoontje naar de gemeente loste het op. Het toilet was buiten werking.
Prima kanpeerplek. Lekker rustig, mooi zicht op het dorp. Jammer dat het toilet op slot was en de sani zuil werkt alleen op raadselachtige muntjes
Sitecode: 19119
Goede rustige camping met alle voorzieningen. We waren op doortocht voor een nacht, maar komen zeker terug
Goede en rustige plaats. Betalen, 12 euro, kan nu wel met bankpas. En de stroom doet het langer dan 12 uur voor 1 euro. Wel je eigen slang meenemen als je water wil tanken.
Sitecode: 20013
Een plekje met mooi uitzicht, en rustig, want de weg die er langsloopt is nu afgesloten. Er zijn geen voorzieningen, dus geen water en toilet. Maar we zijn nog erg vroeg in het seizoen. Het gebouw van de carabinieri is dicht. Verder autobussen die het terrein als keerlus gebruiken. De parkeerplaats is goed verlicht.
Mooie grote camping. Buiten het seizoen veel overwinteraars uit Duitsland. Het lijkt wel een dorpje. Voorzieningen prima en er is ook een entertainment programma. Gratis shuttle naar de stad, maar is ook prima te fietsen. Gebruik dan de achteruitgang naar de weg langs het strand.
Goede rustige plaats. 21 euro betaald voor camper 2 pers en douche. Afstandelijke beheerder, nauwelijks antwoorden op vragen over bezoek aan de stad. Je kunt in Matera prima parkeren in de buurt van de via latera. Dan loop je in 10 minuten de grottenstad in.
Goede halteplaats voor ons, onderweg naar opgravingen bij Vesuvius. Vriendelijke en behulpzame portier. Prijs is 10 euro inclusief water en lozen, met stroom 15. Weinig last van verkeer en bij het zoevende geluid van de treinen val je makkelijk in slaap.
Sitecode: 19639
De site is gesloten. Kom in juli of augustus maar terug, zegt de eigenaar. Een smal steil weggetje uit het dorp leidt naar deze camping. We kunnen nauwelijks omdraaien. Gegevens aanpassen, alleen in seizoen open
De camping voor campers was eigenlijk nog gesloten op 11 maart 2019. Geen sanitair, was nog in ontwikkeling. We stonden daar met 2 campertjes, betaalden 10 euro inclusief stroom.