@EvdH
- 2017
de camping is echt perfect. sanitair goed, plekken groot. wel helemaal achter op het park maar het is goed te lopen naar het zwembad. er rijdt ook een bus. maar…er is geen winkel (tenminste niet open), pizza automaat was kapot, er is werkelijk niets te halen dus neem zelf mee. eten in zwembad is niet best. camperplek is ook prima en veel dichterbij met meerdere dagen zwembad wel duurder. als je 1 dag gaat dan prima. zwembad veel dicht of kapot
2 geweldige dagen gehad. ligt op fietsafstand van Den Bosch. door prachtig natuurgebied fiets je erheen. eigenaar super vriendelijk. schoon sanitair. vanuit de camperplaats wandel je zo naar een prachtig bos. ruime plaatsen en echt alles top geregeld. kom zeker terug. bedankt Ben.
2 nachten gestaan. gewandeld naar Holten voor terrasje, hardgelopen richting uitkijkpunt Holterberg en met de trein naar Deventer. wat een heerlijke plek. we komen zeker terug. als je wil kan je ook verhard staan. met natte dagen ook een uitkomst.
fantastisch gelegen camping. je zit met de trein zo in hartje Londen. weg naar station prima te doen, min of 10. sanitair oké. heerlijke douche. ze zijn het aan het renoveren. plek was groot maar wel schuin, camper niet recht te krijgen. iets meer grint biedt de oplossing.
de plekken zijn super, maar stel je er op in dat het bijzonder duur is voor wat je krijgt. sanitair is vies, geen warm water, winkeltje oké, stokbrood lekker, locatie top! 80,- pn is echt wel veel. bus 101 stopt voor camping, dan naar RER A en je zit midden in Parijs. eerst busticket in bus kopen 2,50 pp. dan dagkaart 12,- voor onbeperkt metro bus en trein. tip: koop dagkaart voor de volgende dag. scheelt 2,50 voor de bus.
wat een geweldige locatie. je zit zo met de trein (5min lopen) in Monaco Nice Cannes. winkel en eetgelegenheid in de buurt. Sanitair op camping is verouderd maar in gebouw 2 is het prima. heerlijke douches, warm en schoon. oud maar echt prima. zwembad en sauna vonden wij niet heel veel maar voor koudere dagen wel even lekker. hulp bij receptie is TOP! inderdaad dicht tussen 12 en 14.
afgelopen weekend van vrijdag tot en met maandag gestaan. prima bevallen en zeker voor nog eens. ca 10 minuten door het parkje naar S25 waarna je in 30 minuten bij de brandenburger tor staat. erg goede faciliteiten, broodjesservice en erg vriendelijke mensen, Caroline en Kai. savonds gaat de camping op slot maar met een code kom je binnen. al de faciliteiten die je nodig hebt, zijn prima in orde!
alsof je een wellness resort binnenkomt. mooi, luxe, maar voor een camping wellicht over de top?? zelfs de afwasplek is luxe en gek om daar in je camping outfit te lopen. het is echt een topper, maar voor ons to much en veel te duur (90,- pn). zwembad, broodjes, plek, locatie allemaal top. de weg hoor je wel echt heel goed. als je van rust/stilte houdt dan niet hier gaan staan.
het is echt een fantastische camping, als je bent bijgekomen van de kosten (82,- pn stroom kind hond 2 volw). prachtig uitzicht , prachtige camping, mooie wandelingen, prachtig meer voor zwemmen en honden. vraag de prijs van de plek als je door de man met de golfkar op je plek wordt gewezen. dat gaat allemaal vrij snel. daarna ga je je pas aanmelden.
Echt een fijne camping. lekker zwembadje, genoeg te doen op de berg. iedere dag voor de kids quatrijden, waterglijbaan en nog meer. tip: kijk goed naar de aanrijroute. ga niet over de katschberg. wij waren niet de enige camper die de volgende dag nieuwe remschijven en blokken moesten aanschaffen. het is echt heel stijl. wel een fijne garage in maunterndorf. sanitair prima. je kan niet echt het riviertje betreden. dit kan wel vlakbij het vliegveld
Wat een topper. Van zwembad tot meer (nu wat weinig water), lekker eten, goede broodjes, behulpzaam, aardig, grote plekken en vooral schoon. direct links de camping uit mooie wandelroutes, supermarkt op loopafstand. prachtig sprookjesachtig stadje op tien minuten rijden. aanrader: raften kanoën. route van 10 km duurt 1 1/2 uur via camping te regelen. camper kan je daar zetten. hond kan daar zwemmen.
