@Evasion1
- 2018
- Mac louis Integraal Continental
- 2025
- Integraal
De camping is heel groot. Veel gedoe. Franse WC wel verzorgd. Brood en croissants te bestellen. Amboise maakt veel goed.
Prachtige camping. Sanitair is top. Het personeel is vriendelijk. Winkel en restaurant in de buurt. 10 km met de fiets tot in Tours. Zeer mooie stad.
Sitecode: 196324
Héél leuke, rustige plaats. Super sanitair. En het allerbeste is de gastvrijheid van Annemiek en Richard. (daarvoor zelfs ⭐⭐⭐⭐⭐⭐)
Wij zijn hier toegekomen op 17 juni 2026 en blijven 4 nachten. Angers is een prachtige stad. De camping is het overdag stil en rustig. s'avonds komen de mensen terug van het strand aan het meer waar heel wat te doen valt. De douches en de toiletten zijn proper (met papier). De plaatsen zijn ok, smal en lang. wij stonden gelukkig deels in de schaduw wat nodig is bij 36 graden. camping is een aanrader.
Twee overnachtingen op deze prachtige locatie, direct aan het Canal du midi. Geweldige uitbater van deze camping. Pech met de fiets, plat gereden. Geen probleem. In een mum van tijd werd mijn fiets gemaakt. Bedankt Bruno en Lily.
Zeer leuke camping. inderdaad iets hellend maar ok. sanitair ouderwets maar zeker ok. Top locatie.
Fantastische cp. Mooie ligging en verzorgd sanitair. Zeer vriendelijke eigenaars. Zeer hulpvaardig en handige baas die ons zeer goed geholpen heeft toen we met de fiets pech hadden. Bedankt daarvoor.
vuile en onverzorgde camping. ze maken misbruik van de ligging die wel zeer gunstig is. Spijtig.