@EvaKoning
- 2024
- Renault
- Huren
Fijne camping midden in het bos aan het meer. Wel een grote camping, maar plaatsen ruim opgezet. Wifi bij de receptie, sanitair netjes en schoon
Mooie rustige camping. Sanitair keurig netjes, te betreden met een deurcode. Zicht op het meer, voor en achter de camping lopen paden naar het meer
Fijne rustige camping, vlakbij hoofdweg, supermarkt +-8km, vissteiger aan het meer, sanitair keurig, wandelpaden vanaf de camping
Wij hebben hier heerlijk aan het water gestaan. Mochten zelf een plek zoeken en stonden lekker rustig. Sanitair keurig. Je hoort wel de weg, maar niet erg storend
De benaming natuurcamping past hier helemaal. Heel mooie plekken midden in het bos en aan het meer. Wel heel veel muggen door het water. Wifi bij de receptie en toiletgebouw. Sanitair is basic, maar keurig schoon. Door de indeling doet het erg rustig aan.
Heel mooi nieuw sanitair. Centrum goed bereikbaar op de fiets, ook langs het water kan je mooi fietsen. Wij hebben fijn gezeten in het restaurantje bij de camping. Het was er tijdens het midsommar weekend helemaal vol waardoor het behoorlijk druk was, niet helemaal ons ding. De plekken waren ook vrij dicht op elkaar
Nette camping, erg rustig. Wij keken uit over de sportvelden. Centrum goed te bereiken met de fiets. Sanitair niet nieuw, maar keurig
Heel rustig, schoon en netjes. Betaling contant in de brievenbus, kronen of euro's Beheerder erg vriendelijk
Fijne camping aan het meer, erg rustig, heel veel vaste plekken. Wij stonden boven op de camper plekken, toiletgebouw dichtbij. Redelijk in de luwte, maar wel veel zon