even wennen als je aankomt. mega druk bij het zwembad maar rustig bij het camping gedeelte. je kan staan waar je wilt dat maakt het wat rommelig. echt een simpele camping maar misschien hoort dit wel bij tjechien.wij hadden vrij luidruchtige bezoekers om ons heen, maar dat kan je altijd tegenkomen. sanitair prima.
hele vriendelijke mensen en Duitse gezelligheid maar als je kan zou ik doorrijden :-). camping niet verzorgd, oud, veel vaste stamgasten. wel lekker gegeten. sanitair echt oud. 30,- voor drie personen, hond en stroom
wat een geweldige plek! prachtige plekken, mooie omgeving, lekker in het groen. nog even bij de kalfjes gaan kijken. wat een mooi bedrijf. betalen kan met QR-code. moi schoon sanitair. toppertje
wat wil je nog meer? aan strand, (overdekt) zwembad, lekker stokbrood, mooie plaatsen, zon en dat voor begin mei. restaurant / bistro aan de prijs maar heerlijk, barretje verderop erg gezellig, man van de pizza’s apart soort humor, met redelijke pizza’s, mevrouw van het brood super lief, animatie en verzorging op de camping echt super.
wat een uitzicht! echt super mooi. wijnproeverij, was meer snel kopen. maar is waarschijnlijk vanwege taal barrière. eigenaresse spreekt geen Engels (of eigenlijk, wij spreken niet zo goed Frans). we wilde graag de kelders zien maar dat ging helaas niet. wijn is erg lekker.
Echt een mooi plekje. niet aan strand maar een prachtige wandeling in de natuur naar een prachtig uitkijkpunt. best stijl maar zeker te doen. plekken zijn niet allemaal even recht, maar het uitzicht maakt het goed.
wat een super plek. smalle weggetjes er naar toe maar prima te doen. heerlijke wijnproeverij gehad en een enthousiaste uitleg in de ochtend. met wat flessen weer vertrokken. bij vertrek langs een fijne supermarkt gereden. geen 5* omdat je de toilet niet kan lozen. maar dat wisten we van te voren. wel echt een aanrader!!!
Erg leuke locatie met iets smallere plaatsen aan het water. Het sanitair bij de camperplaatsen is erg mooi maar ook beperkt. Slechts 2 ruimtes voor alle camperaars, per ruimte heb je een wastafel, douche én wc…Verderop bij de bootjes heb je nog meer wc’s, douches (50 ct) en wastafels. De locatie daarentegen is echt super mooi !!..een aanrader wat ons betreft👍
Sitecode: 1993
super plek bij een soort recreatiepark (klimbos, suppen, zwemmen). ook amethist zoeken is in de buurt (bij kasteel). zijn plekken op een soort buitendienst terrein van de gemeente. hee rustig, veilig gevoel.
wij stonden op de camping direct naast de camperplaats, maar hadden achteraf hier ook prima kunnen staan. stroom aanwezig. en water voor afwas. geen douche (tenzij je gebruik kan maken van de camping maar dat denk ik niet).
heerlijke mega rustige camping. konden (in het hoogseizoen) staan waar we wilde. lijkt op een soort kamperen in een park. we stonden aan de rivier. je kan er suppen, heel goed vissen. zwemmen kan, maar ziet er niet lekker uit. sanitair 1 is prima. de ander is echt wel oud. kasteel om de hoek, leuk Frans dorpje, leuk zeepwinkeltje, grote supermarkt in de buurt, leuke restaurantjes. zelfs puber vond het leuk ivm vissen. brood bestellen bij aankomst
sceptisch na alle negatieve reacties. maar wij vinden het een super plek. aan het water en strand, goed sanitair (er zijn meer douches en wc’s moet je even naar het andere gebouw), schoon. makkelijk betaalsysteem (in het Engels), goede WiFi, goed restaurant. wij konden tot 14 uur blijven. heerlijk gezwommen en krabben gevangen. kortom; geweldig plekkie
prima camping. op de fiets langs het water (achterzijde van de camping) via fietspad naar het stadje. leuk om met kinderen het champagnehuis Mercier te bezoeken. lekker gegeten bij het restaurantje op de camping. simpel maar goed. aardig mensen bij de receptie. sanitair is echt prima.
wat een super leuke plek dit en wat een aardige mensen. een plek op een slakkenboerderij in the middel of niks. bij afrekenen zelfs een rondleiding gehad van de dochter van de eigenaar die een beetje Nederlands spreekt.
Een prima schone plek. Naast woning naar achteren rijden. In de avond een rondje bruggen wandelen is een half uurtje genieten van de rust rond de vaart.