@Evert23
Een van de beste camperplaatsen die we ooit bezochten. Alle voorzieningen zijn nieuw en uitstekend verzorgd. Er is zelfs een zwembad. De gastvrouw is buitengewoon vriendelijk en geeft een leuke wijnproeverij a € 20,00.
Een heerlijke plek om vrij te staan. Jammer dat mensen het rotzooi laten slingeren, ondanks dat er containers staan . Neem hier a.u.b geen voorbeeld aan anders is het snel afgelopen mrt dit soort platsen. Muggia is een een verrassend leuk stadje. En ideaal om Trieste te bezoeken.
Gastheer Max is een geweldige man. Ondanks dat de camping vol was creëert hij toch een plekje. De opmerkingen over het sanitair kloppen nog. Maar de omgeving vergoed alles. En € 37,50 voor een camer, 2 personen en electa is niet duur.
Als de camperplaats vol is kan je beneden aan de rivier ook staan. En voor niets. De faciliteiten van de camperplaats zijn gewoon te gebruiken. Gemeente Sappada dank voor uw gastvrijheid.
De plekken zijn klein. Er is te weinig sanitair in het hoogseizoen. De douche is koud. De ligging t.o.v. is wel een pre. Wij betaalden € 54,00 per nacht voor 2 personen. Te veel voor weinig.
zonder reservering geen plaats. m.i. hoort reserveren niet bij reizen met een camper.
zeer vriendelijke eigenaar. Kleine rustige camping in een mooie omgeving. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig en keurig netjes. wij komen graag nog eens terug.
Must see, als je toch hier bent. Alleen het onderste deel is dicht. Als je een beetje op tijd komt is er ook in het hoogseizoen plek. Fantastisch uitzicht.
zeer vriendelijke ontvangst. Gewoon een een lekkere eenvoudige camping. In het hoogseizoen zonder reserveren plek. Prima warme douche en tegenover een prachtig wit zandstrand met een fantastische zondondergang.
Echt kamperen bij de wijnboer. Er is een douche en toilet heel basic maar alles functioneert. Alle rust en een prachtig uitzicht.
Een absolute aanrader. Alles klopt hier.
ziet er aardig uit. maar overvol. Ook voor de middag al geen plaats. Net als de gele omgeving. weg blijven hier in het hoogseizoen.
Beter wordt het niet. wat een fantastische cp, water en stroom op elke plek ruime plekken waar je lekker buiten kunt zitten. Een fantastisch uitzicht aan alle kanten en dat allemaal voor € 15 per dag. sani in sporthal overigens gesloten.
Alles is wel gezegd over deze plaats. Behalve de broodjes service die om ca. 10.00 langs komt. Helaas toen al ontbeten. Verder reserveren in h.s niet mogelijk. Kom vroeg dan is er wel plaats.
onvriendelijke ontvangst. “Wir sind full und sie mussen raus” Wel vrij plaatsen maar alles gereserveerd. Bij nader inzicht had er ook niet willen staan.
Wij zijn hier geweest op 2 augustus. Sanitair is klaar en netjes. 2 douches en wasbakken. Wc alleen voor minivan's. Zeer vriendelike ontvangst. Shutle rijdt op afspraak heen en terug naar Lecce € 22 voor 4 pers heen en weer, ideaal. Een aanrader voor bezoek aan Lecce.