@Evdk2024
- Sunlight T 67
- 2016
zeer mooie plek dichtbij een mooie oude stad totdat ... een Frans stel arriveerde en iedereen provoceerde door midden op de plaats te parkeren en vertrok! de arrogantie was niet te geloven. Hij ergerde zich aan de manier waarop wij en een ander busje hadden geparkeerd.!!! Misschien kan de gemeente precies laten zien waar je moet parkeren als dat nodig is, zo lijkt het. Jammer dat het nodig is, maar om de vrede te bewaren is het nodig. wij en anderen dachten 3 plaatsen voor de witte lijnen.
mooie plek en dichtbij het dorp waar je lekker kan eten en drinken. Jammer dat je weer een andere aansluiting moet hebben om je water te vullen! Die hadden we niet dus helaas geen water waar je dan wel voor betaald. Een Europa haha zelfs in 1 Frankrijk overal verschillende aansluitingen….jammer! wie bedenkt het!
het beste is helemaal geen ster. mensen parkeren hun auto op het terrein en blokkeren je zo snel dat je er niet meer uit kunt!!! Ze negeren je en zijn boos als je zegt dat ze op de parkeerplaats moeten parkeren. we hadden geen tijd om de camper zelfs maar waterpas te zetten, omdat we zonder ongelukken moesten vertrekken. vreselijke plek en om nooit meer terug te komen!!! het wordt gebruikt als een gewoon parkeerterrein!! haal de bordjes weg aub voordat er nog meer mensen voor niets gaan rijden!!
geweldige plek zijn 2 dagen gebleven de ontvangst heel gastvrij je voelt je echt welkom mooie plaats voor de camper geweldig uitzicht en je hoort niks anders dan de natuur jongens heel erg bedankt voor de mooie dagen top Evert en Fenna