@Evelyn
Lid van Campercontact sinds 2020
Plek op zich is prachtig vooral bij mooi weer (ondergaande zon op wad). maar als je geen havenkaart (50 kr) koopt bij je ticket voor de camper (175 kr) heb je alleen de beschikking over een koude douche en matig schoongehouden sanitair. Voor 175 kr heb je wel stroom, toilet en prima WiFi maar had toch ook een warme douche verwacht.
Prima plek om van daaruit het mooie eiland Fanø re verkennen. Is de moeite waard. CP prima. Heel schoon sanitair. Ruime plaatsen. Dorp op ongeveer een km en niet op 6 km zoals bij info staat. Tip: op drukke momenten (zoals vrijdagmiddag) de ferry reserveren! dan rijd je er zo op. Wij moesten meer dan 1,5 uur wachten.
Geen enkele review.... dan denk je dat het misschien niet leuk is. Maar niets is minder waar: heerlijk plekje; rust en ruimte; schoon sanitair; prima wifi. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Het leuke plaatsje Eastermar ligt op ongeveer een kilometer afstand. Daar o.a. een slager en een supermarkt.
Camperplaats bij jachthaven. Ziet er in eerste instantie door betonnen platen niet zo gezellig uit maar je mag op het gras staan. Prima sanitair, leuk uitzicht, sterkte WiFi en heel gezellige en hulpvaardige havenmeester Willem. Centrum en winkels op loopafstand. Aan te bevelen!
Heerlijk rustig plekje bij een B&B. De gastheren Chris en Hugo zijn erg vriendelijk.
Erg vriendelijke ontvangst. Grote afgebakende camperplaatsen, half verhard en gras. Prachtig uitzicht over het dal van de Aulne. Mooi, schoon sanitair. WiFi gratis. Ook in september broodjesservice. Camping is hele jaar open.
Prima, rustige plek op parkeerplaats bij haventje en strand. Schone openbare toilet aanwezig. Ook een (koude) buitendouche. Er stonden drie andere campers op 4 september.
Prachtige plekken met uitzicht op zee en de voorliggende eilanden. Vriendelijke ontvangst. Restaurants op loopafstand. Sanitair goed. Douche met muntje (1 euro). Kosten camping in naseizoen (1 september: 13,44 incl stroom).
Camperplaatsen zijn zonder gebruik voorzieningen. Campingplaatsen zijn prima (8,40 2pp incl douche en stroom). Heerlijk rustig. Sanitair wat oud maar functioneel en schoon. Dorp vlakbij met oa bakker
Op terugweg nogmaals hier geweest. Stonden toen met 4 campers. De eigenaresse vertelde dat het in juli en augustus bijna altijd vol is (wat ons niet verbaasd: prachtige CP en vlakbij Bayeux en invasiestranden). Dus dan is even reserveren wel gewenst.
Het is geen CP die aangekondigd staat. Maar als je het vraagt, is het prima om daar te gaan staan. Heerlijk rustig! De eigenaar wilde geen geld hebben voor ons verblijf. Uiteraard wel cider gekocht.
In de beoordelingen hiervoor worden twee plekken door elkaar gehaald: een parkeerplaats aan de voet van de vuurtoren (verhard) en een betaalde CP ongeveer 500 meter voor vuurtoren (op gras). Op de parkeerplaats bij de vuurtoren is volgens een bordje kampeergedrag niet toegestaan, overnachten mag wel. Parkeerplaats bij vuurtoren zelf is prachtig! Geen voorzieningen alleen prullenbak.
Wij waren hier 2 september. Het was er heerlijk rustig! Bij elke camperplek stonden twee stoeltjes in vrolijke kleuren. Er zijn 7 ruime camperplaatsen, verhard met een flink stuk gras ernaast. Er drie plaatsen toegevoegd op gravel. Dus totaal 10 plaatsen. De bakker hebben we niet gezien (we vertrokken om half 10).
Heerlijke plek! Campers staan in stervorm rond open middenterrein met jeu de boule baan. Daarom lekkere ruime plaatsen. We waren er op de zaterdag van het laatste weekend van de Franse schoolvakantie (plus stralend weer). Toen was er voor ons nog de laatste plek beschikbaar. Dus reserveren kan noodzakelijk zijn!
Prima plek. Goed verzorgd. Ruime plaatsen. Bomen in de buurt om in de schaduw te kunnen zitten. We waren hier op 28 augustus en er was slechts één andere camper.
Sitecode: 21991
Heerlijk rustige camping (we waren hier eind mei 2016). Prima sanitair. Veel chalets, maar die staan helemaal apart. Hele vriendelijke ontvangst. Geen omgevingslawaai.