@EvertJanStokking
Wat een topplek. Rustig, perfect voor als je met honden reistijd. Wij waren er eind april en er was 1 andere camper.
unieke plek unieke laatste km er naartoe. een tijdreis. Dieter een unieke goedlachse mens die je graag helpt. Zijn Almhut is zoals het bordje op de brug zegt helaas gesloten maar voor een beperkt aantal camperaars is de gastvrijheid zeker daar. bel hem of stuur een WhatsApp op hetzelfde nummer en vraag of hij plaats heeft. een ervaring die je bijblijft
Alsof je teruggeworpen wordt in de '70. wc schoon, 2 douches (dames) de een was de stang stuk waardoor je er niet onder kon staan. De andere kon wel omhoog alleen strak tegen de muur. Het water liep niet weg, waar je als je geen spagaat kunt tot je enkels in (hopeleijk) alleen je eigen sop staat. Gemeld bij de eigenaar, die wist ervan?! Prima voor een nacht, je kunt er mooi lopen. Wij betaalden 22 euro 1 nacht 2volwassene, 2 honden en stroom.
prachtige plek. voor een plek aan het water moet je uiteraard geluk hebben. maar los van dat super. 600mt van de Rothsee waar je heerlijk kan zwemmen en er is een speciaal hondenstrand. wij betaalden 7 euro. We hebben idd gezien dat sommige A.L. hun toiletten leegden in de struiken op het achterste stuk tegen de schapenweide. Niet nodig aan de CP aan de Rothsee aan de andere kant van de brug (500 mt) kun je alles gratis, legen en water vullen.
Een prachtige plek, veel potentie. Voldoende ruimte maar oei wat een vliegen. Misschien vanwege de warmte? De 2 campers die naast ons stonden klaagden er ook over. Wij zijn hierdoor dezelfde dag weer vertrokken. we betaalden voor overdag... 20 euro 2 personen en 2 euro per hond
Super plek. Rustig, goeie douche en wc ( schoon), voldoende ruimte, schaduw in ochtend en namiddag. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaresse. gekoelde drankjes te verkrijgen. WiFi alleen dichtbij het huis. goede uitvalsbasis voor verschillende wandelingen in de omgeving. wij waren er in aug, 30+ gr. smiddags koelt het lekker af en s' nachts 20 gr. echt een aanrader. contant betalen.
Mooie plek. schoon sanitair, 1 douch bij de dames. Winkel, pizzeria op loopafstand. Van hieruit naar de waterval gelopen. 8 km heen en terug. Een mooie route en zeer de moeite waard.
prima plek. het is gratis hé, geen voorzieningen. winkels dichtbij 10 minuten lopen. uitzicht is prima, en naar de zooi ga je gewoon met je rug heen zitten. beetje wild spotten...De ratten schieten aan de overkant de weg over maar niet zoals eerder genoemd om je camper heen.
super rustige camping, heel relaxte, vriendelijke en behulpzame eigenaar. wij betaalden 27 euro voor 2 personen, camper, 2 honden en stroom. idd gedateerde, maar netjes en schoon. Het is of je een jaren 70 camping opstapt maar dan met zonnepanelen en WiFi. vanaf de camping loop je zo het bos in. heerlijk!
prachtige plek voor een nacht. geen voorzieningen maar.zo mooi. het enige dat je soms hoort zijn de schepen die stroomopwaarts moeten. Vlak terrein,bij regen zullen er plassen zijn. we kwamen om 19.30 uur aan en stonden alleen. net na donker kwam er nog ren auto, die ook weer vertrok. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld.
ruime plaatsen, netjes en vriendelijke eigenaar. De prijs in klopt niet. zie foto 2 nachten 2 pp., 2 honden en stroom. alleen camper en 2 pp per dag 29 euro.
Sitecode: 52023
je kunt er staan..daar is alles mee gezegd. een veldje ter grootte van een half voetbalveld langs de rand staan huisjes en in hetmidden mag je je camper neerzetten.naast rangeerterrein e dat voor 23 ex alles. 1 ster is eigenlijk nog te veel. wij zijn niet gebleven
prachtige plek. zeer vriendelijk ontvangen door de man van het kegelcentrum. fantastisch uitzicht. en zo rustig.
prachtige locatie op/ aan de rand van boeren erf. dus ja af en toe een vlieg.... gastvrij vriendelijke ontvangst hondvriendelijk. rust uitzicht ruimte
mooie nette camperplaats bij een camping. wij hadden een fantastische plaats met top uitzicht over het dal. honden gratis, douche 1 euro.
duur, stroom en douche nog extra betalen, geen tot heel weinig schaduw. aan een doorgaande weg. als je pech heb ata je op het veldje naast de parkeerplaats van de supermarkt! je kunt wel gebruikmaken van het zwembadje wat erachter ligt, voor kinderen fijn. wij betaalden voor 1 nacht 45.50 2p 2honden en stroom.
prima camping, erg gemêleerd, sanitair schoon en heerlijke douche. wel duur. staplaats lijkt in eerste instantie stantie niet duur, maar pppn, honden, stroom etc. komt er allemaal bij wij betaalden 43,50 per nacht in aug. 2 p, 2 honden en stroom
prijs- kwaliteit perfect. grote plaats, sanitair is schoon, mooie ligging a.d. Moezel. en okin tegenstelling tot wat ik ook wel gelezen heb, zijn wij echt super vriendelijk ontvangen door laura. ik wilde graag een rustige plek ivm met een van mijn twee honden en als er nog was, iets met schaduw. we kregen alle vrije plaatsen om zelf uit te kiezen TOP! winkel op 3 min. fietsen. burcht en schengen lopend/ fietsend goed te doen.
Vriendelijk ontvangst. dicht bij het strand en verder niks. kale plekken voor de tegels waar je geacht word de camper op te zetten. Oud sanitair, hele vieze damestoilet. en zelf papier meenemen. Voor honden betaal je 2,50 per dag! douche 0,50 cent. Geen WiFi! Je betaald voor de plek dichtbij het strand. de boerderij is niet bewoond, de ruimte erom heen wordt uitsluitend uitgebaat als camping.
Sitecode: 41953
heel nette en rustige minicamping. schoon sanitair. ruime plaatsen en zeer vriendelijke ontvangst. behulpzaam. kregen een stuk worteldoek omdat onze plek een kale plek had vd vorige gast. Top geregeld. lopend is er vanaf de camping weinig te beginnen dus fiets of auto is een must.
nette camping, wij waren midden in het hoog seizoen en er was nog een plekje voor 1 nacht. er was verder niemand! zo te zien voornamelijk seizoenplaatsen. we aan een relatief drukkere weg die je goed hoort, maar hé voor 1 nacht en 17,50 voor 2 personen met de camper, 2 honden, stroom...ik zeg prima.
Rustig, sanitair goed voor elkaar. 20 euro voor 2 personen en 2 honden. beetje vreemd dat er 2 camera's opgesteld staan vanaf het sanitairgebouw over de camping. Dit wordt nergens gemeld of vermeld. Ook niet dat er camera's zijn, wat er met deze beelden gedaan wordt of hoe deze bewaard worden over niet.... De omgeving is mooi, prima om het honden de wandelen.
Gewoon lekker rustig. geen koude drukte. Wij hebben er met de honden heerlijk gestaan. minpunt zoals eerder beschreven is het sanitair. Oud, doet viezigheid aan. heb niet kunnen vaststellen dat er schoongemaakt werd. Een gemiddeld scoutingclubhuis heeft het beter voor elkaar. Voor wie vN rust, lopen en fietsen houdt in het heerlijk.
prachtige plek, en je loopt ze het natuurgebied in. Maar war een herrie van de weg en de grote weg een eindje verderop. wij waren hier 1 nacht en zijn snel doorgegaan.
Heerlijke plek. rustig, alles op loopafstand en mooie omgeving
prima plek en netjes. onze hond werd alleen erg zoek dus maar een nachtje gebleven. van de omgeving weinig gezien, schijnt wel erg mooi te zijn
nette kleine camping. sanitair is erg netjes en schoon. douchen voor 50 cent, een lang! wij waren op doorreis. voor een paar dagen prima e. lekker rustig
super plekje. 8 min lopen van het strand. sanitair is wat verouderd, maar ach, alles wat je nodig hebt is er. voor 3 euro kun je er zelfs een was draaien. wij komen zeker nog eens terug!
aan de prijs veel verkeerslawaai sanitair zeer ok wifi eigenlijk gewoon niet
heel kort lans de weg, en de overkant wat auto's mogen parkeren lijkt wel een afwerkplek. erg veel afval. de foto's die geplaatst zijn, zijn erg gunstig genomen.....
Sanitair is aanwezig en met slippers prima te douchen. niet heel schoon maar als scouts zijn wij wel wat gewend😊. Mooi wandelen in de omgeving. winkel op 10 minuten lopen. stroom en water gratis, vriendelijke personeel spreekt nauwelijks over de grens 😉. wifi met code maar alleen bij de receptie
zeer netje. rustig. 19 euro hoogseizoen + 3 euro toeristenbelasting (2 per. ) honden 2 euro per nacht. broodjes service, en zeer vriendelijke beheerders.
Heerlijke plek, vlak bij het stand. hond mag mee. Heel hartelijke ontvangst door mevrouw Wessels. Schoon sanitair, broodjes service als je dat wilt. Wij zouden 1 nachtje blijven maar zijn een week gebleven en komen zeer zeker nog eens terug.
Nette plaatsen, schoon sanitair, gelegen aan een prachtig groot stadspark. z Zwemmen, bootje huren, allemaal in het park. Fouchen 1 euro, stroom 1 euro +/- 5 uur. Centrum 4,8 km, stad is prachtig.
Kost niets, kan water en toilet legen, verder niets. Vond het begin van de avond een beetje ongemakkelijk ivm wat opgeschoten jeugd die vuur stookt, lawaai en auto's. Stadje is mooi, wandeling rond de stad is mooi.
Mooie plek. Is een camping met twee velden waar je met de camper kunt staan. Je krijgt de sleutel voor de douche en toilet. Sanitair was schoon. Broodjes te bestellen bij de havenmeester 100 meter van de ingang van de camping. De omgeving is prachtig en er zijn erg veel kraanvogels te zien. Zorg voor extra kabel. 2 personen en hond 19 euro per nacht inclusief stroom.
Mooie plek, schoon sanitair, heerlijke douche. Prachtig park naast het zwembad en het stadje is echt leuk om eens te bewonderen.
Plek wel oké. Schoon sanitair. Kleine plaatsen. Wifi bij de plus in, maar zeer traag, als het al werkt.
Prima plek voor een nachtje, zeer vriendelijke en behulpzame havenmeester; de stroomplaatsen waren vergeven, wc en douche 1 euro.